Pritahuju ma starsi muzi. Je to zle?

Príspevok v téme: Pritahuju ma starsi muzi. Je to zle?
Julinka80498

Ahojte. Mam taky problem, ze ma pritahuju starsi muzi. Viem ze sa to stava dost casto ale chcela by som pocut vas nazor na to ci je to v poriadku. Je to dnes coraz castejsia vec...
Ked som sa o tom s niekym rozpravala, vzdy mi povedali ze je to otcovsky komplex a ze je to preto lebo mi v detstve chybal otec. Neviem ci to tak vnimam. Je pravdou ze ked som bola mala tak otec bol alkoholik a mama sa s nim rozviedla a mala takych vseliakych chlapov(nic normalne a trvacne) ale asi ked som mala 9 rokov tak otec prestal pit a nepije dodnes. Som na neho oysna. Lubi ma.. mam s nim skvely vztah, casto sa stretavame. Dokonca lepsi vztah ako s mamou.. otec ma manzelku a mam aj nevlastnych surodencov (niesu otcovi ale prizeneni) poznaju sa dlho ale brali sa nedavno. Mam 20 rokov. Trosku labilnu povahu.. povedala by som citovo nestabilnu ale otec je snad jedna z mala osob ktorych laskou som si ista.. takze som si nie celkom ista tymto vysetlenim...
Pritahuju ma starsi muzi vlastne odjakziva... Ovela viac ako rovesnici... A v zmysle starsi myslim hocico co je 26+ ale nie kazdy starsi muz.. samozrejme ze musi z neho vyzarovat charizma a podobne.. mam vztah.. priatela o rok a pol starsieho a velmi ho lubim. Sme spolu uz veeelmi dlho a sme stastni ;) a tak ako.on obcas mysli na nejaku kamaratku tak ja obcas na nejake muza... Nic viac... Pre mna je ale zahadou oreco vzdy starsieho.. a pravidelne vo veku 40.. co by malo.byt nechutne lebo je mi ako otec... Ale ja si to s tymto nespajam.. vela starsich muzov sa mi pacilo . Ale jeden sa mi.paci skoro odkedy som vyrastla.. je to.priatelov otec.. nic by som s nim nemala.. uricte nie..jednak ma stastnu rodinu a jednak mu asi budem raz nevestou... Ale velmi ma pritahuje... Sexualne samozrejme.. vyzaruje z neho neskutocna charizma a taka skusenost . A hlavne dominantnost .. co z mojho priatela vobec... Je to podla vas chore?

Julinka80498

Prepac. Ale to asi nie je to co som chcela tymto povedat. A v predchadchadzajucom komentari som hlavne pisala ze nemienim svojim tuzbam vyhoviet. Teda nie ak to nebude spravne. Cize kym som vo vztahu a pripadne ak ma ten druhy zaväzky. Ja sa ich snazim len pochopit.
A napriklad toto so mnou nic nespravilo. Nejde asi o vek ako cislo. Priatel a jeho otec su skoro rovnaki. Otec je len starsi a sarmantnejsi. Pravdepodobne je muznejsi. Myslim ze v tom to bude. Moj priatel je este chlapec. Ale jeho otec je MUZ..

clooo

Ja mám 49 rokov, nikdy som nemal vzťah a teda všetko, čo k tomu patrí. Ak budeš niekedy chcieť, napíš mi, stretneme sa. Ja zažijem prvý bozk, sex, ty zas vyhovieš svojim túžbam a každý si zo stretnutua odnesieme to svoje.

Julinka80498

Nie. Ja nemienim nikomu rozbijat rodinu. A ani sebe vztah. Svojho priatela milujem. Nic mi na nom nechyba. Aj sex si s nim uzivam. Aj on ma velmi miluje a aj tak ma svije tuzby. Rovnako ako ja. On tuzi po dominantnej zene. Nepodviedol ma a verim ze ani nepodvedie. Rovnako ako ja jeho. Niesom dominantna. Neviem mu dat po com tuzi ale vazi si ma natolko ze mi nechce ublizit. Davam mu vsetko ostatne. O ziadnej svadbe nehovorim. Nejdeme sa brat! Urcite este nie. Az po skole.
Jedine co hovorim ze aj jed ho milujem stava sa mi ze sa mi sniva so starsim muzom. A ked som nad tym zacala rozmyslat, citila som ze ma to vzrusuje. Vzrusuje ma predstava ze mam sex so starsim muzom. Tak ako mojho priatela sex s dominantnou zenou. To vobec neznamena ze planujeme svoje tuxzby naplnit! A uz vobec nie rozbijat niecie manzelstvo a podobne!
Mna nepritahuje jeho otec tak ze by som s nim chcela mat vztah! Nie.. ja by som nechcela starsieho muza. Nie ovela starsieho. Iba ma vzrusuje predstava sexu so starsim muzom. Urcite si nemienim kvoli tomu rozbijat vztah. Pretoze mam v tom vztahu skoro vsetko po com tuzim. Mam mileho, obetaveho chalana ktoreho nesmierne milujem a aj sa mi paci. Neplanujem a nechcem mu ublizit. Len chcem pochopit preco to tak je... Nic ine.. a uz vobec nerozumiem co to ma s vychovou! Nerozumiem preco by som mala byt zle vychovana len preto lebo po niecom tuzim. Nikoho som nepodviedla a ani neplanujem a ani som nikomu neublizila, nerozbila rodinu... Nic. Nespravila som nic.. iba mam nieco co ma vzrusuje a pokusila som sa prist na to preco.. takze absolutne nerozumiem vasim reakciam.. nikto sa mi nesnazi odpovedat na otazku..iba sa do mna navazate...

ellaN

Ak sa chces vyhnut tomuto, ze: "v 25 rozvedená strhnaná, rozkysnutá chudera s 2 detmi na krku, aj svojim rodičom na krku, ktori ju aj s detmi musia dotovať, lebo by skoncila pod mostom... " - potom je starsi oslahany muz dobra volba (snad). Len nerozbijaj rodinu...

antoinederude

prešla som tvoj prispevok len letmo,.. napíšem ti iba jedno,
rozíd sa s frajerom, lepšie je sa vrátiť z kratšej cesty, lebo zbytocne vyhodit peniaze za za svadbu a potom rozvod...

a máš len 20 tak neviem na čo riesis take veci ako svadba,..
dievcatkam šibe na hlavy asi z hormonov, na take ukony ako je svadba by som dala zakonny vek od 25 rokov... lebo predstav si ze mám rovesnícky, byvale spoluziacky zo zakladnej, strednej, ktorým v hlavach zasibalo, chceli sa vydať, na krk zakvačiť chlapovi, čím skor po škole, akoby sa pretekali ze ktora sa skor vydá... v 19, 20 sa vydali a vies ako to dopadlo? v 25 rozvedená strhnaná, rozkysnutá chudera s 2 detmi na krku, aj svojim rodičom na krku, ktori ju aj s detmi musia dotovať, lebo by skoncila pod mostom... a je takých vela... takze tak...

a ked slintaš za cudzymi chlapmi tak ti vo vztahu niečo chyba a nie je ten pravý, tak kým ťa nenabucha to čim skor ukonči...
lebo ty si ešte len nevyburene decko, ktore svrbí pi*a, nič viac..

ReLa

Takze mala by si byt milostiva ku svojej rodine a nerobit im HANBU. Kto vie co to je, co ta pritahuje.... to, co ty citis ako lasku? patraj co je to.

Julinka80498

To s tymi peniazmi je dobra blbost. Nemusi byt hned kazda zlatokopka. Nezobrala by som anj euro od neho.
A asi som to dost jasne nevysvetlila. Ja si nehladam starsieho muza. Mna pritahuju sexualne. Nie som stetka. Nevyspim sa s jednym a nebudem chodist s druhym. Toto nechcem. Ale za svoje tuzby nemozem. Jednoducho hovorim len o sexe. Vztah s takym clovek by som nehcela. Pravdepodoben by to ani nefungovalo. Ved 20 rocny rozdiel je na vychovu deti a podobne RODINNE veci velmi vela. Ale to neznamena ze ma nemoze prirahovat. Ani keby sa sam o to pokusal by som to neurobila. Nestoji mi to za stratu vztahu. Ale keby som bola slobodna asi by som sa uz tazsie branila. Ja len chcem vediet ci ie to v poriadku. Ci to naozaj suvisi s nejakym komplexom alebo detstvom alebo je to dokonca bezne.. ale nerozumiem preco ma tak velmi vzrusuje a pritahuje predstava sexu so starsim muzom. A nie, otec ma nepritahuje! Iba iny muzi. A teda hlavne tento jeden. Iba chcem pochopit kde robim chybu ked ma pritahuje. Je predsa naozaj ovela starsi a ani ma nezaujima ako partner v zivote. Ano je to skvely muz ale ak by sme boli slobodny obaja tak by sme spolu nechodili ani keby mal zaujem. Po tejto stranke po nom netuzim. Iba po sexe. a ja nerozumiem preco. Doteraz ma vzdy muz sexualne pritahoval pretoze som ho lubila. A nikdy nebol viac ako o 5 rokov starsi odomna.

Omen

Pokiaľ ťa len priťahujú, je všetko v poriadku. Nie je to zlé, problém, ba ani choré. CHORÉ je však to, že ťa priťahuje priateľov otec. Tak si dávaj pozor, aby sa to i v predpone nezmenilo na e!