...je to normálne podľa vás? Som nejaká chybná??? P.S.: nie som lesba, páčia sa mi muži, aj teraz som zaľúbená, ale to je asi všetko...
mám 35 r. a ešte nikdy som s nikým nechodila!!!
To je TEN Tomas12345??? Ale on stále len mudruje a navyše je dosť klebetný, píše skoro do každej témy! :-)))
Veď pilcuk je tomas12345
Pilcuk by sa k Vám hodil, on tiež ešte nemal vzťah.
ofcourse: nemám vysoké nároky, len sa vždy zaľúbim do nedostupných mužov...aj tento je normálny muž, je dobrý, slušný, veriaci, len keby nemal povolanie aké má...ach jaj...asi sa bojím vzťahov, mám pocit že pre nikoho nebudem dosť dobrá.....mimochodom, to kto je ten Pilcuk???
Tak sa daj dokopy s Pilčukom. Ten má tuším 40 rokov a taktiež ešte nemal priateľku, takže to môžete skúsiť spolu. Najprv písomnou formou a potom sa to môže vyvinúť do fázy stretka atď atď.
Véd keď to nejde s tým, do koho si zamilovaná, tak život ide ďalej a máš hľadať inde. A to si zamilovaná, alebo sa ti len paci?
Nadej zomiera posledna.
už si si aj odpovedala tak čo chceš počuť?
pačia sa ti vždy tí nepraví, možno máš vysoké nároky... atd..
no...s tým, koho ľúbim, to nepôjde...je zadaný, teda istým spôsobom...nie je gay ani ženatý ani nemá priateľku, ale o ňom môžem ozaj len snívať...
A nemala by si vziať vec do vlastných rúk a riešiť? Najprv s tým, do koho si zamilovaná, a keby to tam nevyšlo, zoznamy, kluby pre osamelých? Ja budem mat 21, ešte som nemal vzťah, a o pár rokov, keď budem mať čas a chuť, začnem riešiť.