Ahojte,
kde začať. Ja už nevládzem, nechcem už žiť. Celý môj život, je nemastný, neslaný, bez akejkoľvek radosti. Za celý svoj biedny život, som nezažil aké to je mať priateľku, neviem poriadne čo je to bozk. Pravda, nie som krásavec a ani tam dole nie som obdarený, ale chcem vážne tak veľa mať niekoho, s kým sa dá porozprávať, zveriť.... Práca je ďalšia kapitola sama o sebe, nebaví ma, nenapĺňa ma, som z nej otrávený. A ako človek starne, aj tých zopár priateľov čo má sa postupne vzďaľujú, nakoľko už majú vlastné rodinky a starosti. V podstate už nemám ani kúsok chuti žiť. Ach jaaj, mať aspoň silu ukončiť tú agóniu...
Ako skoncovať
Pozri svet ti vie ponúknuť nekonečné možnosti. Môžeš skoro neobmedzene cestovať spoznávať ľudí a miesta, iné kultúry a národy. Robiť čokoľvek a kdekoľvek. Pozri som na tom s prácou a priateľkou rovnako ale mám niečo iné. Mám svoje záľuby, veci na ktoré sa teším v piatok po práci. Veci na ktoré sa teším stále, na množstvo zážitkov ktoré zažijem, na ľudí ktorých spoznám, na chvíle keď s nimi budem. Nájdi to aj ty :)
to mas pravdu, to by nemalo vyznam
tak neviem, preco ti neodpisuju, to je cudne
Tak v prvom rade mne veľmi baby neodpisujú aj keď napíšu, že sa chcú zoznámiť. Z môjho mesta, kde napríklad bývam mi ešte ani jedna baba neodpísala, sám neviem prečo. Ale s tými čo som si písal, tak niektoré sa chceli stretnúť ale nikdy k tomu nedošlo. Zase nebudem chodiť s niekym von o koho nemám záujem. Nie som ten typ, že idem s nejakou von s cieľom, že po týždni alebo po pár dňoch zasuniem.
tutanchamonko a ty si skusil dakej napisat?, myslim, ked to radis autorovi
Ja som bol v takejto depresii tiež. Síce som mal frajerky, keď som bol pubertiak ale bolo to len také chodenie za ručičku alebo bozkávanie sa. Taktiež som nikdy nemal vzťah ani sex, takže som bez skúseností.
To, že nie si žiadny fešák ako píšeš, tak tam asi problém nebude. Budem možno trošku povrchný ale ja som videl naživo páry, kde chalan mal dlhá tenký nos, dlhé akoby mastné vlasy, chudý, bledý a nebol vôbec príťažliví pre akúkoľvek inú ženu ale mal priateľku. Síce ona taktiež nebola žiadna krásavica ale našli sa a začali spolu chodiť.
Musíš si hľadať seberovnú. Ak máš vysoké očakávania a chceš babu s pevnými prsiami, zadkom, tip top postavou s anjelsky krásnou tváričkou, tak tam asi neuspeješ i keď život je záhadný a čudoval by si sa aký chlapi chodia s akými ženami a zase naopak.
Čo sa týka roboty, tak nejakú určite nájdeš v ktorej sa budeš cítiť dobre no možno to bude trvať rok, dva možno aj šesť rokov kým nájdeš tú pravú, ktorá ťa bude baviť a budeš tam mať aj dobré kolegiálne vzťahy a budete tam akoby "jedna veľká rodina".
Nehádž flintu do žita. Život sa ti môže zmeniť tak, že by si to v živote nečakal a to myslím v tom pozitívnom slova zmysle. Ja viem, že to, čo ti píšem je pre teba úplne beznádejné a tak isto som to cítil aj ja asi pred rokom. Aj teraz občas mám depresívne chvíle ale už nie tak ako dakedy, keď som sem pridával články. Teraz sa už snažím ľuďom poradiť i keď asi o môj názor tu nikto nestojí lebo ma tu všetci dobre poznajú.
Jedine čo ti môžem poradiť je to, že sa nevzdávaj. Čo sa týka frajerky, tak môžeš ju mať a vieš ako ? Skús ísť napríklad na pokec koľko báb tam nájdeš čo nie sú extra krásavice a hľadajú vzťah a či tam prídeš dnes, zajtra o týždeň tak vkuse tie isté hľadajú vzťah lebo taktiež v tom nemajú šťastie ako ty. Také baby sa ti možno nepáčia a chcel by si niečo viacej a možno preto si sám. Stačí s tou babou len popísať a ukázať jej že si správny chlap a nie idiot čo hľadá len sex. Možno dáte stretko a tam ťa práve niečim očarí a jednoducho sa do nej zamiluješ. Len daj šancu aj dievčatám, ktoré sú rovnako v úzadí ako ty sám.