Je vekový rozdiel 8 rokov príliš veľký ?
Vekový rozdiel
žena41 - 8 rokov je dosť.Keby bol starší,je to ok.Možno zo začiatku to bude ok,ale časom môže byť problém.Jeho kámoši môžu mať narážky,ak si pôjdete niekam sadnúť,budeš cítiť pohľady iných a budeš sa cítiť ako jeho mama.A časom sa zahľadí do mladšej a tebe ostanú oči pre plač.Nehovorím, že to musí byť,ale načo vybočovať zo zabehnutého.
Neviem nechcela by som mladšieho, radšej staršieho o 5 rokov co by ma ťahal a usmerňoval.
Meridian
..ze srnka nevybehana :-D
Inak, ja som randila s chlapom, čo bol o 3 roky mladší. Keď to zistil, odvtedy začal sa mi vyhýbať a skončil so mnou. A mesiac na to začal chodiť so ženou, ktorá bola od neho staršia o 7 rokov. To mu už zrazu nevadilo? Ale aj tam to po krátkom čase skončilo. Teraz ma nejakú mladučku, čo práve skončila školu, boli spolu krátko a už otehotnela, tak s ňou ostal.
zena 41
Ja si myslím ,že ak máš povedzme 41 a vizeráš mladšie práveže taký 34 ročný zrelý chlap by sa k tebe šikoval.
Teraz som to povedal ako krsná mama ,alebo tetka.
Ak by si aj hładala niekoho v tvojom veku buď bude mať záväzky čo by len komplikovalo vzťah v budúcnosti ,alebo ak bol doteraz bez rodiny a záväzkov tak tam niečo nesedí a bol by už zatrpknutý slob.mládenec opustený proste už by si mu tipovala skôr 50.rokov.
Takže vaša kombinácia ty mladucha po štyridsiatke srnka ešte nevybehaná (vtipkujem prepáč som starší od teba)on zrelý 34 -ročný plný života super chlap ako sa patrí.
Samozrejme ak si navzájom voniate a on dokáže byť zodpovedný nečakaj.
Ps.a ak nakoniec zistíte ,že to neklape tak život ide ďalej a netreba si nič vyčítať.
Vyčítať si môžu len tý čo tvrdia ,že obetovala som sa kôli deťom a preto som zostala sama......a na sklonku života zistia že deti majú svoj život a oni stratili svoje naj.Keď sa riadiš srdcom nemôžes nič pokaziť! Držím palce....
zavisi, podla toho ako sa citite a kolko mate rokov obaja. Ja mam 25 a moja ma 18 a teda najlepsie ako som zazil doteraz a to som si myslel uz ze bude hlupa na mna.a prave naopak.
Žena41, toto by aj mňa zaujímalo, ako je to v tomto prípade.
Lebo keď má žena muža aj o 10 rokov staršieho, je to podľa okolia s poriadku. Ale čo ak má o 10 rokov mladšieho?
Výhodu vidím v tom, že keďže ženy žijú dlhšie, aspoň by žena nebola dlho vdova.
Nevýhoda, môže ťa sužovať otázka, prečo je s tebou, veď môže mať mladšie a čo ak ťa vymení?
Sice pcham sa fialke do temy ale mam otazku. Ja mam 41 a kolega ktory mi nadbieha ma 34. Cize 8 rocny rozdielmedzi nami. Je slobodny a pritazlivy, a ja rozvedena s jednym dietatom. On o tom vie a ked sme minule boli na kave a odviezol ma domov na aute tak ma objal a pobozkal na rozlucku. Bola som v pomykove ale nebranila som az potom som si doma uvedomila ze co to robim. Hodili sme rec na druhy den ze si to vysvetlime ako sa veci maju ale on s pokojom anglicana povedal ze vie ze som starsia a ze co riesim ze ma miluje aj tak. Co vy nato? Mne to pride divne zacat si s tak mladym muzom ale zase ked sa tak zamyslim preco by vo vztahu mala byt vzdy mladsia zena a nie muz. Tipuju mi menej, staram sa o seba, poznam aj z okolia vztahy kde je zena vo vztahu starsia..
Co mi poradite? Mam ist dotoho alebo nie. Stale ma vola niekam, kupuje darceky, vypisuje mi spravy, vola mi, sprava sa ako zamilovany pubertak..
Mam ist dotoho a neriesit alebo brat ohlad na nato co povie okolie a rodina(moji rodicia, surodenci, kolegovia v praci ,vzdialena rodina) ?
8 rokov rozdiel je este v pohode, kludne chod do toho. Poznam take pary co im to vydrzalo.
Mám 18 a on má 26.