Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manžel sa po 20 rokoch priznal že ma neľúbi

Príspevok v téme: Manžel sa po 20 rokoch priznal že ma neľúbi
Nemilovana

Ahojte som 20r vydatá máme 3 deti 19 ,15, 9, môj muž nikdy nebol taký aby ma obletoval lichotil objímal bozkával dokonca aj na sex som myslím bola ja iniciátor.. asi pred 4 rokmi som zistila že si strašné začal rozumieť s kolegyňou začal si snoubordistka písať začal sa o seba viac starať bol veselý schudol...ja som spravila okolo toho cirkus dokonca aj s ňou som sa stretla nepriznali sa k ničomu vraj si len dobre rozumejú no ja som videla že môj muž bol zamilovaný..no a od vtedy sa všetko u nás zhoršilo ja som sa dostala do uzkostnych stavov liečim sa do dnes antidepresivami pribrala som ,zmenila som prácu ktorá má veľmi baví a v práci mám okolo seba skvelých ľudí majiteľku jej muža jej deti veľmi som si ich obľúbila ale aj oni mňa . Ale toto není až tak dôležité chcela som hlavne napísať slová ktoré má veľmi ranili od muža ktorého som nikdy nepodviedla a vždy som ho ľúbila povedal mi že on ma už dlho neľúbi že ešte keď sme mali prvé dieťa že už vtedy zistil že nie som žena jeho srdca on sa teraz nechce rozviesť lebo on nikdy nechcel aby jeho deti vyrastali v nekompletnej rodine . Ale ja neviem žiť bez lásky nehy ...ja už trpím dlho . A trpia aj naše deti veď vidia že ich rodičia sa ku sebe správajú ako spolubývajúci . Najstaršia dcéra mi povie že sa máme rozísť a že kým som mladá mám právo aby ma niekto v živote ešte uprimne miloval. Neviem obávam sa toho ako všetko zvládnem či výchovu či financne...aj psychicky. Som z toho strašné unavená .

petroneta

ešte dačo: Tvoj manžel Ťa nemiluje, ale má rád ako človeka a matku svojich detí. Teraz sa zamiloval do tej kolegyne. Je to však zamilovanosť. Do Teba podľa jeho slov zamilovaný nebol, ale nemyslím, že to je pilier manželstva. Medzi mnou a manželom to tiež neiskrilo, a asi sme do seba zamilovaní ani neboli, ale zvážili sme, že manželstvo bude správny krok, lebo si rozumieme, vieme sa porozprávať, naše povahy sa hodia. Žiadna extra vášeň, ale boli sme spolu v dobrom i zlom a nikdy ma nenapadlo podviesť ho, a on si ma príliš vážil na to, aby mi také dačo urobil. Ktovie, dokedy Tvojmu manželovi a jeho súložnice vydrží ich hormonálny stav, ono sa ľahko tak s niekým chodí, že má doma obsluhu a všetko. Manželka na starosti, milenka na radosti a medový motúz. Rozhodne si však zaslúžiš mať niekoho lepšieho, kto Ťa nebude podvádzať, bez ohľadu na to, či pôjde o zamilovanosť, alebo o mať rád.

Alessandra99

Súhlasím s prvými dvoma príspevkami. Pekne to napísali. Ja by som napísala na stranu tvojho muža – aj on si zaslúži byť s osobou, ktorú ľúbi on, a teda je tam OBOJstranná láska. To, že sa nerozvádzal pri prvej dcére znamená, že v manželstve ostal cca 18 rokov – len kvôli deťom a určite si to aj ty mala ľahšie pri výchove, keď ste boli dvaja, ako keby si zbalil veci, napr. pred 9 rokmi a ostala si sama. Proste chcem povedať, že sa dosť obetoval a bol dobrým človekom (nevykašľal sa na rodinu, ako by to mnohí muži urobili).

Zostávať spolu je nezmysel. Bude to trápenie pre vás oboch. Deti nie sú hlúpe ani slepé a nemyslím si, že budú šťastné, ak ich rodičia sú nešťastní.

Je to šanca na nový život nie len pre teba, ale zároveň aj pre tvojho manžela ? Podľa toho, čo si napísala mi prídete obaja ako rozumní ľudia, ktorí si navzájom nebudú robiť nepríjemnosti a dohodnú sa, čo sa týka rozvodu, financií, starostlivosti o deti, ...

PS: Keď sa jedny dvere zatvoria, otvoria sa iné ?

Lollka

Nezostavajte spolu len kvoli detom, tie aj tak citia ze to medzi vami skripe a je napatie. Ty by si v takom manzelstve nebola stastna a deti to budu citit. Este stale mas sancu najst si niekoho kto ta bude lubit. Chod na kozmetiku, ku kadernicke, urob si radost, prihlas sa na aerobik alebo ine cvicenie, chod s kamaratkami do prirody na turu, to ti pomoze psychicky.

petroneta

ahoj (ne)milovaná, myslím si, že tvoj nick nemilovaná, stratí svoju prepdponu. Nepíšeš, ako ste na tom s financiami. Pred rozvodom by bolo dobre sa rozumne dohodnúť na delení majetku, aby vám to nezobrali právnici.
Deti vychováš, už podľa písmen si sympatická a fajn žena, páči sa mi, ako vieš písať trebárs o práci a tak. Svet sa netočí okolo nejakého mužského. Apropo prečo naňho varíš, pečieš a upratuješ po ňom? A žehlíš nebodaj aj košele? On doma pomáha?
Jedinou možnosťou zachovať manželstvo by bol jeho rozchod s kolegyňou, tak že by bol od nej ďaleko. Ani tak by Ťa však neľúbil a Ty by si sa naďalej necítila pri ňom šťastne, lebo by si urobil z núdze cnosť. Takže nebež za vozom, na ktorom si len oficiálny pasažier, ale v skutočnosti tam sedí niekto iný, a možno nikto.
Čím skôr sa rozvedieš, tým skôr sa budeš môcť zoznámiť s mužom, ktorý je osamelý a chce niekoho ľúbiť.

Aliss

Mas moznost zacat novy zivot. Po boku muza, co ta bude milovat, respektovat a budete si vzajomne davat to, co je pre vas dolezite. Mas jedinecnu moznost zazit s niekym inym presne to, co ti uz tolke roky chyba. Chod do toho. Zdvihni hlavu, nadychni sa a chod :) Po financnej stranke sa s muzom dohodni, aby detom skutocne nic nechybalo a ty aby si to vedela utiahnut. Vychovu si zvladala 20 rokov, potiahnes to aj dalej, tomu ver. Doveruj si, urcite mas na to. Co je absolutne dolezite - pohovor si s detmi, vysvetli im co sa stalo (i ked oni to videli a vidia), uznaj, ze ste to s tatkom nezvladli, ale ze sa obaja chcete pustit do novych zivotov. A ze vasu lasku, vychovu voci nim, nic nezmeni. Chapem, ze si zrejme sklamana, zufala atd...ale dopraj si byt stastna. Skutocne. Dopraj to sebe, zasluzis si to. A samozrejme, pozri sa spatne na svoj zivot a porozmyslaj, preco muz z vasho vztahu hladal unik. Chyba bola na oboch stranach. A super je, ze az si to pomenujes, kde a ako si ty zlyhala, mozes to zo svojho zivota odstranit a uz to nikdy v ziadnom vztahu neopakovat :) To je skvele, nemyslis? Mozes zacat absolutne z cista. Drzim ti palce!