Som velmi hlúpa ako to riesit?

Príspevok v téme: Som velmi hlúpa ako to riesit?
Stupidddd

Dobry den, neviem ani ako zacat. Zacnem tym ze mam 19 rokov, pomaly 20. A neviem pocitat, ratat peniaze. Viem postup ale hrozne mi to trva. Uvediem priklad. Niekto mi da 54eur a daná vec stala povedzme 23eur. Neviem to rychlo vypocitat, trva mi to, stava sa mi ze zabudnem aj postup ako to mam vypocitat a kalkulacku sa vzdy hanbim vytiahnut. Toto je dovod preco som nikdy nemala nejaku riadnu brigadu. Vzdy som chcela roznasat pizzu lebo milujem soferovanie ale neviem si predstavit ako by som to vsetko pocitala, trvalo by mi to este by ma aj znervoznovalo ze sa na mna pri tom niekto diva a tahat kalkulacku by som sa naozaj hanbila. Viem rychlo pocitat len tie cele cisla, napriklad noeco stoji 20eur a dotycny mi da trebars 15. Ale ako som vravela, pri tych inych cislach niekedy zabudam aj postup.
Boli dni kedy ma to sestra ucila. Zobrali sme si peniaze a ratali sme, a stale to neviem. Hanbim sa za to, teraz ked odmaturujem mohla by som robit donasku pizze, to je 600€ mesacne x 3 (tie prazdniny co budem mat) ale netrufam si. Viete mi pomoct? Alebo bola by hanba pouzivat tam kalkulacku?

Aliss

Posledne co by som sa hanbila, je vytiahnut si kalkulacku....Ked som brigadne pracovala s peniazmi, vzdy som mala kalkulacku. Vzdy. A nikdy som sa za to nehanbila, hoci pocitat viem :D Avsak, pracovat niekolko hodin s peniazmi, mat za ne zodpovednost, sorry preco si nepomoct? Vdaka tomu som nikdy nikomu nic zle nevydala, tym padom mi nic nechybalo, nikdy som nemusela zo svojich doplacat...Narozdiel od ludi okolo mna, co na konci dna zo svojho vecne cosi doplacali. Jasne, 2 eura hore dole. Lenze za niekolko dni to mas 10 eur....Nehanbi sa a hlavne nehovor o sebe, ze si hlupa.

Pubb

Pomozem ti-ked ides do Lidla, tak tiež nech dáš hocijakú vyššiu hotovosť, vždy pokladníčka nahodí tú sumu do stroja a ukáže jej to rozdiel. A ten vyddá. A nehanbí sa za to. Čiže ani ty sa nemusíš hanbiť, keď budeš mať kalkulačku. Je to to isté.

AlkaciVersusfet

Keď sa naučíš jesť s príborom a piť z pohára potom hovor o o stupidite a inteligencii a počítaní sedlak.

Specialized

Keby si mal aspoň úroveň a nechlastal by si z flaše ale z pohára a mal euro na pivo potom môžeš hovoriť niečo o stupidite ty suchý feťak 5kilový copatý sedlak rejdovský.

Obecstupidnych

To je tak keď sprostý sedlaci prídu do reštaurácie sedia pri troch pivách a keď majú zaplatiť ani to euro sa nejak nedá nájsť...no to je úroveň...

Pag

Ja nje som glupí, ale hádzať zlatky poddaným si nevjem vytĺcť z hlavy, ani koňa nemám, niečo dobré, ale celé zle. Tak ako, tak ako, nemám nič a idem sa ženiť, tam si Divočina? Zoberieš si ma? Ale odpíš mi hneď, kým som ešte pri zdravom rozume! Keď nie, tak sa zmárnim, nie, nie, zmárnim iných, ktorých mám v merku. Čo S. spojil,,, B. nech nerozlučuje! From now on, you shall be known Divocina as Sharon! Lebo je to dobré meno pre asistentku:-)