Crempie-sex

leandf

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

Patrik 21

Ahoj ja mám tiež rád keď sa môžem poriade hlboko vystriekať do moje lásky a potom ho tam nechať len tak v nej ona sa tri tom trošku trasie vždy vzrušením to milujem. Naposledy ale chcela aby som ale ešte pokračoval a pumpoval to do nej tvrdo ale to som nechcel lebo neberie antiku tak som ne chcel ale zaujímalo by ma či sa vám to páči keď to do vás potom ešte pumpuje. Máva len mokrý orgazmus tak ju ptm vždy keď sa nespraví skôr ešte urobím aspoň 3 krát rýchlo až kým sa nezačne celá moc triasť a vagínu vytláčať môj.. a prosí aby som prestal lebo nevládze mate to nejaká rovnaké ako ona dosť na to zaujíma ďakujem

Nika TT

To máš pravdu, do zadku je to naozaj nepohodlné. Vyteká mi to z neho niekedy aj pol dňa a keď musím niekam ísť, tak si vždy musím pre istotu zobrať intimku. A očistenie penisu ústami tiež robím často. Výnimkou sú iba nejaké rýchlovky, keď nás môže niekto pristihnúť alebo sa ponáhľame.

Maja32

Ten moj si to strieda, anal, vagina, anal, vagina, tak nikdy neviem kam ma vystrieka, ale nemam to rada do zadku, lebo najprv je to prijemne, ale potom semeno vychladne a tecie mi zo zadku a ja mam pocit ako pri hnacke. A este vzdy chce, aby som mu ho potom este poriadne vylizala a vycistila od semena, aby ho nemal spinavy.

Nezmarko22

Neni nad to dobre vyatriekat picku. Ja by som to chcel stale, ten pocit je nepopisatelny. Najprv do vaginy a potom do analu, co ti viac chyba. Paci sa to tiez nejakej žene ?

Nika TT

Ja to mám tiež rada dovnútra, no môj muž ho často tesne predtým vyberie a postrieka mi zadok, prsia alebo brucho. To je ešte o.k., ale niekedy keď ho robím ústami tak sa mi vystrieka na tvár a to už sa mi až tak nepáči.

Ema34

Ja mu ich vzdy predtym poriadne olizem a vycmulam. On sa preto do mna vzdy poriadne vystrieka. Potom povie, ze som ho uplne vyprazdnila, ze uz nema ani jednu spermiu :)
A este tesne pred vystrekom este ako lezime naboku zozadu ja rozkrocim nohy a skrabkam ho rukou po vajciach, aby istal fakt uplne prazdny a mala som istotu, ze nepojde za inou, lebo by pri nej uz nevladal.

Nezmarko22

Ja by som od rana do večera len do vaginy striekal. Nie je nic krajsie, tak to aj ma byt. Poriadne vajca vystriekat dovnutra

Ema34

Aky hnus, ved ked niekoho milujes, tak sa ti nehnusi. A rano nic. Normalne sa zobudime, ja sa idem vycikat a on do sprchy. Nechapem co ti vadi. A jasne, ze zeny maju najradsej, ked sa strieka do nich, praveze ja nemam rada, ked sa vystrieka na mna a ja si to musim ist umyt a uplne najhorsie je, ked sa mi to dostane do vlasov, vtedy by som vrazdila.

Nezmarko22

To musi byť dobrý hnus. A rano si co vytiahnes? Stvrdnute semeno? Nejsi nahodou fake?
Ja som myslel normalne ci sa zenam paci ked ich partner dobre vyšuka a vystrieka do nich vsetko semeno ci uz do zadku alebo vaginy