Zlomené rebrá a kľúčna kosť

Príspevok v téme: Zlomené rebrá a kľúčna kosť
Majocka1212

Dobrý deň vám prajem. 15 decembra som spadla zo schodov ,zlomila som si tri rebrá a kľúčnu kosť na ľavej strane.Prvy týždeň som nemala až také strašné bolesti len pri vstavaní z postele ale teraz je to už druhý týždeň a mňa boli celá ľavá strana akoby som cvičila mesiac vkuse akoby svalovka :) nieje to strašná bolesť ale predsa je. Po dvoch dňoch v nemocnici mi lekár povedal že má čakajú bolestivé 6 týždne ale nieje to až také strašné ako mi to opisoval lekár ...mám vysoký prah bolesti? Alebo som divná že ma to tak strašne neboli ? Zlomené to je videla som rengen
... Chcem sa Vás opýtať či tu je niekto s podobným osudom ..ako dlho sa vám to hojilo ? Kedy prestala bolesť ? Je možné že mi zle zrastie kľúčna kosť ? Vopred ďakujem za rady !

andaluzia

u kazdeho je to ine, hojí sa to, lekár ti povedal ze to bude bolieť, takze zalozenie tejto temy je uplne zbytocne

daniela2

dcéra mojej sestry mala zlomenú kľúčnu kosť pri pôrode a jeden známy zlomené rebrá.

bábätku sa zlomená kľúčna kosť zahojila rýchlo, aj keď bolo treba opatrne pri prezliekaní. Ten známy so zlomenými rebrami s tým nešiel k lekárovi, a ležal doma asi dva týždne, potom začal chodiť do práce (kancelárske práce). Nejak mu to neprešlo a nevládze robiť fyzickú prácu, napr. odhŕňať sneh ani dva roky po úraze. Má 60 rokov. Kamarátka mala zlomené rebro a ležala neviem ako dlho v polosede.
Takže prah bolesti máš normálny. Šťastie máš nadpriemerné, že si sa nedokaličila viac. A ber to celé ako skúšku trpezlivosti. Kosti málokedy zrastú zle, iba keď sa s nimi nadmerne manipuluje, alebo neboli odborne ošetrené. Bolesti budeš cítiť, aj keď sa to zahojí a má prísť zmena počasia. Vtedy sa mení magnetické vyžarovanie, a to má vplyv na krvný obeh. Oddychuj, čítaj, ak môžeš, a pozeraj pekné filmy. Veľa spinkaj a buď rada, že nemusíš skoro ráno vstávať. Nejak verím tomu, že choroba či úraz nie je náhoda, príde vtedy, keď si človek fakt potrebuje oddýchnuť.