Ako skoncovať

Príspevok v téme: Ako skoncovať
plnezuby

Ahojte,
kde začať. Ja už nevládzem, nechcem už žiť. Celý môj život, je nemastný, neslaný, bez akejkoľvek radosti. Za celý svoj biedny život, som nezažil aké to je mať priateľku, neviem poriadne čo je to bozk. Pravda, nie som krásavec a ani tam dole nie som obdarený, ale chcem vážne tak veľa mať niekoho, s kým sa dá porozprávať, zveriť.... Práca je ďalšia kapitola sama o sebe, nebaví ma, nenapĺňa ma, som z nej otrávený. A ako človek starne, aj tých zopár priateľov čo má sa postupne vzďaľujú, nakoľko už majú vlastné rodinky a starosti. V podstate už nemám ani kúsok chuti žiť. Ach jaaj, mať aspoň silu ukončiť tú agóniu...

Kanaarik

Čo by si robil keby si bol buzna ako benedick400 to je total agónia.Sedliaci by se jobali ako divé psy pretiahli by aj sliepky no to je úroveň.

Tomas12345

Máš zcela nesprávne životné priority. Orientovať svoje štastie do partnerskych vztahov a nastaviť si svoj život tak aby tvoje stastie bolo závisle od ostatných ludi je zcela nezmysel.

Tiež nemám partnerský vzťah a nemám ani reálnych kamarátov (okrem tých internetových) no nevidím dôvod prečo by som mal byť kvôli tomuto nestastný a tobôž sa kvôli tomuto zabíjať.

Jednoducho som si svoje stastie orientoval do koníčkov (Tv, Pc, hudba, jedlo, čítanie kníh, pomáhanie ostatným, atd) a do viery v posmrtný život a v Boha - toto je mojim hlavným motorom.

Existuje šanca ( a nie malá) že sa za dobre odžitý život tu na Zemi dá získat dobrý posmrtný život, tak prečo túto šancu nevyužiť ? Je to jedinenčná prílezitost, už len kvôli tomuto by sa oplatilo žiť a žiť čo možno najlepšie.

Pag

Ja som bol dnes u lekara a ten mi povedal: je to kvapavka, vyslo to iste ako pocas prveho testovania. V poriadku - ked neprsi, aspon nech kvapka. Treba si v zivote obcas aj zavarit papriku, paradajky, kapustu a baklazan a nielen sa tvarit ze ked mam love. Nuz, kasa je prazdna.

Kontrol0r

Tak aj na písanie treba komunikačné zručnosti. AK napíšeš len frázy. Ahoj. Ako sa máš?. Nechceš popísať.
Tak ti odpíšu len také jednoduchšie. AJ mne také napíšu.
D - Že ahoj, čo robkáš?
Ja - Oddychujem, prišiel som z dlhého výletu
D - Ok

No a čo ako teraz ďalej :D

Proste keď ma nejaka zaujala a napísal som niečo že sa zaujímam o jej koníčky tak odpíšu a sa rozpíšu. A potom ešte ak im nie si sympaticky vyzoro tak môžeš robiť čo chceš.

Skús badoo tam vidíš kto ti dá like, a ak sedia nejaké koníčky tak jej napíšeš a také ti odpíšu lebo už si ich niečim zaujal
Iba ak žeby nie :D

Tutanchamon_xD

Ale neriešim. Nech neodpisujú, to je ich vec. Však ony vedia akých chcú do vzťahu a keď už od pohľadu nie som pre žiadnu dobrý, tak nech si hľadajú princov na bielom koni, keď nestoja ani len o písanie.

orol1

tak to su potom nejake kozy, aj takych je dost. z toho vyjadrovania mi je zle.
kamarat sa takto zoznamoval, ale na nejakej zoznamke, vraj taka, co mu ako prva vybehla, ked hladal na googli. pisal si asi rok s dvoma, troma ale z opacneho konca republiky a potom ho to prestalo bavit, ze stale to iste, co bolo v praci a pod.

Tutanchamon_xD

Aj mne to príde čudné, že prečo nechcú odpísať. Ja neviem už fakt sa nevyznám v ženách na Pokeci. Možno si len naháňajú RP, aby ich mali čo najviac alebo si riešia komplexy a keď im aj pekný chlap napíše, tak neodpíšu a práve tým si dvíhajú ego.

Napríklad pozerám aj profily a jedna tam mala napísané, že neodpisujem chalanom bez foto a neodpisujem ak začnú konverzáciu Ahoj ako sa máš, ahoj čo robíš, ahoj aký si mala deň. Ďalej písala, že neodpisuje starším atď atď. Keď som si to tak čítal, tak ona by neodpísala aj keby si jej neviem čo napísal. Ale nejako to už neriešim. Pokec bol vždy srač.a a a tak aj ostane.