ano, maju a hlavne v strave, lebo niekedy neccu žrat a už ma to nebavi. necham vyhladoviet, a potom k tej konzerve prijdu a aj tak ju zjedia. Mačky su v jedle strašne naročne
Aj mačky a psy majú svoje slabé stránky
Najlepsie su vraj tie co sa daju kupit u veterinara ale tie byvaju zvycajne aj najdrahsie
brit je dobra znacka? Lebo tiez rozmyslam, ze tie vyskusame, ze ich kupime.
hlavne napriklad strasne malo ludi vie, ze macky nemozu vobec bravcove maso, je pre nich toxicke, nerobi im dobre. minule som bola u kamosky a pozerala a ona jej davala zuvat kozku z bravcovej slaniny, skoro som odpadla tak som jej hned vysvetlila, ze to absolutne nie je pre macku vhodne
tak o zvierat, o vsetky sa treba patricne starat. treba odcerovvat, ockovat a starat sa poriadne
milujem mačky, len su na chov a stravu ovela naročnejšie ako psy. Ale aj tak je to moj mazel. Len pravda je, že je velmi tažjke najst niečo, čo by jej chutilo. V tomto je dost naročna.,
viete poradit aj niečo pre velmi naročne mačky?
ja zase od britu davam vyživu na klby.
BRATISLAVA 7. februára (WEBNOVINY) - Domáci miláčikovia, ku ktorým sa vraciame každý deň z práce, môžu mať tiež svoje problémy. „Ekoparazity psov a mačiek, predovšetkým kliešte a blchy, sú podľa našich skúseností najčastejšími príčinami kožných chorôb a vyvolávajú minimálne štvrtinu všetkých kožných problémov,“ uviedla dnes na tlačovej konferencii ...