Sex trapasy

Príspevok v téme: Sex trapasy
jarka-d

Podaril sa vám v poslednom čase nejaký trapas v sexe?
Ja som si chcela pri sexe trošku oddýchnuť, tak som to manželovi začala robiť rukou a on sa na mňa nečakane vystriekal. Tak ja šup rýchlo do kúpelne, že si dám sprchu a tam moja sestra, ktorá bola u nás na návšteve po tme umývala ruky. Ja som tam ostala stáť nahá celá od ejakulátu. Sestra sa zmohla len to, že mi popriala na dobru noc a ja šup pod sprchu.

Poslusna Laura

Stalo sa to už dávnejšie, no bol to trapas ako hrom. Raz u nás doma prespal spolužiak môjho mladšieho brata. Ja som na to ráno zabudla, nezamkla som sa v kúpeľni a práve keď som si poriadne rozkročená a úplne nahá holila vnútornú stranu stehien, on vrazil do kúpeľne. Bola som taká prekvapená, že som úplne stratila reč. On sa iba usmial a siahol mi medzi nohy. Ja som tam celý čas stála ako dorota bez pohnutia, červená od hanby. Keď videl, že nijako nereagujem, zatvoril za sebou dvere a trochu ma ešte vyprstil. Potom sa usmial, povedal prepáč, prídem neskôr a konečne vypadol.

Robotnik

Kedysi som pracoval v Bratislave, a býval som na ubytovni vo Vlčom hrdle, pri Slovnafte. V sobotu ráno, keď už väčšina robotníkov odcestovala domov na víkend som sám v kúpeľni masturboval. Keď to na mňa prišlo, podišiel som k umývadlu a hlasno som si zavzdychal. Otvoril som oči a v zrkadle nad umývadlom som v pootvorených dverách uvidel pani, ktorá držala v rukách čistú posteľnú bielizeň. Hľadela v nemom úžase. Zľakol som sa, no semeno vytekalo prúdom v dávkach a ja som zatínal zadok a prirážal do svojej ruky. Pani povedala potichu "preboha" a vošla vedľa do izby..

Nika TT

Teraz už pomenej, ale keď som mala tak 17-18, tak som bola magnet na trapasy. Na niektoré spomínam dodnes. A jeden z top trapasov sa mi stal v poslednom ročníku na strednej. S priateľom sme sa dohodli, že blicneme zo školy a pôjdeme k nám domov. On chcel vyskúšať nejaké dominantné hry, ja som sa nechala presvedčiť a tak ma najprv vyplieskal po zadku a keď sme sa pomilovali dal mi na krk obojok a vôdzku nášho psa a nahú ma odviedol do predsiene. Tam ma nechal kľačať priviazanú o radiátor a išiel si na balkón zapáliť. Asi o tri minúty sa otvorili vchodové dvere a v nich môj mladší brat a jeho dvaja spolužiaci. V škole im netiekla voda, tak ich poslali domov a oni si prišli zahrať k nám na playstation. No a ja som im predviedla krásne divadlo ako kľačím nahá s červeným zadkom v predsieni priviazaná o radiátor... Vtedy by som sa od hanby najradšej prepadla.