Dobrý deň ľudia chcem sa spýtať či už mal niekto problém s popraskanými petami alebo ak sa tomu odborné hovorí , ak áno viete mi niekto s tým pomôcť ako to odstrániť ? Skúsil som už snáď všetko a nič mi nepomáha skúšal som aj taku variantu že popraskanu kožu ktorá je navyše som odstrihol a dorastla mi taká istá je to Hrozne a strašne mu puchnu potom nohy prosím poraďte mi niekto lebo ja už neviem čo mám robiť mám to na celej päte aj trochu z boku + aj pod prstami pod každým jednom cca 2 až 3 MM hĺbka ak mi pomôže niekto odmena istá...... Som zúfalý
Popraskané påty (Hrošie)
je to metabolické. V prvom kole sa zbav konzumácie výrobkov z repným cukrom, živočíšnych tukov - slanina, údených výrobkov - salámy, sladkých vôd Coca, Pepsi a pod. .
No a samozrejme ak piješ málo ČISTEJ vody tak sa telo nestačí zbavovať toxínov a zvykne hrubnúť aj pokožka.
Hánky na rukách okolo kĺbikov, nemáš zhrubnutú kožu ?
Kĺby a úpony šliach na chodidlách ťa neťahajú, nepália, nebolia ?
obličky majú v popise práce zvlhčovať pokožku,ak to dobre nerobia pokožka schne a praská
Mjanim a cim to môže byť ? Že by zle obličky či ? Alebo čím to je proste nechápem ..... Mám to už zo 6 rokov , kožný mi povedal že to moze byť tým že nejem veľa mrkvy chuj ....
A pedikúra? Myslím medicinálna.
vyhľadaj akupunktúru a nech prelieči obličky:Dobre liečiteťné!!!