Mala by som schudnúť?

Príspevok v téme: Mala by som schudnúť?
Natinati

Ahojte, mám 18 rokov a vážim 66 kg. Myslíte si ze je to v pohode? Lebo keď sa pozriem do zrkadla tak si myslím že to v pohode nie je, mám celulitídu ale snažím sa proti nej bojovať. Vyhýbam sa sladkému, sladké malinovky už dupľom nepijem, pijem len vodu alebo perlivu mineralku. Jem normálne, pravidelne a snažím sa jesť v menších sústach no stále mám pocit že priberám. Aký na to máte názor?

Angelika3

Mám rovných 170 cm, v tvojom veku som vážila asi toľko čo ty, ale necítila som sa tak veľmi dobre, aj keď nemyslím, že by som bola nejako tučná. Neskôr som schudla až na 58 kg, to zasa vyzeralo až dosť štíhlo, nepáčilo sa mi, že mi ubudlo z bokov a pŕs, teraz sa snažím udržiavať tých 60- max. 62 kg, myslím, že je to tak akurát. Ale tak riaď sa samozrejme sebou... podstatné je, aby si bola zdravá.

hyrax

Tak tvoja vaha si nemyslim, ze je nutne na chudnutie. Ale urcite sa to neda urcit len z vahy. Skus si zmerat napriklad obvod pasu. To je ovela viac vypovedajuca hodnota nez vaha. A strava sama o sebe asi nestaci. Dolezite je aj hybat sa. Mozno to by ti pomohlo skor k tomu co chces.

daniela2

ahoj
1. postava: pravidelný pohyb. O tom nič nepíšeš. Prechádzky v zime, korčuľovanie, sánkovanie, lyžovanie.
dobre, že si zo stravy vynechala sladené nápoje a sladkosti.
2. celulitída: keď sa sprchuješ, zober si špongiu, alebo handričku na umývanie, alebo aj kefu, a riadne si vydrhni celé telo, nech sa prekrví. Po usušení sa potom natri telovým mliekom.
3. pre krásu sa zameraj na tvár. Zvlášť handrička na jej umývanie: na handričku napustíš studenú vodu, a tou si rozmasíruješ ráno a večer tvár. K tej vode si miesto mydla pridáš čistiace pleťové mlieko a necháš pár minút pôsobiť (kým si umývaš zuby). Potom zmyješ studenou vodou, jemne usušíš, a môžeš naniesť krém, ktorý používaš, potom make-up ak používaš.
4. vlasy: ak nemáš blond vlasy, najviac sa Ti budú a zdravo ligotať z obyčajného žihľavového šampónu.To mi povedala kaderníčka a odvtedy to tak používam a zistila som, že je to lepšie, ako neviem ako drahé šampóny.