SEX, SEXUÁLNA ENERGIA

Príspevok v téme: SEX, SEXUÁLNA ENERGIA
sunnyball13

...rád by som sa dozvedel niečo viac o sex, sexuálnej energii a jej v plyvu na človeka....nenašiel som takmer nič k veci keď som hľadal na nete...až je to podozrivé.....zaujíma ma, či je pravda, že keď niekto drží celibát, že väčšinou dlhšie žije....zase veľa príspevkou som našiel v čom všetkom je sex prospešný....ďalej som našiel, že sex bol ako keby vymyslení na plodenie nie uspokojovanie.....chccel by som teda vedieť ako to je, kde je pravda....nejaké blbé komenty, ktoré nie sú k veci si odpustite poprosím :)....

Medea7

Neviem vysvetlite mi prečo po 2 rokoch sexovania s jedným a tým istým partnerom není ten sex už taký zaujímavý, hlavne pre mužov. Zo začiatku je to krásne, furt nadržaný, človek sa teší a potom je to už iné. Tak odhadujem že krása zo sexu trvá cca. 2 roky.

Meridian

Počas sexualneho vyvrcholenia dochádza okrem teda telesného pôžitku aj k duševnému .
Pri sexe sa hromadí duchovná energia a pri vyvrcholení prichádza o uvolnenie .
Aj preto po akte môžeme mať potrebu oddychovať aj keď máme pocit blaženosti z energie okolo nás .
Teraz príde to hlavné.
keď dvaja ludia splynú ak sú si blízky manželia aj frajeri proste kde nejde len o sex energie sa prelínajú neoslabuje to jedného či druhého práve naopak.Aj keď sú len milenci .Problém nastáva ak sa človek príliš zameriava na sex a nemá dostatok času na obnovovanie(prany)životnej energie.Takto vyčerpaný človek môže mať potom problém najsť partnera atď.Samozrejme takýto ludia sú väčšinou dosť povrchný a čerpajú energiu od iných ludí........stačí ,že pride domov a poháda sa z niekym.To je len tak v krátkosti este bude druhá čast .prečo teda nesexovať?ak bude záujem teda.

Meridian

Z telesného hľadiska (duchovné neskôr je to na dlho )
Čím viac človek aktivuje pohl.orgány tak núti pohl ústrojenstvo pracovať .Samozrejme táto priama úmera je podmienená zdravotným stavom a dostatočnou výživou.
Telo bolo stvorené tak aby všetko fungovalo v súlade u chlapa trpí prostata ak nemá pravidelné vyprázdňovanie a u ženy steny vagíny .(povlak z nedostatočného prekrvovania a z toho zdr .ťažkosti.Mimo iného psychika u oboch pohlaví.
Čiže z telesného a psych.stránky sex patrí k životu a ak človeku nejde o vyššie duchovno netreba sa ho zriekať.Ps naši farári nemajú vyššie duchovno preto celibát je u nich skôr majetková vec........

sunnyball13

Meridián teším sa na to vysvetlenie nooo.....Manžel je to super ako to všetko pozitívne vnímaš, a ako sa máte radi...je to vzácne v tejto prešpičkovanej dobe... sex odbúrava napätie z mojich skúseností, aj masturbácia...kto sa cíti psych.horšie môže sa mu cvíľkovo polepšiť,,,aj keď je to dvojsečná zbraň...

Aliss

Manzel, super! Jeden z mala muzov, co prisiel na to, ze spokojna zena, je najlepsia zena :D Nevsimaj si frustrovanych ludi...nikdy nezazili a ani nezaziju bohuzial to, co ty. Ja si neviem predstavit, ze by som zila bez sexu. Jednak mi to robi nesmierne dobre a jednak aj cez tuto energiu mozem dat partnerovi najavo, ako velmi ho lubim. Je to pre mna forma lasky na inej urovni, nie len bezduche skotacenie. Aj manzelka ma na to denne chut? Alebo jej ju musis "vytvorit"? :)

Meridian

Nieje téma o sexualnej energii?
Ani nemám chuť to tu vysvetlovať
7-z10-tich to má v paži aj tak .
Inak manžel v pohode ja sex síce nemâm každý deň ale pristal by som viac ako dva krát do týždňa.Budem mat 46 ale ja chodím do fitka od 16-tich až doteraz........tak moje libido je vysoké ....

Manzel4321

Confess a este co sa tyka mojej prostaty, chodim kazde 2roky na preventivky a od svojich 40 rokov aj na vysetrenie prostaty a urologicka sa ma po vysetreni na to pytala, ze nechape, ze ju mam ako 20-rocny, tak som jej povedal o svojom sexualnom zivote a nechapala, ze sa da takto fungovat a potom si to nastudovala niekde zo zahranicnych zdrojov a povedala mi, ze to je to iste, ako ked sa cl8vek udrziava napr. vo fyzickej kondicii, ze ma lepsie srdce, svaly, pluca... a ze jednoducho organy, ktore sa casto pouzivaju (vraj okrem klbov) su tym padom ovela zdravsie. Moj spermiogram je taky, ze o dost prekracujem normy ovela mladsich muzov a povedala mi tiez, ze aby som si to udrziaval, lebo polovica chlapov, ktori prestavaju sexovat ma zvacsenu prostatu, lebo spermie neodchadzaju, postupne odumieraju, kedze maju svoju zivotnost, potom sa rozkladaju a sposobuju zapaly, tie zduria tkanivo, to tlaci na mocovu ruru a chlapi poriadne nemocia a musia ist na operaciu.
Inak napr. som si vsimol, ze ja ked idem na verejne WC do pisoara, tak sa pri inom pisoari vystriedaju aj 2 chlapi, kym ja v kuse prudom mocim. Oni skor tak cvrlikaju, ked pocuvam ten zvuk, ako moc naraza na pisoar. Takze jednoznacne nesexovanie chlapom skodi a ja pri masturbacii vystriekam ovela menej semena ako pri sexe so zenou, lebo zena viac vzrusi a ten sex je dlhsi, takze aj ovela viac semena odide.

Manzel4321

Confess ty musis byt riadne frustrovany (-a).
Ano aj cez kramy a to uz 30 rokov, nic ine, len sa da uterak pod zadok, inak sa to nelisi a ked niekoho milujes, tak ti nesmrdi a nie je ti nechutny a nic zle sa za tie roky nedeje. Manzelka nie je znicena, naopak, prospieva nam to obom a par kamaratov, ktori vedia ako fungujeme nam v dobrom zavidia a aj oni by to tak chceli. Pre nas je to relax. Sex trva tak 10-20 minut a na to sa da najst vzdy cas, napr. nemusis sem pisat blbosti a mozes ten cas vyuzit na prijemnejsie veci... Sex prospieva kondicke a vylucuje sa pri nom kopa prospesnych hormonov. Ak by sa manzelke nieco stalo, ze by nemohla, tak ju neopustim uz len z dovodu, ze ked pocuvam kamaratov v mojom veku, ze ake su ich zeny, tak by to bolo aj zbytocne. Ani jeden nehivori tak pekne o svojej zene ako ja, naopak stazuju sa a su frustrovani a mnohi uz roky sexualne neziju a to su take manzelstva, ze sa ti ludua doslova nenavidia, snazia sa jeden druheho cely den nevidiet, spia oddelene a su spolu len kvoli hypotekam a detom, cize ja som na tom so svojou manzelkou milionkrat lepsie ako oni.
Ach joj tito frustrovani chudaci okolo nas, cest vynimkam. My vieme, ze nas nik nechape, to si uvedomujeme, aj tieto ich reakcie. Odsudzuju, lebo su netolerantni a zavidia, ze niekto sa takto partnersky najde a stastne dlhe roky funguje. My by sme chceli aj tym parom okolo nas v dobrom pomoct, ukazat im tu cestu, len bohuzial Slivaci maju take konzervativne nalinajkovane rozmyslanie a radsej trpia ako by mali vystupit z nestastneho stada... Boze nech nebodaj na mna niekto neukaze prstom a nemysli si o mne nieco zle, lebo...

Confess

Manzel- ty tu obcas pises ale vzdy pises len to ako ta manzelka pritahuje a ako uzasne mavate sex. Vidno ze ju mas iba na jednu vec. A ona asi to isté. A mavate sex aj pocas menstruacie? Viete ake je to nezdrave a nechutné? Ved keby tvoja zena mala zdravotny problem zeby nedajboze musela sex co i len trocha obmedzit, tak by si jej dal košom ako nič.
A ked uz sme pri tej prostate- tej absolutne neprospieva vyprazdnovat sa kazdy den a nie to este niekolkokrat denne. Mal by si zajst lekarovi, musis ju mat velmi opotrebovanu/znicenu. Vela stastia!