Opuchanie pravého chodidla

Príspevok v téme: Opuchanie pravého chodidla
moni3846

Prosím, neviete mi poradiť prečo by mi mohla stále opuchať táto časť pravého chodila? Stane sa to väčšinou keď som bosá a nejak asi dostúpim vtedy to z ničoho nič začne opúchať alebo keď dlho behám a je to taká bodavá bolesť.
Za akým doktorom by som s tým mohla ísť? Normálne k všeobecnému a on by ma poslal k špecialistovi?

Omen

Urob si samovyšetrenie, či v tom mieste pod kožou nenájdeš nejaký výrastok. S pľúcami, prieduškami, pečeňou, ľavým uchom a pravým ramenom nemáš problémy? Berieš nejaké lieky alebo doplnky stravy?
Pre istotu zájdi za lekárom.

petroneta

aj mne opúcha tá istá časť. Ono je tam nejaký kĺb, ktorý je nejak zraniteľnejší, alebo namáhaný, ak chodíš bosá. Skús trochu viac cvičiť chodidlom, alebo si to niečím natierať, alebo brať chondrosamín, či kolagén: výživové doplnky na kĺby. Condrosulf je dobrý, ak ho berieš aspoň mesiac. Je možné, že to pomôže, ak nie, ani lekár veľmi nebude vedieť, iba tam u neho zabiješ čas, a predpíše ti a povie to, čo ja. Budeš mať obdobia, keď je to horšie, a keď je to lepšie, a ani ti to nenapuchne, bez nejakých logických súvislostí.. Ešte trochu výživa. Zistila som, že mi vadí saláma, či klobása na kĺby. Oplatí sa dačo o kĺboch preštudovať, ono je tam menší ale citlivý kĺb, ktorý býva dosť často postihnutý.

dochtoris

Nieje to normlane, bud mas zlu klenbu nohy zo zleho postavenia tela alebo je problem v cievach a je dost mozne ze mas vnutri nejaky vyrastok.
Chod k obvodnemu a on ta posle k ortopedovi pravdepodne alebo k angiologovi(cievne)
Nenosis tesnu obuv ?
Vysoke opatky?