Som zúfalá z akné

Príspevok v téme: Som zúfalá z akné
Lucy123345

Dobrý deň. Prosím vás čo vám pomohlo pri akné ?
Mám 14 rokov, bola som už aj u kožnej ale moc nezabralo. Mám akné a stále sa to zhoršuje, som už naozaj zúfalá, mám pocit, že som vyskúšala už všetko. Väčšina vecí mi pleť dosť vysušuje aj napriek tomu, že ju mám mastnú. Prosím poraďte mi :))

Gjl g

Akné je choroba PSYCHICKÉHO pôvodu. Ver mi. Mal ju priateľ, ktorého v detstve tyrala matka a doteraz ho nenávidí. Mal to aj brat o ktorého sa otec prílis nezaujímal a zle to znášal. Ja mám tiež preto malú sebaúctu a občas ma silno prepadnu myšlienky že nie som pekná, dosť dobrá či na nic. Vzdy sa to nejak objavi na kozi, u mňa v podobe bradavic. Už som to viackrát vyriešila tým lakom ale akonáhle ma to hnusné obdobie chytí opäť, objavia sa zas. Sú to emocie udusené v sebe. Pohladaj si niečo tom -duchovne príčiny chorôb. Ja mám teraz skúškové a tiež sa mi niekoľko vyrážok že vyhadzuje na chrbte ale to len teraz a pár. Koža sú emócie v tebe. Stres, úzkosť , neprijatie samého seba, nejake nespracované negativne myšlienky (často o sebe). Skús začať liečiť aj dušu, nie len telo. Investuj do nejakej terapie. Duša je rovnako dôležitá ako telo a aj vďaka akné vidíme ako sú prepojené.

akne

Tabletky na akné - derminax.se Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

Jarino26

No ja som to nemal až také silné..pomohla mi kozmetička ošetrenie a dosť kvalitná kozmetika, ktorú mi doporučila..ked máte proste mastný typ pleti je dobré používať kozmetiku na takú pleť ja som mal aj mám DADO SENS PURDERM a neskutočne to pomáha

Nioxin

obavam sa, že si vo veku, kedy to k tomu patri. Skus nejake vitaminy, zmen pletovu kozmetiku, popripade skus pletovy peeling, aby si si plet vyčistila a určite to pomože

akinom007

Mne v puberte pomohlo na lahsiu formu akne kazde 3 tyzdne cistenie u kozmeticky a denne rano aj vecer umyvanie cistiacim gelom nasledne pletova voda, vecer detto. Najst vhodny gel a pletovu vodu ktora ti vystacuje podla tvojeho tipu pleti.
vyzduje si to PRAVIDELNOST. proste ranne a vecerne csitenie nevynechat, ani ked si chora a lezis v horuckach, ani ked prides s diskoteky a nechce sa ti :) ani ked cestujes proste zobrat so sebou. To sa mi osvedcilo +ta kozmeticka. Kremy som v tom veku nepouzivala upchavali mi pory extremne a suchu plet som rozhodne nemala. No a NEPOUZIVAT MAKE UP zakladne pravidlo!!!!! ani BB krem proste nic toho sa drzim doteraz. Pouzijem ozaj len 1-2x rocne napr ked idem na ples alebo svadbu niekomu. Baby co si denne davaju amke up maju problemy s akne kazda jedna....moze byt akykolvek

Zanuza 39

Aj u nás doma sme stavili na dobrú kozmetiku anne marie borlind na mastnú pleť.Fakt my sme celá rodina taka mastna a toto dobre pomaha na uvolnenie porov a ja co vyrazky nejako nemam sa menej lesknem.Ale ja to kombinujem aj s anti aging kremom

Koliso

Neviem co tu niektori beru za matros, ale musi to byt riadne silne.
Toxicka voda, nenechaj sa vysmiat. To by cela populacia snad trpela na akne nie? Vodou sa sprchujeme, polievame v polnohospodarstve, varime a neviem co vsetko... V puberte je celkom normalne ze ma clovek akne, ak toho je vsak vela treba zajst za dermatologom. A psychika sa da napravit jedine cvicenim a zdravou stravou.

Marosko-n

Piješ nečistú vodu v nápojoch a z vodovodu ! A telo sa nemá ako čistiť a zbavovať toxínov. Ješ a piješ hodne toxických potravín. Vláda to zakrýva aby farma firmy a lekári aby zarábali na chorých. Mala by si piť len GGW liečivú vodu , potom by si nemala nijaké zdravotné problémy. Napíš ak chceš .