rada

Príspevok v téme: rada
nikii

Ahojte, ide o jedného chlapca, ktorý sa mi páči najprv sme sa vôbec nepoznali no potom sme si začali písať a hrať jednú hru na mobile nechával ma aj vyhrať a tak no pýtal sa ma také otázky na, ktoré som nechcela odpovedať(napr. na frajerov ktorých som mala predtým) a pýtal aj moje fotky, ktoré som mu neposlala hneď a potom už vôbec lebo nenapísal. Čo myslíte, že mám robiť stretávame sa každý deň len on mňa nevidí tvrdil,že nevie ako vyzerám ale minule stalkoval moje profily...poraďte čo mám robiť

Rozmyslam

Ahojte baby. Potrebujem nejaké rady ako zhodiť pár cm v páse a bokoch...
Môj pas:69cm no rada by som to zhodila na 65cm
Moje boky: 95cm rada by som to dala na 93cm

Prosím Vas o nejake rady,cviky po prípade vlastne skúsenosti čo by mohlo pomôcť. Ďakujem :-)

daniela2

on ťa berie ako kamošku, zamilovaný zďaleka nie je. Takže sa venuj metóde 3/3/3. A vieš čo, dnes na Silvestra napíš nejakému inému spolužiakovi zo školy, pre istotu aj dvom nejaký vinš na Nový rok a požiadaj niekoho, s kým nie si v kontakte a poznáš ho, alebo je z iného ročníka o priateľstvo, pre istotu aj dvoch.

nikii

Viem,že to možno znie sebecký ale on neodpisuje tak cca 2 dní a ptm sa ozve. Tvrdí,že nemal net a tak, lenže ide o to,že aj keď je online a ja to vidím tak proste ma to trápi lebo je možné,že si píše s inou babou... a aj keď píše tak zo začiatku pohoda a potom už len krátke správy a vôbec sa nezaujíma akoby o mna len také správy ako napr.aha,nič sa mi nechce...

daniela2

sorry, ked píšem z tabletu, komolí mi to slová. Ja len, že na šuflíkový typ platí šuflíková metóda. ja som predtým tiež vždy okamžite odpísala, keď sa mi ozval taký, na ktorom mi záležalo. Potom som zistila, že je to chyba, že mu treba dopriať čas. Jeden, ktorý sa mi už tak dlho neozval, že mi na ňom prestalo záležať, mi napísať tri dni po jeho správe: prečo neodpovedáš? Odpovedala som mu: pokiaľ viem, ty si mi odpovedal až 5 dní potom, čo som Ti písala. Máš pred sebou ešte 48 hodín trpezlivého čakania. Nech žije reciprocita!
Neodpísal mi. :-))
ale mne to už vtedy bolo jedno. Jedno sa však nauč. Šuflíkový, ak sa aj ozve, nebude zo psa slanina. Teraz to ešte nevedieť, lebo ste na začiatku akéhosi vzťahu, či nevzťahu. Ako dlho sa Ti neozval?

daniela2

On nesmie vedieť, že si z neho paf. Odpis mu až na Nový rok. Ja sa na internete z oznamujem a so suflika vymiešame typ I to tak robím.
Aha, Slavomír, aké milé prekvapenie (napíšeš 3 dní po správe. Krátko zareaguje na to, čo písal a zaželať šťastlivcov Nový rok. Keď odpíšeš hneď, nemá pocit lovu a dobíjania a nevie si to vážiť.

nikii

Daniela2 A keď som si uvedomila, že ho naozaj za to všetko ľúbim....tak ty by si robila na mojom mieste ...nemam mu odpisovat ?

daniela2

existujú tzv. šuflíkové typy chalanov. Proste si s Tebou píšu, potom ich zaujme niečo iné a Teba si dajú do šuflíka. Potom práve nemajú to iné, čo ich zamestnáva a tak si Ťa zo šuflíka vytiahnu s tým, že očakávajú, že okamžite poskočíš. Tak neposkoč a načas si ho aj Ty daj do šuflíka, aby si nemyslel, že pre Teba toľko znamená. Odlož si ho do šuflíka na tak dlhú dobu, ako si tam dal on Teba.

nikii

Keď som už na nho prestala myslieť tak dnes mi napísal po dlhšom čase a vo mne sa opäť všetko obnovilo...prečo myslíte, že sa zase ozval ?