Ona ma ľúbi, ale ja ju nie

Príspevok v téme: Ona ma ľúbi, ale ja ju nie
Peter1293

Dobré ráno. Nedávno, som si začal písať s jednou babou, zlaté dievča, áno, môj prvotný zámer bol ju zbaliť. Časom ako sme si písali, som zisťoval že je ešte zlatšia než som si myslel, na Silvestra, keď sme boli obaja silne pod vplyvom mi napísala že ma ľúbi, akože ja som bol opitý ako delo, čiže som jej odpísal že aj ja ju. Pritom sme neboli ešte ani vonku, a všetko pre mňa prebehlo strašne rýchlo. Ona si to zrejme nepamätala pretože nič podobné sme si ešte od vtedy nenapísali. Ale viem že ma má veľmi rada, a ešte viac než je to potrebné. Nie je dobré, keď babu ktorú chcete nezískate vôbec, ale zase nie je ani dobre, že sa vam ona oddá hneď, pretože vy necítite nič, že by ste si ju niečim zaslúžil, a preto aj strácate to, že ju ľúbíte, nevravím že ju nemám rád, to som nepovedal. Len si neviem predstaviť kebyže máme spolu chodiť, ja neviem, neviem prečo, len by som to nechcel. Sám neviem prečo, aj cez to že je veľmi zlatá baba, ale beriem ju inak. Chcel by som sa spýtať na vaše rady, pretože ja neviem čo mám spraviť. A viem, kebyže jej napíšem, že necítim to isté čo ona, že by sa nervovo zrútila, pretože viem ako veľmi má rada.. Ďakujem predom.

poslanec

Nuž neviem ako som sa sem dostal... Ale nedá mi nereagovať... Po 1.: ľudia ktorí sa opijú by sa nemali hrnúť do vzťahu, sú nezrelí. Viem, že je to asi väčšina ľudí, ale to platí aj tak, aj keď majú možno 85 a viac rokov... Kašli na to čo ju teraz zraní (to že ju “neľúbiš”), je nič oproti tomu aká skaza vzniká zo vzťahu 2 nezrelých... Po 2.: Čo rozumieš pod pojmom zbaliť? Radím Ti, “zbaľ” si také dievča, pre ktoré sa najprv rozhodneš, že bude tvoja jediná do smrti a potom bude všetko ok. Že som staromódny? No po viac ako 15 rokoch ˇanželstva s jedinou ženou svojho života asi nie, 15 rokov je málo nato aby som mohol byť staromódny, je to aktuálna moja prax a mám len kúsok po 40, takže som ešte “in”. To len dobrá rada... Ty sa rozhodni ako chceš, len to bude mať tak či tak dôsledky...

daniela2

pravdu povediac, keď ma chcel pobozkať, cítila som odpor. Že by mi bolo zle zo seba, kebyže sa s ním bozkávam. Neviem, prečo som tak cítila a nevedela som ani vopred, že to tak budem cítiť.

Tutanchamon_xD

Lollka to som akože kedy napísal, že tie čo chcem ja, ma nechcú, a zase naopak ? Nikdy som sa nevyjadril ktorú konkrétne ženú chcem, pretože od mojej poslednej frajerky, ktorú som mal v druhom ročníku na strednej, asi dva mesiace som žiadnu inú nechcel, lebo nikde nechodím a žiadne ženy ani nepoznám. Alebo to berieš z toho hľadiska, že mi neodpísali na správy ? To ako vážne na toto prihliadaš, že to beriem tak, že ma nechcú ? Wau !!!!

To, že som písal, že som mal ísť pred nejakým časom s dvoma babami von, tak na to narážaš, že to sú tie, čo chceli mňa, ale zase ja ich nie ? Tak v prvom rade, jedna je zadaná už viacej rokov a s ďalšou som nešiel von preto, lebo sa mi jednoducho nepáči a taktiež o nej ešte nič v podstate neviem, kedže sme si písali dosť málo. Po tretie, nikto nepovedal, že jedna alebo druhá o mňa niekedy stála, pretože o tom ja neviem.

Áno napísal som, že ženy sú necitlivé, pretože ísť s niekym po dvoch troch mesiacoch písania na stretko a potom sa mu už viacej neozvať, tak to je dosť necitlivé a pritom tí chlapi im vôbec nič zlé nespravili, podľa toho, čo písali. Bola reč o ženách a preto si nemysli, že si myslím, že chlapi necitliví nie sú, pretože to nie je pravda.

A to, že sú často ženy na peniaze je holý fakt. Prečo by to potom toľko mužov spomínalo ? Z kade by to niekto nabral, keby že to nie je pravda ? A ak si si nevšimla skoro všade vždy na koniec dodám, že dávam česť výnimkám, takže to neber tak, že hádžem všetky do jedného vreca. Prečítaj si občas príspevky aj do konca a potom ma súď za niečo.

Lollka

Tutanchamon vsak si staci citat tvoje prispevky, aj v tejto teme pises ze zeny su necitlive, pretoze nejaka baba sa po prvom stretnuti s tym chalanom viacej nestretla. A pritom tu mas presne opacny priklad, chalan poslal do kelu milu zlatu babu, nedal jej sancu a preco vlastne? Mal k tomu vobec nejaky dovod? A okrem toho casto pises ze zeny su len na peniaze a si frustrovany z toho, ze tie ci chces ta nechcu - preto nimi pohrdas a tymi co ta chcu tiez pohrdas lebo ti nie su dost dobre.

dobreuz

Antisexx ta napíš na mail: filipsvk1999@gmail.com a dám Ti ešte raz kontakt alebo aj ty mne nech sa nájdeme navzájom.

dobreuz

Antisexx tak to klobúk dole, lebo 90% tínedžerov holduje buď chľastu alebo cigaretám, ja tiež nie chvalabohu a ani nič na tom nevidím ani nebudem opitý nikdy, aspoň to predpokladám. To sme si celkom podobný :D Som už založil skype, môžme popísať ak máš ešte záujem.