Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstránenie škrabanca z auta

Príspevok v téme: Odstránenie škrabanca z auta
natalia_22

Dobrý večer, prosím o radu, ako doma odstrániť škrabanec z auta. Ide o to, že som si požičala priateľovo auto a trošku som ho oškrela. Nachádza sa to na prednom nárazníku. Nie je vidno plech, len je to biely škrabanec, (na čiernom aute),ako keď len jemne oskrete auto. Nie je to moc vidno, ale ani málo,ale priateľ je milovníkom áut, zabije ma ak to zistí. On na aute vidí všetko.
Prosím vás, ako mám škrabanec odstrániť? Fungujú typy ako brúsna pasta alebo sprej wd-40? Dá sa to odstrániť, aby to nebolo vidno vôbec?
Mám na to čas len do piatku, potom sa priateľ vráti zo služobky.
Ďakujem.

Kami91

Nepokusaj sa to robit svojpomocne. Na ten smirgel a WD40 zabudni ak nechces spravit z maleho skrabanka obrovsku matnu skrabancovu machulu! Ak to chces utajit pred priatelom zanes to nejakym odbornikom ktori vedia co robia!
Taki odbornici ked na nich hodis ocko ti to urobia za 15€. Inak metrovy skrabanec asi za 30€.

Defcon

Vyrobca auta ponuka identicke farby v malickych baleniach. Treba ist k predajcovi a zobrat si VIN. Mozno tu farbu bude mat na pulte. Su to cca poldecove flasticky.
Potom si zavolaj nejakeho sikovneho co vie pekne kreslit a dufaj , ze sa mu nezatrasie ruka.

Preteba

Natalia22, myslím, že najlepšie by bolo, povedať priateľovi pravdu, čo sa stalo. Ak je milovníkom áut ako hovoríš, zistí aj zamaskovaný škrabanec a potom by si stratila aj dôveru. Možno sa bude hnevať, ale ak Ťa má radšej ako auto, prekoná to:) na internete sú rôzne spôsoby ako to zamaskovať, ale bude Ťa prenasledovať svedomie, čo ak to zistí?! Buď úprimná, vráti sa Ti to. Prajem všetko dobré:)