mám 35 r. a ešte nikdy som s nikým nechodila!!!

ofcourse

aha takže je to katolícky farár,.. no čo už,.. zameraj sa na niečo iné, budovanie kariery, cestovanie a ked ti to bude sudene tak spoznaš toho praveho,.. mozno niekde inde, v inom štáte...

clooo

To máš ešte dobre, ja som taktiež nikdy nemal vztah, nezažil som ani jediný bozk a to mám 49 rokov. Dobre čítaš, 49 rokov. V tvojom prípade bude zrejme chyba v tebe, ak si prehnane náročná na mužov, čo je prípad mnohých žien, ktoré sa pre nadpriemerne peknú "fasádu" cítia ako bohyne. No ja som si vždy vzťah nájsť chcel nehľadiac na nejakú krásu, finančnú situáciu a pod. Žiaľ, ženské nároky sú príliš vyoké na to, aby som si aj ja mohol dovoliť mať vzťah.

Tutanchamon_xD

unkissed ešte ho ani nepoznáš poriadne a už hádžeš flintu do žita ? Takto si veruže nenájdeš aj za ďalších 10 rokov nikoho. Čo takto ho trošku viacej spoznať ? Napísať mu k nejakej téme, že sa chceš zoznámiť a či by mal záujem. Možno sa za tými komentármi čo pridáva skrýva úplne iný človek. Poprípade skús napríklad Pokec.

Áno viem, že to nie je najlepšie miesto ale sú tam chlapi čo rovnako hľadajú vzťah ako ty ale sú to chlapi o ktorých ženy nemajú záujem lebo nie sú bohvie aký krásavci alebo sú možno introverti. Skús už niečo pretože každému roky idú a v tvojom veku už ženy majú aj dve deti. Ešte stále nie je neskoro si mladá 35 ročná žena.

Ak ale takto budeš váhať alebo čakať ďalej, tak budeš mať 40 potom 50 a potom sa zobudíš ale už bude neskoro