Partnerske problemy

Príspevok v téme: Partnerske problemy
Ella000

Ahoj.Odisli by ste od cloveka, ktory Vam povie, ze vas ma rad, je mu s vami dobre, dobre sa vam spolu spi, no ked sa ho spytate ci to mysli vazne, tak povie ze nevie, lebo ze ste bordelar, (podotykam iba veci typu ze som nechala v kupelke na umyvadle vlas pripadne som nedala na cas prat alebo som si neulozila hned tricko pripadne topanky). Su to veci, na rozchod? Jemu to vadilo a ja som nato vraj srala, tak preto ma nechal.Je to potom vobec laska? On mal takisto chyby a viac zavazne, no ja som s nim chcela aj tak byt.

Mariettta

Tak ono nieco ine je bordel, rozhadzane veci, spina a nieco ine ked je jeden zabudnuty hrncek v drese a inak cisto. Ja som tiez zazila chlapa co ma sekiroval za poriadok a to som sa hodne snazila a furt upratovala ale on si furt nieco nasiel. A sam po sebe nechaval bordel. Keby aspon vela zarobi a da to do spolocneho alebo nejak inak to kompenzuje ale nic. Vsetko platit presne pol na pol, nevedel robit muzske ani zenske prace a aj to co vedel sa mu robit nechcelo. Ty bud rada ze si sa ho zbavila, nezasluzi si ta, nech si hlada nejaku sluzku.

Ella000

Confess: Ani ja nie :)
Este k tomu, mam priklad z rodiny.Obidvaja rodicia su taky trochu neporiadny.No jeden cas sa mama rozhodla ze zacne pratat, a prve co, zacala sekyrovat oca.Vkuse ho urazat, ponizovat.Aky ma bordel.On nanu nezacne utocit, ale naopak vidim ze ho to boli, ako ho uraza.A citi sa menejcenny.Mne zacal robit priatel to iste.Zrazu sa rozhodol a zacal ma sekyrovat.Toto mi teda fakt dost vadí.A pritom som sa snazila uz.Len mi to neslo tak hned.Aj tak zle.Tak ma nechal.Ja teraz pojdem do vztahu a najdem si cloveka ktori ma neporiadok.Co myslite ze zacnem robit? Sekyrovat.Vraciat to co mi priatel robil.Toto ma serie.Ze to tak musi byt.

ahjaj

tak aspoň nebudeš musieť po ňom upratovať. Nezaslúži si to. Ty si odnes z tohoto vzťahu to dobré, čo Ťa posunulo ďalej, a nesmúť za tým, že to nevyšlo. Vyjde to s niekým iným. To, že sa on s Tebou rozišiel, neznamená, že nie si hodnotný človek. Už ho nekontaktuj, nehádaj sa s ním. Nemá to zmysel. Zmeň účes a choď darovať krv, alebo sa venovať niečomu užitočnému. Nevysedávaj na nete. Ja si idem tento piatok pustiť žilou...

Ella000

Presne ako pisete.Rovny rovneho hlada.My sme sa stretli na internate, bola som u neho na izbe a tam zaschnuty tanier, v nom popol, ponozky a tak nejak kadeco.Oni si sedeli za PC a spokojne hrali hry.To ja poviem, na seba, moj neporiadok vyzeral tak , ze som si prevesila saty cez stolicku pripadne mala papierik od keksu na stole.Ale postel ulozena.Povysavane tiez.On si ma vybral do vztahu a neskor povedal, ze mu to vadi, ze mam neporiadok a ze ja som zena,u zeny o je iné.Zrejme hladal niekoho kto ho zmení.Lebo clovek ked sam ma take svinstvo co potom caká....

Analyzator

Evidentne nie je zamilovaný. Nie je zaťažený chémiou a pozerá triezvo do budúcna. Malý bordel a ľajdáctvo teraz, znamená veľké problémy a bordel v budúcnosti. Aj vo vzťahu. Držím mu palce. Netreba preceňovať sex. Na tom sa manželstvo založiť nedá.

petroneta

Jeden z mojich chalanov je taký neporiadny. Vždy to bolo tak, že jedna polovica detskej izby bola pekne uprataná, v tej druhej sa to topilo. Jeden si sám po sebe umyl tanier, druhému som to musela pripomínať. Jeden si sám po sebe dá ponožky do špinavého prádla, druhý si ich nechá na zemi. Snažila som sa ich vychovať rovnako. Ten poriadkumilovný však nechodí na VŠ, lebo ho to nebaví. Ten druhý áno, a má plnú hlavu všeličoho, čo je veľmi ďaleko od nejakých ponožiek. A ešte môj vysokoškolák si nikdy neustelie posteľ a keď si hodí ponožky do špinavého prádla, je spokojný sám so sebou, aký má poriadok.

Aliss

Tazko radit, kedze nikto z nas s tebou zije...a nikto nevie nakolko a ci vobec tvoj priatel prehana. A kolko si tu skutocne napisala pravdy. Len pre zaujimavost. Kamos riesil nieco podobne. S priatelkou sa vraj maju dobre, lubi ju, ale vadi mu, ze nedokaze udrzat v pidi byte ani len minimalny poriadok. Pomyslela som si, ze ma prehnane naroky a ze urcite zvelicuje. Az kym som ich nesla navstivit, podotykam, ze som bola ohlasena a cakala ma najprv len jeho priatelka. Dostala som spinavy pohar (z kuchynskej linky) a tanier, ktory vytahovala z odkvapkavaca, bol zo spodnej strany polepeny od jedla. V strede obyvacky boli zhrnute na jednej kopke vlasy, spina, prach. Myslela som si, ze asi zametala a zabudla to odniest. Ked prisiel kamos, zacal to upratovat a povedal, ze toto robi vzdy. Zhrnie smeti na kopu a necha ich tak, cize ak nahodou ktosi zakopne o kopku, tak sa to prosto znova "rozdrbava" do celej izby :D Pod vankusom na sedacke cipsy, kusky piskot, tyciniek. V kupelni slahnuta na zemi mokra handra, cela od vlasov, spiny, smradlava, vraj s tym "umyva" zachod a zaroven umyvadlo. Nechcela som sa starat, ale spytala som sa jej, ako to vidi ona. Vraj ona vidi poriadok. Kamos robi 12tky, snazi sa jej pomahat ako vie, ale toto je uz na neho prilis. Pritom viem, ze on nikdy nebol Majster Cistoty, takze nepovazujem jeho naroky za prehnane. Ale tu spinu, co som videla........Takze ak ti niekto nadava za JEDEN vlas na umyvadle, je to chore. To nie je rozhodne v poriadku. Ale treba sa zamysliet, ci ide skutocne o jeden vlas. Lebo sama som sa presvedcila, ze kym ja som videla zhnitu handru slahnutu pod zachodom, ona videla dokonale upratanu handricku. Kym ja som si vytahovala z ponoziek kusy cipsov a snazila sa nezakopnut o kopku vlasov a prachu, ona bola hrda ako "zamietla"...

Medea7

Inak v týchto veciach sa ťažko radi ten co to prežíva vidí veci inak a my to vidíme inak. Čiže uhol pohľadu, závisí aj o sile osobnosti a od iných vplyvov. Ona sama by mala na to prísť že aký vlastne je alebo bol.

annaaelza

súhlasím s danielou2
to, že sa rozhodneme pre nejakého partnera neznamená, že ho poznáme, to príde časom, čas je najlepší radca na to, aby sme zistili ako nám je s tým človekom, aby sme sa spoznali
aj otázka poriadku vie ľudí rozdeliť, ak ide o protipóly
pre mňa to nie je priorita, ani nikdy nebude, ma zaráža, ako tu niektorí muži útočia na poriadok, ak idem až tak do tradícií, tak potom, dobre, snáď ten muž má výborný plat, z ktorého sa postará o rodinu, však áno?
alebo ak ho nemá, klesol v mojich očiach?
ja som zarábala lepšie ako priateľ a neriešila som, on zas vedel lepšie podchytiť domácnosť, boli sme s tým v pohode, taký prirodzený súlad
čiže späť ku tebe, vôbec si nevyčítaj, že si mu nesedela v "poriadku", tam bolo aj niekoľko iných vecí, možno on nemal čisté svedomie voči sebe, ktovie čo bolo za tým, vtedy muž prenáša hnev na ženu, ty budeš určite výborná partnerka pre niekoho iného :-)

daniela2

Ella:
"Naco, ale potom taky clovek udrziava vztah.Ved vedome vie, ze ublizi a cim dlhsie ,tym viac.A hlavne aj sebe uskodi, ved uz mohol byt s niekym , koho miluje aj on.Viem, ze sa ludom paci, ked ich niekto miluje, lenze ked necitim to iste, ja osobne odídem prvá."
veď práve preto sa rozišiel, keď si bol v týchto svojich pocitoch istý a aby Ťa nezavádzal.