Helikobakter

Príspevok v téme: Helikobakter
Suzie01

Ahojte,
Máte alebo mal niekto z vás helikobaktera ? Priateľovi našli helikobaktera zo stolice, lieči sa pomocou antibiotík no neviem či ho náhodou nemám aj ja.
Chystám sa samozrejme k lekárke tiež,kedže ma trápia takmer rovnaké príznaky ako mal priateľ no zaujímalo by ma aké ste mali vy prejavy a ako vám zistili že máte helikobaktera.
Či ste brali antibiotiká alebo ste to riešili nejakou prírodnejšou cestou.
Ako dlho ste sa liečili ?
Ďakujem vopred za vaše rady a odpovede.

Kami91

Osobne som mal kombinaciu 3 antibiotik ktore mi ho preliecili ape rodina sa nepreliecila takze ma nakazili opat. Mozno pohar alebo zle umyta vidlicka. Podruhykrat mi uz nesposobuje tazkosti.
Maval som permanentne penove stolice a kyselinu zo vsetkeho, i z vody a bolesti brucha.
Moj kamarat s nim bojuje asi 10 rokov uz ale 7x bral na to antibiotika i take, ktore skusali v petriho miskach a stale bezuspesne. Ako bolo spomenute ak nemas nejake vazne problemy neries to.

philips

Pohľad na túto baktériu sa v poslednej dobe začína obracať a už nie je len tá "zlá sviňa, ktorú treba vykynožiť", ale ukazujú sa aj jej pozitívne vplyvy na človeka. Pokiaľ nemáš problémy, tak to nerieš.

Pacient8

Ak nemas ziadne priznaky/tazkosti tak to neries. Takisto by som to odporucal aj tvojmu priatelovi. Lenze ked sa ty nebudes liecit, tak ho asi opat nakazis.

Helikobatera liecia hrbou antibiotik a to narobi obrovske skody na crevnej flore(a tym sa ti moze zhorsit imunita a kopu dalsich veci).
Myslim, ze su na to uz aj nejake studie, takze si ich pohladaj, ak ta to zaujima.