Sám na Vianoce

Príspevok v téme: Sám na Vianoce
Mim95

Ahojte, ja nemám nikoho. Tam kde som trávil Vianoce už nemôžem, lebo pán zomrel a teta ide v kruhu rodiny. Nemám ani byt, ani prenájom.. Bývam v ubytovni, nemám kamarátov ani priateľov, ale nechcem byť sám. Kúpil som si krásnu živú jedličku ale nechcem byť pri nej sám. Má niekto rovnaký problém? Prosím ozvi sa mi...

ahjaj

Solitude, ja viem, že sa ti nechce cestovať, ale nežije sama pre seba. Máš blízkych, pre ktorých si dôležitá a tešili by sa ti, kebyže prídeš. Vianoce sú o tom, pripraviť radosť iným ľuďom. Kedysi som pracovala v nemocnici. Štedrý deň denná 12 hodinová smena a 25 večer nočná. Medzitým prázdny byť, rodičia odcestovali k starým rodičom, 70 km. 26. dec. ráno po nočnej som na sadla na vlak a cestovala za nimi. A tak som bola s rodinou aspoň 26 dec poobede a nasledujúci deň.

Tomas12345

A to nemáš ani rodicov ku ktorým by si na Vianoce išiel ? V tom prípade nezostáva nič iné len zostat sám. Sprav si sám nejaky program a tomu sa cez Vianoce venuj.

Bohatier

Mim95, na tomto svete vlastne nejsi nikdy sam aj ked chapem ako to myslis. Neboj raz si budes utierat pot z cela z mnozstva prace ktora ta bude cakat v kruhu tvojej buducej rodiny. :))

www.youtube.com

Solitudine

Ja budem na Vianoce tiež sama. Mám možnosť ísť domov, k rodičom, ale nechce sa mi cestovať a o tri dni späť, navyse teraz všade zápchy tak to by som precestovala asi pol dňa. Vianoce pre mňa už dávno stratili svoje čaro, párkrát som počas sviatkov aj pracovala, a nejak som to už prestala prežívať. Teraz som rada že nemusím pol dňa stráviť cestovaním domov, doma zhon stres chystanie návštevy atď. Radšej si oddýchnem na ubytovni. Niečo fajn si uvarím, upracem, pozriem nejaké filmy, oddýchnem, prečítam knihu, zavolám našim... Vianoce sú pre mňa deň ako každý iný, teraz konečne pre mňa sviatky pokoja, oddychu, mieru.. nelujtuj sa ale vychutnávaj si svoj čas osamote, keď to nevieš nauč sa to, zvykni si. Občas je život aj taký

Magne

Rozpravas o tom, akoby si hovoril psou recou. Ak ti aspon trochu sluzi zdravie, mal by si vnimat udalosti ako clovek .