Dobrý deň vám prajem. 15 decembra som spadla zo schodov ,zlomila som si tri rebrá a kľúčnu kosť na ľavej strane.Prvy týždeň som nemala až také strašné bolesti len pri vstavaní z postele ale teraz je to už druhý týždeň a mňa boli celá ľavá strana akoby som cvičila mesiac vkuse akoby svalovka :) nieje to strašná bolesť ale predsa je. Po dvoch dňoch v nemocnici mi lekár povedal že má čakajú bolestivé 6 týždne ale nieje to až také strašné ako mi to opisoval lekár ...mám vysoký prah bolesti? Alebo som divná že ma to tak strašne neboli ? Zlomené to je videla som rengen
... Chcem sa Vás opýtať či tu je niekto s podobným osudom ..ako dlho sa vám to hojilo ? Kedy prestala bolesť ? Je možné že mi zle zrastie kľúčna kosť ? Vopred ďakujem za rady !
Zlomené rebrá a kľúčna kosť
u kazdeho je to ine, hojí sa to, lekár ti povedal ze to bude bolieť, takze zalozenie tejto temy je uplne zbytocne
dcéra mojej sestry mala zlomenú kľúčnu kosť pri pôrode a jeden známy zlomené rebrá.
bábätku sa zlomená kľúčna kosť zahojila rýchlo, aj keď bolo treba opatrne pri prezliekaní. Ten známy so zlomenými rebrami s tým nešiel k lekárovi, a ležal doma asi dva týždne, potom začal chodiť do práce (kancelárske práce). Nejak mu to neprešlo a nevládze robiť fyzickú prácu, napr. odhŕňať sneh ani dva roky po úraze. Má 60 rokov. Kamarátka mala zlomené rebro a ležala neviem ako dlho v polosede.
Takže prah bolesti máš normálny. Šťastie máš nadpriemerné, že si sa nedokaličila viac. A ber to celé ako skúšku trpezlivosti. Kosti málokedy zrastú zle, iba keď sa s nimi nadmerne manipuluje, alebo neboli odborne ošetrené. Bolesti budeš cítiť, aj keď sa to zahojí a má prísť zmena počasia. Vtedy sa mení magnetické vyžarovanie, a to má vplyv na krvný obeh. Oddychuj, čítaj, ak môžeš, a pozeraj pekné filmy. Veľa spinkaj a buď rada, že nemusíš skoro ráno vstávať. Nejak verím tomu, že choroba či úraz nie je náhoda, príde vtedy, keď si človek fakt potrebuje oddýchnuť.