Popraskané påty (Hrošie)

Príspevok v téme: Popraskané påty (Hrošie)
Michal 2311

Dobrý deň ľudia chcem sa spýtať či už mal niekto problém s popraskanými petami alebo ak sa tomu odborné hovorí , ak áno viete mi niekto s tým pomôcť ako to odstrániť ? Skúsil som už snáď všetko a nič mi nepomáha skúšal som aj taku variantu že popraskanu kožu ktorá je navyše som odstrihol a dorastla mi taká istá je to Hrozne a strašne mu puchnu potom nohy prosím poraďte mi niekto lebo ja už neviem čo mám robiť mám to na celej päte aj trochu z boku + aj pod prstami pod každým jednom cca 2 až 3 MM hĺbka ak mi pomôže niekto odmena istá...... Som zúfalý

pomelo

Michal 2311, kupis to v kazdej DM drogerii, mozno aj inde. Ale netusim, ci tieto drogeriove veci zaberaju. A tiez by ma skor zaujimala pricina.

pomelo

ked mas dost penazi a mas chut experimentovat, tak mozes skusit specialny krem, ja tomu az tak neverim, ale ked chces
www.schollsk.sk
Krém na popraskané päty K+.
Tiez tam doporucuju kupit si prírodnu pemzu s ovocnými kyselinami.

lienkaaaa

Ja tiež som mávala problém tvrdou kožou na pätách. Robim si doma pravidelne doma mokrú pedikúru a potom si natriem nohy na noc vazelínou a dám si na to igelit a ponožky , ked treba aj každý deň ,kým ich máš suché a potom , ked sa ti kvalita kože na pätách zlepší, po pár dňoch stačí si na noc len nohy riadne nakrémovať, už si nemusíš dávať na nohy na noc igelit.

PICNIK

Michal 2311

vspmf92 zavinac gmail bodka com

pošli mi aj členky, ak sú opuchnuté alebo do hnedo-žlta sfarbené ?
Nevieš akú máš krvnú skupinu ? Kvôli metabolizmu. Ak nevieš nevadí.

Michal 2311

Vieš čo ak myslíš na nohách ako päta a tak tak je v podstate ako kedy niekedy červená niekedy žltá .... Vidím že sa asi vyznas .... Nemáš nejaký FB alebo čo pošlem ti aj fotku kľudne .... A na rukách som mal kedysi tiež ale časom mi to zmizlo od kedy som začal robiť v zahraničí už tam mám len fakt minimum ale nohy sú najviac nepáli má nič ale niekedy zaboli možno tak raz za mesiac ... Vieš nejakú radu .?