Ahojte
Dlhšiu dobu sa mi stávalo, že mi začalo búšiť srdce,chytali ma stavy paniky,bolo mi jednoducho zle, pobehala som všetky vyšetrenia až kým som zistila,že s mojím fyzickým zdravím je všetko v poriadku a problém bude niekde inde. A to s mojou psychikou.. môžem povedať, že od minulého štvrtku sa to výrazne zhoršilo.. chvíľu mám pocit, že som v pohode, že všetko je dobre..a potom sa zosypem, rozplačem a je po všetkom. Nemám na to dôvod.. jednoducho sa rozplačem a potom mi hlavou prúdia myšlienky o tom aká som neschopná, na nič,... poprípade myslím na nejakú nevydarenú vec z minulosti,hoci iba úplnú banalitu a príde mi to ľúto... trasem sa, plačem a je mi všetko ľúto bez vysvetliteľného dôvodu..
prešli ste si niekto niečim podobnym? Co by som mala robit? Nechcem ist za psychiatrom a skoncit na liekoch, aspon zatial... chcem sa z toho dostať,ale netuším ako :( začínam z toho byť zúfalá..o chvíľu budem musieť nabehnúť späť do režimu učenia,čakajú ma maturity,prijímačky... a mám pocit, že nič nezvládam,že sa zosypávam....
Ďakujem za každú radu
Plačlivosť, depresia
Ahoj napíš mi tvoju mailovú adresu alebo sa mi ozvi na : zuzatka@atlas.sk
dobreuz: však v tej téme mi napísali, že Tomas12345 je Pilcuk...pozri si to ak neveríš...teraz som z toho už somár
Pre:Veštica ľubomira
Môj názor: Ani v najmenšom nepochybujem ,že by ste zakladatelke témy vedela pomôcť.
To myslím váže.!Samozrejme nutný osobný kontakt plus aktívna práca aj na strane postihnutého (postihnutého,depresiou,melancholiou,nesprac.emóciami či už z detstva ,alebo min.udalostí)
Problém je však v tom,že ludia sú už presýtení ......vyslovene stačí spomenúť min.životy alebo veštenie a nastane blok.Ludia chcú pomoc,ale ak im aj znesiete z neba jediný košer ,naj riešenie radšej sa budú liečiť" studenými obkladmi"
Čo som tým chcel vlastne povedať?
Zmente si nick ........
Tomas12345 nie je Pilcuk, clooo je pilcuk a už do tej témy predsa písal.
pre Tomas12345: ahoj Tomáš, ak si Pilcuk, pozri tému "Mám 35 r. a ešte som nikdy s nikým nechodila"
Asi si hysterka keď reveš bez príčiny.
Len vesticu nie. Radsej blizkeho cloveka s ktorym sa da otvorene bavit, ktory pochopi aj tvoj plac.
Ahoj. Tvoje výkyvy súvisia s nespracovaným dectvom. Máš strach zo zlyhania. treba zmeniť postoj k sebe a začať sa mať rada. Chváliť sa ak sa niečo podarí. No treba pracovať aj s podvedomím, aby si odstránila skutočnú príčinu svojich stavov úzkosti. Tak sa ti vráti do života radosť a seba hodnota. Tu je moja stránka : vesticalubomira.wixsite.com
Napíš mi sav@atlas.sk