Nerada dávam komplimenty a nerada ich dostávam

Príspevok v téme: Nerada dávam komplimenty a nerada ich dostávam
dsuhf

Ide o to, ze v detstve som zažila vela kritiky a pochvaly len minimalne. Plus tam bol pritomny nezaujem od jedneho rodiča.

Teraz mam skveleho priatela, ale je tu jeden problem. Malokedy ho pochvalim a aj to sa musim nutit. A nie preto, ze by som nechcela, ja chcem, ale mam pocit, ze to, čo poviem, vyznie vzdy umelo, neprirodzene alebo ako klišé typu "zniesla by som pre teba aj modré z neba", "budem ťa milovať až za hrob" a pod. Ako keby som mala pocit, ze moj ton hlasu neznie pri pochvale prirodzene.Do všetkych pochval, čo som mu dala, som sa musela nutit, aj ked boli uprimne a zasluzil si ich.

Ďalšia vec je, že priatel vie, že sa nerada fotim, najma kvoli zlemu zhryzu, najma z profilu, uz som si na to prachy našetrila a čaka ma operacia a strojček. Napriek tomu hocikedy vytiahne mobil ked niekde sme, začne si ma fotit či natačať a priblblo sa pritom usmievať. Potom len tak by the way spomenie, ze však ja viem, ze sa nerada fotiš. No a potom mi tie videa ukazuje a ked pride na tu časť, kde som ja a tvarim sa tam tak, ze by som najradsej utiekla, tak začne hovoriť "moja krasna mudra sikovna nadherna" -toto všetko povedal v jeden moment - a bolo to tak falošne, presladene a lutujuce, ze s tym pousmevom by ani IQ 20 by tomu neuveril. Potom ma pohladkal po pleci ako nejake chudiatko, kedze vie, ze mam z toho riadne komplexy, však mi to uz aj neraz povedal, ze viem, ze sa nemas rada. Je to jedna z najponižujucejšich veci, ktore mi kedy kto spravil a trpim mu to len preto, lebo inak je povahovo dokonaly.

Asi to, čo som prave napisala vyznelo tak, že mi šibe zo zakomplexovanosti a že mi len chce zdvihnuť sebavedomie a že som sprosta krava, čo si to nevaži.

Lenže mne prave toto sebavedomie ešte viac zhadzuje. Uz len to, ze vie, ze som nespokojna s nejakymi častami svojho tela. Potom to, ze to pouziva proti mne tak, ze si uziva ked ma dostane do uzkych pri tom foteni či natačani, či pri davani fake komplimentov, ktore aj od neho zneju hrozne falošne. Tie fotky a videa mi vzdy potom posiela.

Je podla vas normalne ked na vas niekto vypudi 3x do dna 6 komplimentov naraz "krasna, mudra, uzasna, mila, cista, nezna, .." a ešte neviem aka?? A pritom vam predtym otvorene povie ze vie ze sa nemam rada? Však to mi akurat ukazuje, ze ma lutuje alebo ze sa na mne prenaramne zabava (min. pri tom natačani).

Fakt ma to serie a chcela som to sem napisat, ze co si myslite o jeho spravani a či si myslite že sa takto sprava milujuci partner. Alebo čo by ste robili vy na mojom mieste.

Ďakujem.

Medea7

Véd podľa tonu hlasu a vybratých slov zistíš ako to je myslene a pohľadu. Mne hovoril taxikár že muža treba chváliť. Ja hovorím krátko, keď je to už dlhé už sa mi to zdá nútené. Ale zase pochválim ľudí keď sa mi niečo paci.

Lollka

Chapem ze ti to je neprijemne, sebavedomie moc nemas co je pochopitelne kedze ta vzdy len kritizovali. Na pochvaly nie si zvyknuta a neveris im. Hoci si myslim, ze on to mysli uprimne. Ale mal by akceptovat co chces a co nie. Skus mu este raz dorazne povedat ze ti to je meprijemne ked ta furt foti, ze si to nezelas. A odporucam aj zacat chodit k nejakej psychologicke aby ti to sebavedomie zdvihla. Ja som na tom bola podobne ako ty, tiez ma v detstve a dospievani len kritizovali, sebavedomie som mala na nule, tiez som si myslela o sebe len to najhorsie. Chodila som par rokov k psychologicke a pomohlo to. Ono malokto je dokonale krasny, nie je vsetko len o vhlade. Ale chlap ta moze mat rad aj s tvojimi chybami a vobec mu na tebe nemusia prekazat. Napriek tomu si myslim ze ako milujuci partner by mal akceptovat ze teraz este na tom so sebavedomim nie si az tak dobre a ked sa nerada fotis tak nech to akceptuje. Zas tak vela po nom nechces.

Kami91

Moja mala, mila, nestastna, dospela dievcina. Vobec som nikde nenaznacoval velkost prs aka je dolezita. Sam mam radsej tie mensie pevnejsie. A vobec som tou mentalnou strankou nemyslel, ze dospele zeny medokazu byt nesvoje. Skor z globalneho hladiska ale to ty vidiet nemozes. Vsetko co som chcel povedat, ze priatel ta naozaj moze vnimat sexi aj ked si sama sexi nepripadas. ;)
Mne len ostava dufat, ze ti operacie pomozu najst vnutorny mier ked ti na tom tak zalezi. :)

naivny

keď som bol raz v saune, videl som tam štíhlu mladú babu s malými prsiami. Boli zaujímavé, lebo malé,ale v porovnaní s mužskými boli jej bradavky väčšie. Rýchlo vliezol do bazéna, aby som nebol podozrivý ale aj potom som na ňu myslel, aká je krásna.
Ak Ti tvoj chalan hovorí, že ich máš krásne, prečo mu neveríš? Kebyže mám priateľku s veľkými prsiami, asi by som sa ich aj bál dotknúť, ale malé, keď sú také, ako malo to dievča, to bola nádhera. Jej normálne, akoby neboli dookrúhla, ale akoby vyrastali priamo z kosti, mala tak pružné, pevné a dokonalé telo.

dsuhf

Na tu operaciu prs pojdem, ale najprv si poriešim ten zhryz a zuby. No a samozrejme, musim našetrit prachy.

Priatel je starši, vieš, oveľa starši. Preto mi je divne, že sa tak sprava. Vieš kami, naš vztah nie je zalozeny len na tom, čo opisuješ. Hlavne, že ty si vyspely. Myslis že aj dospele ženy nevedia byt so sebou nespokojne a ze je to zalezitost nevyzretych bab? Mylis sa, ja nie som jedna z tych čo sa poflakuje po diskotekach a nechodim sa ožierat, neuznavam kamaratstva s vyhodami a nechodim na kavičky s babami ohovarat. Som vyspelejšia ako velka vacsina z mojich rovesnicok a preto je priatel so mnou.

Nechapem čo mate všetci s tym plocha. Nie som uplne, mam ich take miniaturne, ale to je proste moje rozvrstvenie tuku na tele a rychly metabolizmus. Tučne to maju lahke praveze, staci im schudnut, lenže my chude musime ist len na plastiku lebo inak sa to vyriešiť neda. Nevyzeram ako dieta, mam boky, pas a prsia, hoci velmi male. Mam chromozom XX, menštruaciu a maternicu, nechapem prečo si všetci chlapi myslia že ženu robia ženou len velke cecky. Ale to všetko kvoli pornu a mediam, potom maju take baby ako ja vkuse z niečoho komplexy a necitia sa vo svojom tele dobre.

Hlavne, že chlapi su dokonali :)) Ani vy nemate vsetci velke penisy a velke svaly či huste vlasy, ako ti z porna, vieš? Esteze mne na tom pri muzovi nezalezi, ale dufam, ze ty stretavaš len take podobne tebe, ktore sudia podobne ako ty.

Kami91

Dievca moje mile, nestastne... tak ti poviem, ze jemu sa urcite pacis preto si ta nataca. Sam mam 28 rokov a ked vidim hocijake dievca 20-25 rocne tak slintam a najradsej by som im vylizal tu ich zmrzlinku lebo tam je ta mladost. Naozaj by musela byt nejak extra hnusna ci obezna aby ma toto nenapadlo. Horsie je to ak prehodis slovo s takou mladou, povahovo su to vsetko deti co je citit aj z teba.
Ale ver mi, v jehu veku musis byt proste sexica. Preto si ta nataca aby mal spomienku ked raz vytriezvies a das mu kosom aby mal spomienky a mal si na com mastit baklazan.
Ktovie ci nebojuje tvoj priatel s pedofiliou (resp skor hebefiliou) chude mlade dievca s malymi prsiami su proste nieco ako legalna pedofilia pretoze to ma k tomu fakt blizko. Nedavno tu bol príspevok chalana ako mu nestoji lebo jeho mala, mlada, plocha priatelka mu pripomina v posteli dieta a nemoze si pomoct. ;)

Co sa tyka toho chrupu musim uznat, ze ukazane fotky pred a po vyzeraju naozaj lepsie. Do toho by som ti urcite odporucil ist ak to mas fakt take zle.

Kaloria: Ja som mal fakt sexi priatelku ale nutkanie fotit som fakt nemal. Nepoviem par fotiek sme si spravili ale tak dokopy sme ich mali ale 50 za 4 roky. Proste su ludia ktori su zhltnutí facebookom, instagramom... a zavislacky fotia a su ludia ktori taketo zbytocnosti neriesia. Nelam si tym hlavu. ;)

daniela2

jedna známa má zväčšené prsia, a teraz tam má pri implantátoch dačo, takže by mala ísť na operáciu, lebo ju to bolí. Navyše to stojí peniaze. Tak či tak je tá plastika zásahom do tela. S tou čeľusťou, ja som nosila strojček a zuby sa mi pekne upravili. Teda neviem, aké je to u Teba, ale s tým strojčekom by si nemusela čakať. Šaty si akékoľvek dávam s podprsenkou, sú aj také podprsenky s odnímateľnými ramienkami a vystužené a pod., naozaj je tam široký výber. Ja si bez podprsenky žiadne šaty na seba nedám.

dsuhf

Vdaka za reakcie. Čo sa tyka tej operacie čeluste, neviem či mi ju chirurgovia schvalia, plus sa na nu čaka..A najprv budem musiet nosit strojček ktory si musim zacvakat sama čo uz je samo o sebe dosť finančne naročne a som vdačna, ze aspon ta operacia je zadarmo. Takto nejak vyzeram z profilu, aj ked som stihla, do tvare tak prilis nevyzeram, resp. nemam vobec tie ostro rysovane celustne kosti, je to akoby ustupujuca brada, tazkosti pri zatvarani ust, problem s tym celustno-spankovym klbom plus to vyzera zle a divne. Preto v Korei tak letia tie plastiky celuste lebo práve celust a jej tvar vam na 80% spravi atraktivnu alebo neatraktivnu tvar. www.facialart.com

O tom sa mozete presvedcit aj v tomto pripade, hoci ja to take zle nemam ako toto dievča, ale vysledok je u nej uzasny. www.unbelievable-facts.com

No a čo sa tyka prs, na ne ešte prachy nemam, ale som z nich dost nestastna, hoci nahe nevyzeraju zle a hodia sa tak trochu k mojej stihlej postave. Problem je, ze si nemozem dat ziadne šaty, lebo vacsina ma taky strih, ze si to vyzaduje dat si ich bez podprsenky a tam ja nemam čo dať. To iste s akymkovek peknym topom, tričkom, plavkami, podprsenkami. Proste všetky krasne a sexi veci si vyzaduju aspon tu strednu velkosť prs. A ja sa chcem pačiť najma sebe, občas sa citim pekna, ale NIKDY sa necitim sexi, lebo si jednoducho nemozem dovolit obliect sa tak. A podla mna je dolezite hlavne to, aby som sa ja vo svojom tele citila fajn a pritazlivo. A to sa da len cez plastiky. Podla mna krasa je dnes vecou penazi.