Trieda na strednej škole

Skolaaaa

naivny ak sa citis sam, tak si mozeme popisat, ak by si chcel. Ja nemam skoro ziadnych kamaratov ani frajera. Som hanblivy typ dievcata a neskutocne ma to stve

naivny

druhák na VŠ. Tu nemám kamarátov. Nie som nejak ten typ a nemám nikoho, kto by mi pomáhal. Tu každý kope sám za seba a druhý sa s tebou pustí do reči, len keď je pre neho výhodné s tebou v niečom spolupracovať.
S bývalou triedou aj triednou sa každý rok stretávame.
Teda doteraz len raz, ale aj toto leto sa stretneme.

je to

to je hrozne, ze clovek musi byt nedokonaly, aby zapadol. v amerike a inych vyspelych krajinach s tym asi takyto problem nemaju. tu vsade sama zavist a neprajnost.

Skolaaaa

naivny tak to je super, ze mas taku super triednu. O mojej by som to nemohla povedat. Nasa triedna ma vsetko na haku a stara sa

naivny

podľa mňa je to nielen trieda, aj triedna. Chodím nerád na akcie, kde je veľa ľudí, ani rodinné oslavy nemusím, príšerne sa pri nich nudím. A triedna na strednej ma prehovárala, nech idem s ostatnými na víkendovú akciu. Nechcel som byť nezdvorilý, či neslušný, tak som išiel. Starala sa vyslovene o to, aby sa tam každý dobre cítil, keď videla, že som ticho, snažila sa ma zapojiť do rozhovoru a tak. Ešte zo dvakrát ma takto prosila, aby som išiel, lebo sme mali takéto akcie asi 4 krát do roka, plus triedny výlet na konci roka, a potom som už chodil sám od seba a rád. Boli sme všelijakí, dobrí aj zlí žiaci, niektorí spolužiaci neboli nijak múdri, ale zato boli veľmi srandovní. Ja som sa učil najlepšie, ale pritom som dosť roztržitý, takže sa mali prečo smiať a nemať ma za Mr. Dokonalého a ten smiech tiež nebol zle myslený. A že ma tak ostatní brali, to bolo zásluhou triednej. Keď hovorili, že som toto a hento, a proste eso, tak im povedala, že som omylom urobil toto a hento a ako nedokonalý som už potom do kolektívu zapadol.

daniela2

venuj pozornosť tým, s ktorými si rozumieš, ale buď zadobre aj s tými druhými, aspoň tak, že im neubližuj.
Ja som tak bola na strednej s viacerými, a čuduj sa svete, keď som potom po rokoch bola niekde na úrade, a chcela to alebo hento, alebo potrebovala dačo v lekárni, natrafila som na bývalých spolužiakov, boli strašne milí, vybavili, urobili za mňa, aj keď predtým sme boli k sebe neutrálni. Sestra potrebovala dať dcéru do škôlky, ktorá bola vraj plná a vraj nebolo miesto. Tak samozrejme, moja bývalá spolužiačka tam bola učiteľka už dva roky, a tak jej to dovolili. Podotýkam, že taká, s ktorou som si po 4 roky nemala čo povedať.

Skolaaaa

Skola1234 tak kludne mi mozes napisat na llaurik@centrum.sk, ja budem len rada.
foreveealone ja by som bola schopna urobit to. uz som z tej skoly psychicky na dne. Ved to je strasne. Som zvedava dokedy to tam vydrzim

foreveralone

"...najradšej by som ich postrieľala." Tuto sa to berie, ako žart. Keby to niekto spomenul v Amerike, sranda by to nebola.