Trieda na strednej škole

Skolaaaa

Skola1234 ja to mam uplne rovnako...a teraz som v druhom rocniku... v poslednej dobe by som strasne chcela prestupit na inu skolu,lebo medzi tymi ludmi fakt uz neviem vydrzat. Najradsej by som ich postrielala kazdeho jedneho. Ak chces, mozme popisat :)

Antisexx

Ja som štvrtacka na strednej a taktiez tam nikoho nemam. Sem-tam s nejakou babou prehodím rec ale nic extra. Vsimla som si že chalani sa tam najviac kamaratia s tymi vystrednymi babami a hlavne s takymi ktore su pekne, vyhladavaju pozornost a chodia na kadejake party. Kedze ja z toho nic nesplnam tak mna si tam chalan v zivote nevsimol. Sice som vztah mala, ale nebolo lahlé ho najst. Tym ti len chcem povedat ze na strednej nebudes navzdy. Su to len obycajne 4 roky ktore ubehnu ako nič a mozno tych ludi uz v zivote neuvidis. Musis byt ale sama sebou a nemen sa kvoli niekomu. Nic iné ako vydrzat ti ani nepomoze.

ahjaj

ja som bola na tom tak v gymnáziu, a vlastne som sa s viac ako 4 ľuďmi ani neskamarátila. Zato po stretávke mi zrazu všetci píšu, lebo som každého vyspovedala ako sa má, pozrela som si fotografie ich detí a pod. a to aj takých, s ktorými som si predtým nerozumela.

Flaarik

Ja som bol na strednej skole, strata casu, kolektiv dementny, postrielat ich tam vsetkych a je. Taky som mal kolektiv, zenske pridrbane nechcela ma ani jedna. Radsej tych sfetovanych, prechlastanych chalanov taky su top pre dievcata, cim vacsi hajzel tym lepsie.

dobreuz

Ja som to mal rovnaké - proste ich ignoruj a bav sa iba s tými spolužiačkami, s ktorými si rozumieš dobre a hlavne sa nikomu neprispôsobuj a buď sama sebou.