Čudné zvuky pri tuhom spánku u staršieho cloveka

Príspevok v téme: Čudné zvuky pri tuhom spánku u staršieho cloveka
jan145

Neviem to vysvetlit, mama (79r) ma tera zapal priedusiek, velmi kasle, ma slaby spanok, ked ale zaspi tuho, tak pocas tuheho spanku zacne neustale vydávat take zvuky, akoby vykriky,tichsie ,halsnejsie. Nemyslim tym chrcanie s priedusiek alebo nieco podobne alebo klasické chrápanie,ale akoby zo sna take 2 sekundove pazvuky. Horucky v tychto dnoch nema. Nemyslim ze by to bolo z horucky
Myslim ze to suvisi s tých pluc,tazsie dychanie,chrapcanie ale je to velmi zvláštne a tazko vysvetlitelne

Omen

Ján, veď si čítaj po sebe, čo píšeš: "ake zvuky, akoby vykriky,tichsie ,halsnejsie. Nemyslim tym chrcanie s priedusiek alebo nieco podobne alebo klasické chrápanie,ale akoby zo sna take 2 sekundove pazvuky."!

Má zápal priedušiek, tak čo do toho pletieš pľúca? Pískanie, sipot a chrčanie sú zvuky, ktoré vydávajú priedušky pri zápale. Ak došlo k zmene a tebe sa to nezdá, treba kontaktovať lekára. Jej ochorenie sa mohlo zvrhnúť na zápal pľúc.

Jan145

ale to sa jej potom stale sniva? napr spi, trochu fuči,chrrape a z casu na cas dost casto vydava zvuky,hlasnejsie,tichsie.
je to ako ked cez nos urobite zvuk, tichsi,hlasnejsi, kratsi dlhsi.
zacalo jej to pri tych prieduskach a kasli ktory ma silny, je vycerpana cez den z toho kasla a potom ked zaspi toto. a aj malo spí...
teploty nema max 37,4,takze ja neviem nejake sny z teplot?
Fakt cudne, to som este nevidel.
pri tej spankovej apnoe sa hovori ze su tam niekolkosekundove vypadky dychania,tu dýcha pravidelne,aj ked rychlejsie