Sám na Vianoce

Príspevok v téme: Sám na Vianoce
Mim95

Ahojte, ja nemám nikoho. Tam kde som trávil Vianoce už nemôžem, lebo pán zomrel a teta ide v kruhu rodiny. Nemám ani byt, ani prenájom.. Bývam v ubytovni, nemám kamarátov ani priateľov, ale nechcem byť sám. Kúpil som si krásnu živú jedličku ale nechcem byť pri nej sám. Má niekto rovnaký problém? Prosím ozvi sa mi...

Samotarka

Viete co ja nechapem tych co robia vedu z toho ze budu na Vianoce sami.
Ja po predoslych poslednych 16 rokov som mala Vianoce sice nie sama pravze vzdy s priatelom a rodinou ale napriek tomu vzdy tak nepokojne behanie hore dole pocas vianocneho dna ( s rodinnych dovodov a ohladne partnera tiez), nechce sa mi to konkretizovat proste som poslednych 16r nemala kludne Vianoce, a mozno sa to niketorym bude zdat zvlastne ja snivam doslova o jednych Vianocoach ktore budem mat klud a uzijem si ich uplne sama doma.

Suzie111

Naty92 :
Ak chces napis mi tu svoju mailovu adresu. Mozme sa spojit. Tiez zijem v Senci, zijem tu sice s priatelom ale nemam tu ziadnu kamaratku tak ak chces tak mi nechaj mail a ozvem sa ti a mozme nieco vymysliet :)

Naty92

Ahojte. Je tu niekto kto je ďaleko od rodiny a citi sa byť sam? Ja žijem sama a strešne sa cítim byť sama. Ozvite sa. Žijem v Senci

Naty92

Ahojte. Je tu niekto kto je ďaleko od rodiny a citi sa byť sam? Ja žijem sama a strešne sa cítim byť sama. Ozvite sa. Žijem v Senci

majoooo

Mám presne rovnaký problém ako ty. Nemám kde ísť na vianoce. Ale ja som už zvyknutý byť sám, akurát, že na vianoce som ešte sám nebol. No čo už. Už som rezignoval - vianočný stromček som si ani nekupoval, načo?, darček som si kúpil sám sebe, štedrý deň - na večeru si uvarím špagety s kečupom a k tomu si otvorím fľašu, štedrá večera ako vyšitá, prípadne si zahrám rôzne pc-hry.

Solitudine

Ahjaj, nežijem sama pre seba,.ale ja som pre seba ten.najdolezitejsi človek, ak sa mne nechce, mám právo na to, spraviť tak ako to cítim. Vies, minimálne 14hodin v aute nieje pre mna bohviečo, navyše plus nejaké hodiny k tomu keďže su tie zápchy. Našťastie mám chapavych rodičov, ktorí sa tiež kedysi takto nacestovali a vedia že to nieje sranda. Mám aj určite zdravotné kompilácie čo sa zhoršujú po ceste. To nedokážete pochopiť, že niekomu to tak môže aj vyhovovať počas sviatkov?