Manžel sa po 20 rokoch priznal že ma neľúbi

Príspevok v téme: Manžel sa po 20 rokoch priznal že ma neľúbi
Nemilovana

Ahojte som 20r vydatá máme 3 deti 19 ,15, 9, môj muž nikdy nebol taký aby ma obletoval lichotil objímal bozkával dokonca aj na sex som myslím bola ja iniciátor.. asi pred 4 rokmi som zistila že si strašné začal rozumieť s kolegyňou začal si snoubordistka písať začal sa o seba viac starať bol veselý schudol...ja som spravila okolo toho cirkus dokonca aj s ňou som sa stretla nepriznali sa k ničomu vraj si len dobre rozumejú no ja som videla že môj muž bol zamilovaný..no a od vtedy sa všetko u nás zhoršilo ja som sa dostala do uzkostnych stavov liečim sa do dnes antidepresivami pribrala som ,zmenila som prácu ktorá má veľmi baví a v práci mám okolo seba skvelých ľudí majiteľku jej muža jej deti veľmi som si ich obľúbila ale aj oni mňa . Ale toto není až tak dôležité chcela som hlavne napísať slová ktoré má veľmi ranili od muža ktorého som nikdy nepodviedla a vždy som ho ľúbila povedal mi že on ma už dlho neľúbi že ešte keď sme mali prvé dieťa že už vtedy zistil že nie som žena jeho srdca on sa teraz nechce rozviesť lebo on nikdy nechcel aby jeho deti vyrastali v nekompletnej rodine . Ale ja neviem žiť bez lásky nehy ...ja už trpím dlho . A trpia aj naše deti veď vidia že ich rodičia sa ku sebe správajú ako spolubývajúci . Najstaršia dcéra mi povie že sa máme rozísť a že kým som mladá mám právo aby ma niekto v živote ešte uprimne miloval. Neviem obávam sa toho ako všetko zvládnem či výchovu či financne...aj psychicky. Som z toho strašné unavená .

ahjaj

ahoj milovaná, som rada, že dokážeš mať konečne rada sama seba. Lebo nie je dôležité, či Ťa dokáže milovať niekto iný, dôležitá si Ty a či Ty dokážeš mať rada samu seba. Od Tvojej sebaúcty sa odvíja všetko ostatné a aj úcta iných ľudí k Tebe. To je veľmi dôležité a držím palce na pohyb správnym smerom! Ty si už teraz sama a to dlho, takže ide iba o fyzickú prítomnosť človeka, ktorý Ti tak ublížil. Nemá čo hľadať v Tvojej blízkosti. Tvoj kontakt s ním má byť len ohľadne detí a na iné medziľudské kontakty voľ ľudí, ktorí si to viac zaslúžia.

Lollka

Urcite si sa rozhodla spravne, kazda zena si zasluzi lasku a ked ti ju tento nie je schopny dat tak treba hladat inde. Je od neho sebecke ked ti hovori ze ta uz tak davno nelubi pritom s tebou zostaval a teraz si nasiel milenku a chce si nechat ju na sex a na lasku a teba na full servis. To je pre teba dost ponizujuce, robi z teba poslednu chuderu a je mu jedno ze ty trpis.

Nemilovana

Od prvého príspevku som to ešte nechávala tak čakala som či sa začne manžel inak správať . No nezmenil nijako správanie ku mne nezaujíma sa o mňa nedotkne sa ma ? sme spolu len ako kamoši. Myslím že naozaj nemá zmysel to udržiavať. On je aj tak len kôli deťom pri mne. Ja to určite zvládnem !!! Veď pri ňom len trpím .

lifeisshort

Áno súhlasím s príspevkami podomnou. Rozviesť sa. Obaja sa takto trápite, predpokladám že ty viac, on má doma full servis a popritom si užíva novú lásku. A ty sa trápiš, dúfas, že ťa začne znova milovať? Nezačne. Až keď pôjde do tuhého, rozvod, oddelenie od neho, možno spanikari že už nemá to čo mal pri tebe a bude sa chcieť vrátiť, ale ver tomu že nezačne ta znovu milovať. Veď sám ti to povedal, že to pochopil už pri prvom dieťati. Možno myslel že ďalšími deťmi sa to zmení a nezmenilo. Myslím že by si mala pozbierať vsetku odvahu a začať nanovo, veď život nekončí, nemysli si že si stará alebo že s deťmi ťa nikto nebude chcieť. Určite aj pre teba je tam niekde niekto, a aj keby si mala ostať sama, tak ver tomu že je to omnoho lepšie a jednoduchšie ako trápiť sa v nefunkcnom vzťahu, ktorý už dávno neklape. Nechaj ho ísť, on už dávno o teba nemá záujem, pred deťmi to neutajis, a vyhovieť ľuďom okolo? Myslí na seba a svoje šťastie, nikto ti nepomôže len ty sama, len sa neboj vyjsť zo zabehanych koľají. Život sa ti zmení, a ver tomu že k lepšiemu! Držím palce

fero3

Ahoj Nemilovana
Nikdy nie je lahke urobit doležite rozhodnutie.
Si neštastna,plna obav a na praškoch,čo už može byt horšie??
Len niaka zavažna nemoc ,ktoru si svojim spravanym privodiš.Bojiš sa financii,tvoj muž sa venuje inej žene ,možno ženam,stara sa o seba,to stoji čas a peniaze,skus si spočitat ,kolko ty prispieva,a kolko ta stoji,so všetkym.Nechces ubližit detom,ale svojim spravanim to robiš,podla teba je milujuci rodič/ako sa venuje detom?zaujma sa o ich aktivity,podnika s nimi vylety,snaži sa im vytvorit niaky zabavny program??/dcera ty radi rozchod tak pre nu asi nieje až tak milujuci rodič.či??Ty svojim spravanym len davaš priklad detom aby sa v krizovej situacii zosypaly.Mala som sa rozist pri prvom dietati,to si možeš povedat aj o 10,rokou,/mala som sa rozist pred 10 rokmi/
Si si moc ista že on odide ked ho požiadaš,no aby si neostala prekvapena a nebol za par dni nazad aj s prosikom,a samozrejme ty budeš štastna kym zas nezačne to čo teraz.Stretla si sa zo sokynou,ta popiera,takže chce ten tvoj zazrak len na rozptylenie,
Maš dost dovodou na rozchod,tak to urob a nezamyšlaj sa nad tym stale ,lebo budeš len vahat a odialovat to.Začni sa o seba starat,cvičit,chodit medzi ludi,chodit s detmi.atd.hlavne neber lieky,alkohol,nič podobne.Určite ty bude lepšie samej ako robit niekomu služku a ešte byt ponižovana,a maš šancu že zaziješ niečo krasne,milujuceho človeka,s ktorym budeš štastna.Deti to časom pochopia,a nik im otca nebere vsak sa im može venovat,bola by si hlupa mu branit.tak sa zatni a vykroč razantne do noveho roka.

Lollka

No urcite by bolo lepsie keby odisiel po prvom dietati, naco s tebou ostaval dalsie roky a urobil ti dalsie dve deti? V tom case si si mohla najst lahsie niekoho kto ta bude lubit a tie dalsie dve deti mohla mat uz s nim. To ako sa sprava je velmi sebecke. A este by chcel ostat s tebou aby mal kde byvat a dokonaly servis a k tej druhej si odskakoval na zatrty. V takom vztahu budes len trpiet. Ked ho vyhodis, sice tiez budes sprvoti trpiet, urcite to nebude jednoduche, ale to utrpenie bude mat koniec. Stale si mozes najst niekoho kto ta bude lubit. Ludia sa zoznamuju a maju vztahy aj po 40-ke aj ovela neskor. Mam znamu co ju v 45-ke vyhodil muz z bytu a to si predtym myslela ze maju dokonaly vztah. Netusila, ze on ma uz isty cas milenku. Byt este v minulosti prepisali na syna lebo jej muz mal dlhy tak aby im ho nezobrali a otec zmanipuloval ich syna tak, ze ju vyhodil na ulicu. Najskor sa nastahovala do podnajmu, ona chuda bola tak zmagorena ze furt piekla buchty alebo nieco a nosila to synovi, mala ho rada. Potom sa zamerala viac na seba a nasla si chlapa s ktorym jej to klape dodnes, uz par rokov. Kupila si byt na hypoteku, ona dobre zaraba tak s tym nema problem. Takze aj take su ludske osudy, tato zena to mala este tazsie ale vzchopila sa a je stastna po boku muza s ktorym si rozumeju.

Tomas12345

Problém je ten že si celé svoje stastie orientovala do partnerského vzťahu, potom príde rozchod a nezhody v nom a ty si na antidepresívach. Nájdi si ten zmysel života v niečom inom, v koníčkoch a vo viere v posmrtný život a v Boha a budeš stastná po celý svoj život.

Ak ťa ja manžel opuszí sama nebudeš, máš predsa deti, i rodicov u ktorých môžeš bývať.

daniela2

keď človek človeka ľúbi, nepodvádza ho. A Ty si sa mu nesprotivila, len nechce podvádzať svoju milenku. Takže Ty si nič zlého neurobila, to on má zvrátené zmýšľanie. Ak aj máš chyby, nie také, aby Ťa takto ponižoval. Požiadaj ho, nech si nájde ubytovanie, a dohodnite sa, akou sumou ti bude prispievať na deti. Zo začiatku bude samota zlá, potom sa upokojíš, a nájdeš si niekoho alebo budeš žiť dôstojne sama. Teraz pozerá telku? Netelefonuje jej, neprespáva u nej?
Obetavý dobrý chlap kvôli obsahu svojích gatí zničí matku svojích detí tak, že fičí na antidepresívach? To je teda fakt fajn chlap. Ale nech by bolo akokoľvek, rozchod po 20 rokoch je veľmi veľmi ťažký. Keď je pri Tebe, trpíš, lebo Ťa nechce. Keď nebude pri Tebe, budeš tiež trpieť, ale aspoň s dôstojnosťou. Žiadne vyperiem, navarím na neho. Aj tie gate mu perieš, ktoré má na sebe, keď s ňou ide súložiť? Ešte aj zvyšky semena na nich má, keď ich dávaš do práčky? A to si čo on čo myslí? A ešte on je hrdý? No, to fakt má byť na čo.
Celá situácia trvá roky. Teba to ubíja a zničí. Nenechaj si zničiť život, tým, že ho máš stále pred očami ako symbol Tvojej životnej prehry. Aj Ty sa potrebuješ posunúť ďalej. Tuto si prehrala, ďalšie kolo v živote vyhráš. S partnerom, ktorý si Ťa bude vážiť. Alebo dôstojne sama. Veď takto si sama v jeho fyzickej prítomnosti. Osamelosť je pocit straty blízkeho človeka, ktorá môže nastať aj vtedy, keď je ten blízky človek fyzicky prítomný. Tak nech nie je pri Tebe a nech Ti nebráni žiť.
A už dnes sa prihlás na nejakú zoznamku a začni si dopisovať s nejakým mužom.

Nemilovana

Ďakujem za každú reakciu. No ešte som nenapísala bývame u mojich rodičov takže ja som vo svojom rodičovskom dome . On sa rozviesť nechce ale keď to ja navrhnem a poviem odíď pôjde on je až moc hrdý aby ma prosil až ho nechám zostať pri nás . Áno v podstate mu je dobré príde domov je navarené, upratané ,oprate ,požehlene .. otvorí si pivko zapne telku a môže si vychutnávať relax po práci . Viete není to ľahké rozhodnutie kto to nezažije nepochopí. Nechcem ublížiť deťom, ale čo deti vyrastú nájdu si partnerov a nás budú potrebovať už len minimálne...a ja tie najkrajšie roky prežijem ponižovaním a odmietaním od môjho manžela . Je tu ešte veľký problém že on je veľmi uzatvorený nerád sa rozpráva . Je ťažké rozobrať čo som robila tak zle že som sa mu sprotivila . Ako tu píšete on je naozaj obetavý otec aj skvelý otec no ako manžel pri mne je veľmi chladný . No a možno by bolo bývalo lepšie ,keby bol odišiel hneď po prvom dieťati ja by som bola ešte mladá a určite by sa našiel ešte muž ktorý by ma dokázal ľúbiť aj s 1 dieťaťom. Ale to keby ... Je to tak ako je. Ako to poriešiť čo najlepšie a hlavne rozumne a bez nátlaku hádok a zbytočných nepríjemnosti

Muznula

Ja nikdy nepochopim, preco sa zeny chcu stretnut s milenkou svojho chlapa, to ju chcu akoze prehovorit v zmysle, maj rozum a vykaslite sa obaja na svoje city? Ved kto spravne uvazuje, tak sa riadi citmi a nie rozumom. Ty by si tiez mohla porozmyslat, ze ako to je zit s niekym, kto ta v podstate nechce, mat svoju hrdost, neriesit peniaze a jednoducho sa zbalit (jeho zbalit, to podla dohody) a odist a zit podla seba a pre seba. Ty kebyze sa do niekoho ineho silne zamilujes, tak by si ostala s tvojim manzelom?