Stretávka

clooo

Na stretávke som nebol ani na jednej a ani nepôjdem. Nadpolovičná väčšina členov našej triedy bola ženského pohlavia. A počúvať reči o tom, ako dobre sa vydali a aký je ich život vďaka zabezpečeným partnerom rozprávkový, ozaj nemienim.

noc

Spoluziacka prestala volat nasho oblubeneho triedneho, tak ma to prestalo bavit, a robi to v skaredych priestoroch, s lacnym vinom a celkovo vsetko je dost zle, sama falos, zazeranie, vacsina pride na chvilu, ja tiez. Niektori si robia reklamu, co predavaju, div ze tam nevytiahnu produkty.

alandra

vieš čo, ja som takisto nebola a hlavne kvôli tomu, že sme sa ani nejak nestretávali ani nekomunikovali. takže mi to prišlo také nasilu. myslím si, že by sme si aj tak nemali čo povedať

Buna

Ja som bola raz a uz potom nie , necítila som sa tam dobre , a uz ani nemienim ist , je to kazdeho vec či pojde a či nie ..

klaricia

na kazdu jednu stretavku chodim ked je. je to jedina prilezitost kedy sa so spoluziakmi a spoluziackami stretneme a je to vzdy super!

Monami

Ja som nebola, lebo som sa na to necítila. Ja som za svojimi bývalými spolužiačkami asi "dvadsať rokov" pozadu....Takmer všetky sú už povydávané a majú 2-3 deti....nemala by som im čo povedať...

NeznamyTHM1986

Nezúčastnil :P
Jednak by som sa nemal čím prezentovať a jednak éra po strednej vyzeralo tak, že nikto sa neozval ani nenavštívil ani nči.....

A zo základnej už vôbec nie - keď si spomeniem aký mali záujem o vzdelanie, tak určite 90 percent z nich su LSNSáci, Putinofily a pod.

naivny

ja som končil strednú pred 2 rokmi a základnú pred 6 rokmi. Aj na základnej, aj na strednej som si so spolužiakmi dobre rozumel, aj keď som sa s nimi extra nekamarátil. Keď bude stretnutie, pôjdem, lebo chcem vedieť, ktorý spolužiak sa kam dostal, čo sa učí, aké majú predmety a možno máme aj spoločné záujmy.

stankila

chodievam na kazdu stretavku, pokial je to mozne.. predsa len som s tymi ludmi bola casto a mali sme super kolektiv, takze ich vzdy rada uvidim.. vy ked ste nemali dobry kolektiv, tak rozhodnut sa musim sama, ci chces ist alebo nie.. my za teba rozhodnut nemozme!