Ahojte, ide o jedného chlapca, ktorý sa mi páči najprv sme sa vôbec nepoznali no potom sme si začali písať a hrať jednú hru na mobile nechával ma aj vyhrať a tak no pýtal sa ma také otázky na, ktoré som nechcela odpovedať(napr. na frajerov ktorých som mala predtým) a pýtal aj moje fotky, ktoré som mu neposlala hneď a potom už vôbec lebo nenapísal. Čo myslíte, že mám robiť stretávame sa každý deň len on mňa nevidí tvrdil,že nevie ako vyzerám ale minule stalkoval moje profily...poraďte čo mám robiť
rada
ide o metódu 3/3/3. Zoberieš si 3 papiere. Na jeden napíšeš, čo chceš urobiť a dosiahnuť za 3 dni, na druhý za 3 týždne, a na tretí za 3 mesiace. Ten zoznam má obsahovať bežné činnosti ale aj konkrétne ciele + v každom zozname jedna taká činnosť, ktorá je užitočná, ale ty ju nerobíš rada
Príklad: 1. -3 dni: odmerať obvod hrudníka, bokov a pásu - zapísať údaje, posilka 1-2 krát, alebo plaváreň 1-2 krát, umývanie riadu - 1 krát, pripraviť referát na takú a takú hodinu - 1 krát, opakovať si slovíčka z cudzieho jazyka...
3 týždne - pripraviť (nepovinný) referát na inú hodinu, prihlásiť sa z ... odpovedať, chodiť 2 x týždenne plávať, do posilky a pod., na šport, dohodnúť sa so Stankou a Gabikou, že pôjdeme tam a tam do múzea, pozrieť si pamiatku, na besedu, do divadla, do kina, do knižnice, prečítať tú a tú knihu, osloviť na FB Paľa a popísať si s ním trochu, správa každý druhý deň, pozor nie prechod z blata do kaluže, nie od závislosti k druhej závislosti, 3 mesiace pripraviť projekt na predmet (nepovinný), upratať si doma skriňu, učiť sa slovíčka - aspoň 2-3 krát do týždňa, prečítať texty v cudzom jazyku - 1 krát do týždňa, ísť na klzisko, odmerať obvod hrudníka, pásu, bokov, chodiť pravidelne 2 -3 krát do týždňa športovať, zlepšenie v korčuľovaní, zlepšenie v cudzom jazyku - o koľko asi, píšeš si ešte s Paľom, alebo si si začala písať radšej s Robom?
Sústredíš sa na veci v zozname, na sebarozvíjanie. Prospeje ti to, budeš vidieť, ako napreduješ, zrekapituluješ, čo užitočné si urobila. Pomyslíš na neho- pôvodnú lásku, že on len tak je, a možno nič užitočné nerobí.... :-))
daniela2 tak ano mozes napisat...teraz je lahsie na nho zabudnúť ale ked budem chodit do skoky tak ho budem vidiet každý den minimálne raz ...neviem ako to zvladnem
keď ten chalan už nie je milý, zaslúži si, aby si ho potrestala za to. Najdokonalejším trestom preňho bude, ak sa rozhodneš odľúbiť sa. Rada Ti na to poskytnem recept. :-))
Ide o to, že ja som sa naozaj do ňho zaľúbila a proste zo začiatku bol iný taký lepší a milší teraz sa mu nič nechce a ani nič poriadne nepíše len emodzi alebo kratke správy
nerob nic. nech sa vymackne on, ked nieco chce.
nerieš ho, venuj s radšej skole, jednoducho si mu neposkala hole fotky, neroztiahla si mu nohy, tak isiel loviť inde... hlada lahku korist, na užitie si,... ešte nejake otazky?
Že si pozeral moje príspevky a fotky
Tomuto nerozumiem
čo je to stalkoval profily?