agresívny na mojich rodičov

Príspevok v téme: agresívny na mojich rodičov
Lilith316

Ahojte, potrebovala by som poradit alebo skor pohlad na vec od niekoho zvonku. Mam priatela, ani nie pol roka, velmi sa lubime, obaja, vsetko je krasne, pomahame si, ale... Raz na oslave mojich rodicov na nich agresivne vybehol, kvoli uplnej banalite, mali proste odlisne nazory, silou mocou sa bil za ten svoj az zacal byt na nich prehnane agresivny, pritom oni ho prijali, moze tu byvat, varia aj prenho, vselico prenho robia, velakrat mu pomohli... po tomto incidente siel do mojej izby a trieskal tam dverami, hadzal predmety... normalne som sa ho vtedy bala.. velmi casto ma reci ze ty dostanes, mozem ta zaskrtit? a podobne aj ked sa pri tom smeje a ze to mysli zo srandy... mne to ale moc vtipne nepripada.. myslite si ze ide o agresora a bolo by lepsie s nim nemat nic spolocne aj ked ho lubim? sice ho lubim, ale co z takej lasky ked budem mat modriny a monokle....

Omen

Lilith, máš priateľa "ani nie pol roka" a už býva u vás??? To ako vážne?
A čo takto chytiť ho pod golier a vyšmariť ho aj s jeho cakmi pakmi na ulicu? Je to narušený jedinec, psychicky chorý. Už si dostala dve výstrahy, nabudúce ťa z tej "veľkej lásky" môže zaškrtiť! Od slov ku skutkom nie je ďaleko!!!
Toto chceš, toto si zaslúžiš ty, aj tvoji rodičia? Ak áno, potom ti Boh pomáhaj!

Jana Lukacova

Lilith316:

Predstavy podporené zamilovanosťou a „nízky ochranný štít*“ prostredia, v ktorom žijete Vám zabraňujú vidieť to, čo jasne z Vášho príspevku vidia ľudia, ktorí tu píšu. Realitu.

Ak je už teraz priateľ agresívny a bez akejkoľvek sebareflexie (a skutočného úsilia k zmene), postupom času to bude iba horšie. Chováte si spolu s rodičmi na pleciach hada „škrtiča“, ktorí u vás našiel ideálne podmienky na udomácnenie...

* schopnosť postaviť sa na odpor a chrániť seba/svojich blízkych

kavopicka

Moja zlatá, tak už len kvôli tvojim rodičom by mi bolo blbé že musia vo svojom vlastnom dome/byte trpieť takého kkta. Ak by si toto dovolil môj frajer, v momente s ním končím. Keď si neváži tvojich rodičov, nebude si vážiť nič a nikoho, takže ani teba...

Tomas12345

No ja si myslím že ono nemusíš pri nom skončiť len u modrinách, ale on ta jedného dna v psychickom rozpoložení i skutočne môže zaškrtiť.

valhalla

to bude čistý psychopat..moja suseda má takého muža.bude to iba horšie..a deti ak budú budú mať otca sociopata..

Alessandra99

Teda ja by som s takým mužom určite NEBOLA. Agresívny typ, neváži si tvojich rodičov, nenormálne vyjadrovanie ("môžem ťa zaškrtiť?" - toto by nepovažoval za srandu ani človek s IQ 30).

Polročný vzťah je stále krátky a tá zamilovanosť nie je dôvodom, aby si ostávala s takýmto človekom.

foreveralone

Utekaj od neho čo najďalej. Takého chlapa by som v živote neľúbila. Pozri sa naňho s čistou mysľou. City preč. Ako môžeš niekoho takého ľúbiť. Nebodaj sa vezmete, budeš chodiť s modrinami. Dostane amok, jednu ti urve (alebo viac). Budete mať deti, čo ak bude biť aj ich.
Takíto nerváci sú nebezpeční. Ak sú už za triezva agresívni, nechcem vedieť, akí sú, keď si vypijú.

Utekaj kade ľahšie.

Peter456

Haha, toto iste manzelkinej segry frajer, najprv iba vyskakoval a potom zbil svokra a ked ho prisla branit svokra, tak aj jej prital. Svagrina chodi s modrinami pravidelne. Len si s takym planuj zivot, deti budu bite ako zito, gratulujem ti k tvojej zivotnej "laske".

Lollka

A po tom incedente sa tvojim rodicom aspon ospravedlnil alebo ako sa k tomu postavil? Normalne to nie je, nic pekne to o nom nevypoveda.

mate59

Môže sa pretvarovať,no vo vypatých,stresových,psych. náročných situáciach sa ukáže jeho pravá povaha.A táto situácia ti ju ukázala.