SEX, SEXUÁLNA ENERGIA

Príspevok v téme: SEX, SEXUÁLNA ENERGIA
sunnyball13

...rád by som sa dozvedel niečo viac o sex, sexuálnej energii a jej v plyvu na človeka....nenašiel som takmer nič k veci keď som hľadal na nete...až je to podozrivé.....zaujíma ma, či je pravda, že keď niekto drží celibát, že väčšinou dlhšie žije....zase veľa príspevkou som našiel v čom všetkom je sex prospešný....ďalej som našiel, že sex bol ako keby vymyslení na plodenie nie uspokojovanie.....chccel by som teda vedieť ako to je, kde je pravda....nejaké blbé komenty, ktoré nie sú k veci si odpustite poprosím :)....

Medea7

Myslím si, že keď sa človek miluje z lásky je to liečivé aj pre telo aj pre psychiku. Ak ide len o uspokojenie svojej potreby je to nízky až prízemný level. Je to o ničom a pre mňa nechutne.

sunnyball13

...mňa osobne sexuálny chtíč dosť obmedzuje často...vtedy vôbec nerozmýšľam racionálne....normálne si vtedy prajem žiť bez toho....všímam si, že to je zrejme o myslení, keď príde človekovi myšlienka na sex a začnem sa jej venovať už je zle....najlepšie myšlienku nechať odísť, ale to chce mníšsku prax asi....čo mám skúsenosti....ak človek tvorí niečo, používa takú istú energiu ako pri sexe, tým pádom nebude na sex myslieť....preto tvorenie býva oslobodzujúce v tomto smere....druhý poznatok po nejakom športovom výkone je chuť dvojnásobne väčšia...to neviem prečo....Meridián z pohľadu duchovna a energie je masturbácia plytvanie svojej energie,sily?...

Medea7

Meridián čiže mi keď po tlačíme potreby tela dostaneme sa niekde vyššie. Lebo som 7 rokov v nižšej forme existencie a moc ma to nenapĺňa.

Medea7

Neviem len raz som to skúšala z vypocitavosti na druhý deň mi bolo tak zle, kukala som na seba do zrkadla a hovorím si toto nie, ty na také niečo nie si stavaná. A ze každá akcia ma svoju reakciu a odpoveď to mi nemusíš vysvetľovať, poznám to ako vlastnú dlaň. Moc sa do tohto Sveta nehodím lebo ja v sebe nosím lásku a bolo mi povedané ze život není o láske.

Meridian

Laska je neutrálna ani plus ani mínus .
Kazda akcia vo vesmire vyvola reakciu
Preto ak vyvolavas plus nalepi sa minus a naopak
Ked sa miluju obaja nestraca sa nic dualita ....

Medea7

Meridián podľa mňa sa mame niečo naučiť tu na Zemi nie len uspokojovať svoje potreby. Inak ja sa bez lásky milovať neviem. Ja sa najskôr za ľúbim a potom sa milujem. A tým tomu druhému odovzdávam lásku, čiže energia, ktorá vychádza zo mňa obklopuje partnera láskou.

Medea7

Ako sex je fajn vec, ale nechcem sa dostať do levelu zvieratá, že od rána do večera bude uspokojovať svoju sexualitu, to je pre mňa nižšia forma existencie. No ale niektorí to robia z nudy. Je to pre mňa príšerne, keď som sa to dozvedela.

Meridian

Medea7 aby si ludia hladali nove objekty a prejavila sa ich pôžitkárstvo aby sa podvádzali aby vládlo pôžitkárstvo a na konci zistili že to po čom prahli nieje také ako to vizeralo........neber to v zlom

Meridian

Sex patrí k nižším pudom!
Rôzny jogíni,duchovný vodcovia ,ale aj liečitelia nato aby dokázali ovládať ŽIVLY
Musia sa najskôr naučiť ovládať svoje pudy
čiže telesno .
Bez ovládania telesna nedospeješ k Vyššej duchovnosti......
Telurgia je podmienená zriecť sa sexu!
Celá náuka hermetiky vlastne vychádza z ovládania najskôr seba samého seba a následne živlov!
Samozrejme vysvetlovať hermetizmus a ostatné veci tu nebudem.Nie som fundovaný hovoriac o konkrétnych elementáloch ,ktorý sa vytvárajú pri sexe ako je inkubus a sukubus ani nehovorím.