Ahojte, potrebovala by som poradit alebo skor pohlad na vec od niekoho zvonku. Mam priatela, ani nie pol roka, velmi sa lubime, obaja, vsetko je krasne, pomahame si, ale... Raz na oslave mojich rodicov na nich agresivne vybehol, kvoli uplnej banalite, mali proste odlisne nazory, silou mocou sa bil za ten svoj az zacal byt na nich prehnane agresivny, pritom oni ho prijali, moze tu byvat, varia aj prenho, vselico prenho robia, velakrat mu pomohli... po tomto incidente siel do mojej izby a trieskal tam dverami, hadzal predmety... normalne som sa ho vtedy bala.. velmi casto ma reci ze ty dostanes, mozem ta zaskrtit? a podobne aj ked sa pri tom smeje a ze to mysli zo srandy... mne to ale moc vtipne nepripada.. myslite si ze ide o agresora a bolo by lepsie s nim nemat nic spolocne aj ked ho lubim? sice ho lubim, ale co z takej lasky ked budem mat modriny a monokle....
agresívny na mojich rodičov
Nechodíš náhodou s mojím bratom ? Ja síce neviem, aký je medzi cudzími ľuďmi, ale doma je to čert a robí presne to, čo popisuješ (aj horšie).
asi je to agresivny pako nervovo labilny a tvoji rodicia co na to?
a to prečo riešiš cez toto fórum? prečo nie s ním, že Ti to vadí?
OK, sorry. Som nejak prehliadol, ze pol roka. No tak to ste spolu relativne este kratko na to, aby sa toto dalo nejak uplne objektivne posudit. Len jeho reakcia na tvojich rodicov mi pride prehnana.
Kratšou cestou od neho čím skôr tým lepšie
Ved to vies snad najlepsie ty sama. Ved ty s nim zijes. Ako dlho ste spolu?