Vekový rozdiel

Medea7

Tak sa nevie rozhodnúť a pýta o radu. Chce poznať ale je tam neistota, pretože nikto Ti neodpovie na to ako Ti to s tou osobou vyjde.

Marosko-n

Niekedy prežijete z núdze alebo svojho pomýlenia pri výbere partnera. prežijete bez lásky skoro celý život.
Takých manželstiev je asi na 85 % !
A keď Vám niekto ponúkne aspoň niekoľko rokov pravej lásky , ktorú môžete tu na Zemi prežiť, budete Bohu vďačný za tú milosť, že ste to mohli prežiť !
Preto vekový rozdiel nehrá žiadnu roľu.
Áno sú rôzne obmedzenia telesných schránok. Ale pravá láska sa nenachádza medzi nohami ale v srdci, rozume a duši oboch partnerov.
Keď si veznete o 20 rokov staršieho a skôr umrie , máte možnosť si ešte nájsť ďalšiu lásku. Ale sú manželstva aj 30 aj 50 ročným rozdielom. A sú šťastnejšie ako tie manželstva s malým rozdielom.
Treba si pamätať, že duša človeka je stále mladá, rovnaká.

spravnavolba

spravne rob ako citis, vyskusaj mozno budete suladit spolu a bude fajn
Skusit mozes, lebo o desat-dvadsat rokov budes lutovat ze si neskusila a mala tu moznost najma ak vidis ze je to muz so srdcom ktore ta miluje podla spravania ao vidis. A je to uz dospely muz nie pubertak. Aj keby vam to nevydrzalo alr zijeme tu a teraz tak zi! Neries co bude ved nik nevie ci zajtra neumries ty alebo ja ..

merilynn2

To vážne niekto v tomto storočí rieši pri vekovom rozdiele pár rokov názory typu "to sa nepatrí", "čo na to povie okolie"...? Ľudia, je to váš život, ste slobodní, robte, čo vám robí radosť, ak to nikomu neubližuje (závistlivé staré babky sa nerátajú). Vek je iba číslo, veľmi málo súvisí s mentálnou a citovou výbavou jednotlivca a po skončení puberty je človek v zásade hotový. Síce sa ďalej formuje a naberá skúsenosti, ale vo vzťahu a v živote sa bude pravdepodobne správať podobne najbližších 50+ rokov.
Kým sa pestovala formálna monogamia a manželstvo až za hrob, možno vzťahy vychádzali vekovo rovnomerne, lebo starší už boli oficiálne popárovaní - ale to neznamená, že také vzťahy sú správnejšie alebo šťastnejšie. (Skôr tipujem, že nie.)
Vekový rozdiel môže byť zradný pri rôznych záujmoch, koníčkoch, životnom štýle a prioritách - ale potom sú väčšinou dôvody stroskotania tieto rozdiely - bez ohľadu na vek.

intuicia

.. a zase riadit sa druhymi nazormi a pihladmi a nie svojim srdcom.. vsak ked chces a citis tak chod do toho vo svojom veku uz nepreberaj...
Lepsi vrabcek v hrsti ako páv na streche..

mate59

klobasovy - ja som za, nech si užije,ale byť ňou do vzťahu nejdem.Na západe čo majú zajačikov,to majú všelijaké herečky a celebrity,čo to striedajú častejšie ako ponožky.Ale ona hľadá podľa všetkého vzťah a toto nesie vačšie riziko rozchodu než opačný vek. rozdiel.

clooo

Vekový rozdiel 8 rokov je veľký, a je jedno, či je starší muž alebo žena. Samozrejme, ženušky sa tu zas musia oháňať rovnoprávnosťou.

klobasovy

Mate59
ale vsak ake pohlady ked pise ze vyzera mladsie?
Len nech si baba uziva ked mozu na zapade zeny mat mladsich aj o 20 rokov zajacikov co by ona nemohla mat? :-D