vdychnuta mentolka

Príspevok v téme: vdychnuta mentolka
FelixaS

Cudna otazka
Ale pred chvilkou som vdychla mentolku. Taka mala polcentimetrova cukrova mentolka, mensia ako tic tac. Hned som zacala kaslat ale nevykaslala som ju. Kolegyne povedali ze sa mi to isto len zdalo a ze som ju prehltla. Ale stale mam pocit niecoho pod krkom (hornej casti hrude) a stale pokasliavam.
Bolo to take malinke ze fakt neviem kam to islo.
Mate s tym skusenost? Je to nebezpecne ak by som to vdychla do priedusiek, alebo sa to rozpusti? Vdaka za rady.

Bohatier

FelixaS, mne sa to stalo s ceresnou a od toho momentu som si nevedel vychutnat ani cukrik :D Par krat sa mi este stalo ze som pri sporte vdychol muchu! Mozno mi nasledne kaslanie pomohlo ale s istotou poedat neviem ze co sa s nimi stalo. :)))

Tomas12345

Ak je z cukru tak sa to rozpustí, treba ale piť viacej vody idealne nejaky teplý čaj, pri teplej vode sa to rozpusti rýchlejsie.

Ten pocit že máš niečo v krku sa môže objaviť i vtedy ak si tu mentolku zle prehltla. Tiež to niekedy mavam ked jem jedlo a síce ho prehltnem, ale tak nejak nesikovne ledva ledva.

Ideálne si je ale dať kusok žemle a pokial by si tu mentolku este stale mala v krku tak ona ti ju posunie nadol.