Chcem od neho az tak vela?

Príspevok v téme: Chcem od neho az tak vela?
23 rokov

Ahojte,kedze uz neviem ci som naozaj az taka zvlastna,tak sa pytam vas,ci ocakavam az tak vela od svojho priatela,pre ujasnenie,nebyvame spolu,len sa stretavame ak sa da,spavame spolu ....a ked sme spolu,tak vidim,ze ma ma rad,ze mu niesom lahostajna...ale myslim si,ze ku skutkom patra slova takisto ako ai opacne....jedina vec co mi vadi je,ze ked chcem pocut nieco take ze " lubim ta" tak predtym sa musime 2 hodiny hadat a nejake pekne oslovenie tak to ani nahodou...ked ja by som tak velmi chcela aby to bral ako samozrejmost,aby sa so mnou nerozpraval len ako s nejakym jeho kamaratom....lenze on mi akurat povie ze taky nieje ....a ja som potom smutna a plna pochybnosti a potom nevrla k nemu a to nechcem byt,lebo ked si to nahodou aj bude citat tak chcem aby vedel,ze ho lubim ,ze mi chyba ked so mnou nieje a najradsej by som mu to pisala aj kazdy den keby som mala pocit ze aspom trochu o to stoji...takze sa vratim k otazke,myslite,ze chcem az tak vela pocut od neho mile slova.....? Dakujem.

Sloniecko

Kajka12
Aliss ti odpovedala, presne takto som to myslel aj ja. Ked ta niekto vyslovene trapi a mozno uz len z trucu ti nevie povedat ak nie "lubim ta", tak aspon "mam ta rad". A ze si vydrzala 8 rokov vo vztahu, kde si mala pochybnosti, kde si bola nestastna. Trpiet vo vztahu a nechat sa ponizovat vacsinou nie je prejavom vysokeho sebavedomia. Dufam, ze teraz uz stastna si, lebo 8 rokov zivota je sakra dlhy cas na to, aby ho clovek stravil s clovekom, ktory si to nezasluzi.

Aliss

Kajka, myslis, ze neschopnost odist zo zleho vztahu je znamkou zdraveho sebavedomia? Myslis, ze trpiet 8 rokov s partnerom, je znamkou zdraveho sebavedomia? Ked si zdravo sebavedoma, dokazes realne na veci pozerat, a ked vidis, ze nieco nie je dobre, dokazes to prirodzene pustit "prec". Lebo tvojim najvacsim zelanim ma byt to, aby si bola stastna. Ak ma clovek slabucke sebavedomie, dokaze 8 rokov zit s niekym, kto ho stastnym nerobi :) To je odpoved na tvoju otazku ohladom sebavedomia

Kajka12

Reagovala som nato, ze ma ta holka pochybnosti.Ja niesom na vyznavanie citov, sama som to nerobila.Lenze mala som pochybnosti o jeho citoch ku mne a prave preto som to asi ziadala.Keby som vedela na 100 percent ze ma miluje zrejme mi to nechyba.Mne osobne, ale su ludia ktori to potrebuju a clovek si zasluzi mat co potrebuje.

Sloniecko
Preco 8 rokov sama neviem.Z neho isla neistota a mna asi bavilo dobijat ho.Asi som vadná. Co s tym ma sebavedomie?Ak smiem vediet.

momentik

Áno, chceš od neho vela. Láska sa vynútit neda. Sama dobre cítiš, ze davas viac ako dostavas. Aj ja sa správam milo a pekne, napr ku kamaratom, lebo ich mám rada, ale to neznamena, ze ich milujem nadosmrti. Berie ta ako zasuvadlo, s ktorým sa da pokecat, ale tvoja intuícia ti velmi dobre vraví. Nevnucuj sa mu, neozyvaj, nebud mu vzdy po ruke. Nechaj ho dýchať a dobýjat. Ak ho milujes, nechaj mu priestor, nech sam sa snazi o tvoju priazeň, nie naopak. Aj ked ste uz oficiálne spolu, ako pises, vrátane sexu a pod. chalan sa dusi tvojou laskou, daj mu sancu sa prejavit. On citi ze si donho hrrrr a on este váha, tak ho nechaj nech sam zisti, kto je pri nom. Nedoliezaj, nepis mu často, vymysli zaujímavy spolocny program, hrajte sa. Btw, tvoj vek, kam sa vlastne ponáhľas?

Sloniecko

foreveralone
mozno som to napisal trochu drsne, uznavam, ale je to minimalne ublizovanie partnerovi. Ked on vedel, ze by to rada pocula, preco jej to nepovedal? Viem, zrejme to tak asi necitil, (mozno) jej nechcel klamat, ale potom nechapem, preco boli spolu 8 rokov? Ved to je az drsne dlhy kus zivota na to, aby som ho prezil s clovekom, ktory bud ma srdce z kamena, alebo ma proste nelubi a je so mnou bohvie preco (zeby kvoli jednej veci?). Ja uznavam, ze su ludia rozlicni, ale ked predsa vidim na partnerovi, ze mi nevyznava lasku a ma milion dalsich "kamosiek", tak sa nebudem zbytocne trapit. Ale mozno len ja som divny, ze mi to nepride dobre a ciste :O

foreveralone

Sloniecko - Tak ak je TOTO psychický teror, neviem, aký názov by si uviedol, keď sa niekto niekomu vyhráža, vydiera, manipuluje, hrá sa s citmi.
Keby mi muž dokazoval lásku činmi, slová by som nepotrebovala. Ja som tiež taký typ, že tie slová odo mňa proste počuť nebudeš alebo budeš, ale len zriedka. Je mi veľmi nepríjemné lásku vyjadrovať slovami, tak ju vyjadrujem činmi.
Keď lásku nevyznávam slovami, neznamená, že toho dotyčného neľúbim alebo dostatočne neľúbim.

Aliss

Hm...nechces vela. Avsak musis si uvedomit dolezitu vec. Tvoj partner nemusi mat rovnaku potrebu ako ty, co sa tyka vyslovovania peknych veci. Existuje o tom aj kniha, viem, ze niektorym pomohla, v skratke - kazdy mame inu potrebu vyjadrovania lasky a iny sposob ako lasku davame najavo. Napriklad ja som absolutne bezdarcekova. Muz si ma neziska darmi, nevyzadujem ich ako kopa mojich kamosiek. Potesi ma, ak dostanem nieco na sviatok, ale nie je to priorita a keby ze nedostanem, nenahnevam sa. Som na dotyky. Staci mi pohladenie a objatie, nemusim pocut ako ma miluje. Ty si zas ina. A priatel evidentne tiez. Nemusi to by absolutne prekazka vo vztahu, naopak ak zistite jeden na druhom, co mate radi, tak sa da v pohode fungovat. Co ti poradim je, aby si si nevyzadovala od neho slova, ktore chces pocut. Len sa s nim porozpravaj, v klude, ze on ma inu formu prejavovania lasky a ty inu. A ze je super, ak to aj on pochopi a sem tam bude na to mysliet. Sama viem, ze ako nahle som zacala prejavovat lasku partnerovi tak, ako to ma on rad, prirodzene zacal aj on. Tak ako to mam rada ja. Nie je to ziadna veda, je to zrkadlenie. A ak ta partner skutocne lubi, bude to robit bez natlaku :) drzim palce

Sloniecko

Kajka12
to si vazne vydrazala 8 rokov s muzom, ktory ti nikdy nepovedal, ze ta lubi? Aj napriek tomu to vedel a radsej ta trapil? A mal okrem teba este aj ine "kamaratky"? OMFG, mas ty vobec nejake sebavedomie? Ved to musel byt cisty psychicky teror.

Sloniecko

nie, nechces od neho vela.. praveze toto by malo byt samozrejmostou.
Ja denne vravim priatelke, ako ju lubim, viackrat denne jej napisem a volame si, hlavne ked nie sme spolu. Vzdy sa zaujimam o nu, ako sa citi, ci nieco nepotrebuje. On je zrejme typom muza, ktory kasle na nejake city a vyznania lasky. Mozes byt rada, ak v buducnosti si vobec zapamata tvoje meno a kedy mas narodeniny/meniny/sviatok alebo vyrocie :D

Kajka12

To ja som zazila tiez.Aj ked bol mily kupil darcek aj sa zaujimal Aj tak mi to chybalo pocut milujem ta aspon raz mna to tiez trapilo Kvoli tomu som sa chcela aj rozist Takze niesi divna Ten moj mal este vela kamaratok a im pomahal tiez.Takze v com som od nich bola ina? V nicom.A potom som na ne ziarlila.Zbytocne.Este horsie mi potom bolo.Dnes mi je luto lebo som ho mala rada fakt ale aj tak by som sa len trapila.A za 8 rokov mi to nepovedal ani raz a vedel ze mi to chyba.