Plačlivosť, depresia

Príspevok v téme: Plačlivosť, depresia
placlivka

Ahojte
Dlhšiu dobu sa mi stávalo, že mi začalo búšiť srdce,chytali ma stavy paniky,bolo mi jednoducho zle, pobehala som všetky vyšetrenia až kým som zistila,že s mojím fyzickým zdravím je všetko v poriadku a problém bude niekde inde. A to s mojou psychikou.. môžem povedať, že od minulého štvrtku sa to výrazne zhoršilo.. chvíľu mám pocit, že som v pohode, že všetko je dobre..a potom sa zosypem, rozplačem a je po všetkom. Nemám na to dôvod.. jednoducho sa rozplačem a potom mi hlavou prúdia myšlienky o tom aká som neschopná, na nič,... poprípade myslím na nejakú nevydarenú vec z minulosti,hoci iba úplnú banalitu a príde mi to ľúto... trasem sa, plačem a je mi všetko ľúto bez vysvetliteľného dôvodu..
prešli ste si niekto niečim podobnym? Co by som mala robit? Nechcem ist za psychiatrom a skoncit na liekoch, aspon zatial... chcem sa z toho dostať,ale netuším ako :( začínam z toho byť zúfalá..o chvíľu budem musieť nabehnúť späť do režimu učenia,čakajú ma maturity,prijímačky... a mám pocit, že nič nezvládam,že sa zosypávam....
Ďakujem za každú radu

unkissed

dobreuz: však v tej téme mi napísali, že Tomas12345 je Pilcuk...pozri si to ak neveríš...teraz som z toho už somár

Meridian

Pre:Veštica ľubomira
Môj názor: Ani v najmenšom nepochybujem ,že by ste zakladatelke témy vedela pomôcť.
To myslím váže.!Samozrejme nutný osobný kontakt plus aktívna práca aj na strane postihnutého (postihnutého,depresiou,melancholiou,nesprac.emóciami či už z detstva ,alebo min.udalostí)
Problém je však v tom,že ludia sú už presýtení ......vyslovene stačí spomenúť min.životy alebo veštenie a nastane blok.Ludia chcú pomoc,ale ak im aj znesiete z neba jediný košer ,naj riešenie radšej sa budú liečiť" studenými obkladmi"
Čo som tým chcel vlastne povedať?
Zmente si nick ........

Tomas12345

Pokial mas depresie bez udanie dôvodu tak naozaj treba brat antidepresíva, pretože asi ide nedostatok serotonínu v mozgu.

Proti uzkostiam je dobrý guajacuran.

vestica lubomira

Ahoj. Tvoje výkyvy súvisia s nespracovaným dectvom. Máš strach zo zlyhania. treba zmeniť postoj k sebe a začať sa mať rada. Chváliť sa ak sa niečo podarí. No treba pracovať aj s podvedomím, aby si odstránila skutočnú príčinu svojich stavov úzkosti. Tak sa ti vráti do života radosť a seba hodnota. Tu je moja stránka : vesticalubomira.wixsite.com