Ahojte. Mam taky problem, ze ma pritahuju starsi muzi. Viem ze sa to stava dost casto ale chcela by som pocut vas nazor na to ci je to v poriadku. Je to dnes coraz castejsia vec...
Ked som sa o tom s niekym rozpravala, vzdy mi povedali ze je to otcovsky komplex a ze je to preto lebo mi v detstve chybal otec. Neviem ci to tak vnimam. Je pravdou ze ked som bola mala tak otec bol alkoholik a mama sa s nim rozviedla a mala takych vseliakych chlapov(nic normalne a trvacne) ale asi ked som mala 9 rokov tak otec prestal pit a nepije dodnes. Som na neho oysna. Lubi ma.. mam s nim skvely vztah, casto sa stretavame. Dokonca lepsi vztah ako s mamou.. otec ma manzelku a mam aj nevlastnych surodencov (niesu otcovi ale prizeneni) poznaju sa dlho ale brali sa nedavno. Mam 20 rokov. Trosku labilnu povahu.. povedala by som citovo nestabilnu ale otec je snad jedna z mala osob ktorych laskou som si ista.. takze som si nie celkom ista tymto vysetlenim...
Pritahuju ma starsi muzi vlastne odjakziva... Ovela viac ako rovesnici... A v zmysle starsi myslim hocico co je 26+ ale nie kazdy starsi muz.. samozrejme ze musi z neho vyzarovat charizma a podobne.. mam vztah.. priatela o rok a pol starsieho a velmi ho lubim. Sme spolu uz veeelmi dlho a sme stastni ;) a tak ako.on obcas mysli na nejaku kamaratku tak ja obcas na nejake muza... Nic viac... Pre mna je ale zahadou oreco vzdy starsieho.. a pravidelne vo veku 40.. co by malo.byt nechutne lebo je mi ako otec... Ale ja si to s tymto nespajam.. vela starsich muzov sa mi pacilo . Ale jeden sa mi.paci skoro odkedy som vyrastla.. je to.priatelov otec.. nic by som s nim nemala.. uricte nie..jednak ma stastnu rodinu a jednak mu asi budem raz nevestou... Ale velmi ma pritahuje... Sexualne samozrejme.. vyzaruje z neho neskutocna charizma a taka skusenost . A hlavne dominantnost .. co z mojho priatela vobec... Je to podla vas chore?
Pritahuju ma starsi muzi. Je to zle?
Keď som bola vo vzťahu s priateľom, neznamenalo to automaticky, že by ma iní muži nepritahovali, iba toľko, že som im moje sympatie nedala najavo a nežila ich nejak v sebe. To je morálka a svedomie. Inak je normálne, že mladá baba uprednostňuje starších mužov, aspoň teda kým je sama malo skúsená a jej vrstovnici- chlapci sú tiež ešte nezrelosti. Len neskôr môže mať pri staršom komplexy z toho, že nemá toľko životnych skúsenosti.
Neviem či je to v poriadku, nie som psychológ. Ale je to dobre pre teba, máš veľký výber. Koľko starších chlapov bude šťastných za to, starší chlapi majú radi mladé baby.
jaaj, tebe sa vlastne paci frajerov foter? no to je fakt dost blbe. pokial mas mileho frajera, tak by som sa snazila nemysliet na to, ze sa mi paci jeho foter, nevsimaj si to. zbytocne si kazis vztah a lasku.
aj mne sa páčia starší, a pochádzam z normálnej stabilnej rodiny, rodičia ziju spolu, mam 30, od decka sa mi páčili starší, aj herci z filmov, napr. Sandokan :-D mne sa pacia tak okolo 40, a ti su uz vsetci poriadni zadaní, zenatí,...takze mam smolu.. :-D uz som sa s tym zmierila ze ostanem sama.. :-) budujem karieru...
Vôbec to nemusí súvisieť s Elektriným komplexom (vygúgli si). Jednoducho, ako si sama povedala, cítiš sa citovo nestabilná, máš 20 rokov a si plná neistoty. Preto podvedome hľadáš muža, ktorý už o živote niečo vie, vyžaruje z neho istota, sebavedomie, ktorý si vie poradiť s problémami, je pokojnejší, stabilnejší a niečo už aj má. Tým skôr, ak dobre vyzerá. Dnešní štyridsiatnici sú v podstate ešte mladí chlapi, ale rozhodne pôsobia mužnejšie ako priemerný 21-ročný zasran. Priťahuje ťa ten typ muža, pri ktorom by si mohla zakotviť, nie taký, čo myslí iba na zábavu, čo sa len predvádza, a v skutočnosti ešte musí ešte na sebe hodne popracovať, aby bol z neho naozaj Muž. Aj keď to s vekom priamo nesúvisí, viacej vyzretých Mužov nájdeš medzi štyridsiatnikmi ako medzi dvadsiatnikmi.
Máš len 20 a celý život pred sebou. Nikde nie je povedané, že práve teraz musíš uzavrieť vzťah na celý život, tým skôr, že sama sebou si nie vonkocom istá. Tak sa bav, užívaj si mladosť, spoznávaj lepšie svojho priateľa, veď aj z neho raz pravdepodobne bude chlap, ako jeho otec, ktorý mu je príkladom. A ak si na to lenivá, ak nechceš byť pri tom, ako z chlapca rastie muž, a nechceš, aby si aj ty mala na tom kúsok svojej zásluhy, tak ho neťahaj za nos. Nechaj ho tak a lov v rybníku už zrelých, hotových mužov. Určite sa nájde nejaký, ktorý pasie po práve takej nezrelej vyplašenej rybičke, ako si ty.
Majster N ty mas teda dovody
Mňa priťahujú staršie ženy lebo na mladé nemám nervy.
Staršia žena je múdrejšia ako neaká trubka čo si nevie sama
natankovať benzín do auta.
Ano, je to zle. Dokonca velmi zle.
Dookola tie isté témy, už je to trápne, áno autorke sa „páčia " starší chlapi lebo sú bohatší, žiadnej 20 ročnej šťande sa nemôžu reálne páčiť dvakrát starší muži, len ich bankové kontá.
Tento "stav" sa zdaleka nemusi vytvorit len preto, ze otec v rodine chyba. Pokojne sa moze vytvorit aj vtedy, ak mas s otcom dobry vztah. Takze kym prijmes od kamosov rady typu - ide o otcovsky komplex, trosku sama patraj po tom, kedy a za akych okolnosti moze byt dieta ovplyvnene alkoholickou vychovou otca, absenciou otca a naslednym netypickym spravanim ako mas ty. Apropo, preco sa pytas neznamych ludi, ci je zle, ak sa ti pacia starsi? Zalezi ti na nasom nazore? Mne by bolo jedno, co si kto mysli. Preto ti nebudem pisat, ci je alebo nie je normalne, ze ta pritahuje ktosi starsi. Ak ti to vadi, zajdi za psychologom. Ten ti to krasne vysvetli.