Daju sa dobrovolne odobrat semenniky?

Príspevok v téme: Daju sa dobrovolne odobrat semenniky?
Msjsjfd

Zatial nechcem pisat dovod preco pretoze na tomto fore sa dost odsudzuje a uz ani neveri ze tema nieje fake. Preto sa chcem zcista jasna spytat. Moj ptiatel (23) si chce dat odstranit oba zdrave semenniky. Je to mozne? Povolia to doktori? A hlavne aky bude priatel povahovo potom? Bude mat vobec chut dat mi este bozk alebo proste v com ho to zmeni? Dakujem.

Omen

Nie, ak ich má zdravé a nie je sexuálny deviant, potom mu ich neodstránia.
Odporúčam návštevu iného odborníka z oblasti urológie, ktorý výrok toho prvého potvrdí alebo vyvráti.
Ak to prvé, potom môže pomôcť skúsený sexuológ, príp. psychológ. Nebolo by od veci, ak by zašiel aj na preventívku.

Faith Huler

Faith Healer, pekna fake tema ale je jasne, ze si to zakladal, tak rychla odpoved? Na vlastnu otazku... no dobre...

Pag

Sex. deviácia je skôr získaná sex. absitenciou ako vrodená. Ak sa chce takto potrestať, tak sa potrestá príliš a isto bude neskôr banovať. Ak je to nejaká novinka, tak túto novinku si mohol niekto len vyfabulovať... Keď je ešte ako tak lucídny, tak nech sa rozhodne sám. Ou, psychické problémy, na tie sme zabudli...

Tomas12345

No pokial si dá odstrániť semenníky tak sa mu nebude tvoriť testosteron a už nebude mať sexuálny apetít.

Pri absencii testosteronu mizne i ochlpenie, kosti sa stávaju krehkejšími a mení sa i hlas na jemnejší. (dakedy eunuchovia spievali v opere)

Msjsjfd

Poviem to laicky a tak ako to je. Priatel sa nevie urobit uz pekne dlho. Na nicom ani porne ani na mne ani v sexe proste nikdy. Nevedel to ani pri inych partnerkach. S lejarom to uz riesil ale ten povedal ze zo zdravotneho hladiska vsetko ok ze to je v hlave. Jemu sa pri mne vzdy postavi, potom normalne kazde rano ale uz sa dlho nevie urobit a chce to dat prec pretoze je to plne a obtazuje ho to .. Ja neviem ako to vy chlapi cititte ale vidim na nom ze je to asi neprihemny pocit proste to chce odstranit.. A co sa tyka sexu a deti to tu uz fakt rozoberat nebudem lebo ked poviem ze to nechcem a sex mi nechyba tak tu budem za fejka.
Inak vdaka za idpoved tak uz som sa dozvedela ze sw to odstranit neda takze neviem ako to budeme riesit.

Lollka

To co on chce je kastracia a dnes ju uz nerobia ani pedofilom a sexualnym nasilnikom ani na ich vlastne zelanie. Ak ma chut znasilnovat deti alebo zeny nech sa ide liecit k lekarovi, su na to ine moznosti liecby.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.