Ahojte, ma niekto problem s tym ze nemá rad svoj kolektív v triede na strednej skole? Ja ho neznášam, sme same skupinky a s nikym si tam moc nerozumiem, mozno so 4 spoluziackami, sme tam same baby takze este horšie ... na zakladke sme boli lepsi kolektív a aj lepsi spolužiaci ...
Trieda na strednej škole
Skola1234 ja to mam uplne rovnako...a teraz som v druhom rocniku... v poslednej dobe by som strasne chcela prestupit na inu skolu,lebo medzi tymi ludmi fakt uz neviem vydrzat. Najradsej by som ich postrielala kazdeho jedneho. Ak chces, mozme popisat :)
Ja len že ptrečo "Antisexx" sa voláš :)
Ja som štvrtacka na strednej a taktiez tam nikoho nemam. Sem-tam s nejakou babou prehodím rec ale nic extra. Vsimla som si že chalani sa tam najviac kamaratia s tymi vystrednymi babami a hlavne s takymi ktore su pekne, vyhladavaju pozornost a chodia na kadejake party. Kedze ja z toho nic nesplnam tak mna si tam chalan v zivote nevsimol. Sice som vztah mala, ale nebolo lahlé ho najst. Tym ti len chcem povedat ze na strednej nebudes navzdy. Su to len obycajne 4 roky ktore ubehnu ako nič a mozno tych ludi uz v zivote neuvidis. Musis byt ale sama sebou a nemen sa kvoli niekomu. Nic iné ako vydrzat ti ani nepomoze.
ja som bola na tom tak v gymnáziu, a vlastne som sa s viac ako 4 ľuďmi ani neskamarátila. Zato po stretávke mi zrazu všetci píšu, lebo som každého vyspovedala ako sa má, pozrela som si fotografie ich detí a pod. a to aj takých, s ktorými som si predtým nerozumela.
Ja som bol na strednej skole, strata casu, kolektiv dementny, postrielat ich tam vsetkych a je. Taky som mal kolektiv, zenske pridrbane nechcela ma ani jedna. Radsej tych sfetovanych, prechlastanych chalanov taky su top pre dievcata, cim vacsi hajzel tym lepsie.
Ja som to mal rovnaké - proste ich ignoruj a bav sa iba s tými spolužiačkami, s ktorými si rozumieš dobre a hlavne sa nikomu neprispôsobuj a buď sama sebou.