Zatial nechcem pisat dovod preco pretoze na tomto fore sa dost odsudzuje a uz ani neveri ze tema nieje fake. Preto sa chcem zcista jasna spytat. Moj ptiatel (23) si chce dat odstranit oba zdrave semenniky. Je to mozne? Povolia to doktori? A hlavne aky bude priatel povahovo potom? Bude mat vobec chut dat mi este bozk alebo proste v com ho to zmeni? Dakujem.
Daju sa dobrovolne odobrat semenniky?
Jeden z mojich 50-tich najlepších kamošov tak spravil a má sa dobre, na moje počudovanie. Po dvoch ópečkách, jednej plusovej a tej druhej mínusovej sa uplatnil ako hlavná sopránistka in Opera Hauze. Má rozsah štyri oktávy a vytiahne aj vysoké A-čko. Pre boha, však podľa neho sa nastavujú ladičky pre klavír! Neviem, čo mi zase vyčítaš Divočina a najmä prečo na mňa zase kričíš! Ty furt na mňa vieš len nakričať. Áno, kôš som už vyniesla! Dobre, dobre, už sa upokoj, idem už aj povysávať, ty obluda, pardón, láska moja.
Tomáš 12345 a už prestaň s tými vajcami !
Podväzujú sa vaječníky
Aj keď pod pojmom vaječníky si hlavne muži predstavujú asi vajcia v tomto prípade sa jedná o ženské vaječníky ktoré sa podväzujú .A ano je yo vratné.....
Chlapy však majú semenníky a tie sa nepodväzujú
Ale ľudovo povedané semenovod sa prestrihne a to sa nazyva vasektómia a táto JE NEVRATNÁ .
Semeno ide močom von.
Ale k téme semenníky slúžia na tvorbu Testosterónu to vie asi každý.
Testosterón sa tvorí ešte v nadladvinách ale táto téma je o guliach.Gule má muž a kto nemá gule je žena to znamená pri odstránení gulí sa z chlapa stane žena!
Niekomu tu dobre hrabe na hlavu...........
Uz som si to nasla ale zaujima ma ako sa to prejavuje v spravani mozno vo vyzore a ci to doktori povolia
Co to znamena eunuch? No ale on to nechce kvoli detom...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.