Ako prestat fajcit?

daniela2

keď som pracovala v Nemecku, bola som tam úplne sama. Zabíjala som to cigaretami. Denne som vyfajčila aj 8-10 kusov a potom mala výčitky, že aj tie peniaze som si mohla odložiť.
Keď som sa už definitívne vrátila domov, a zapálila si na balkóne a vrátila sa potom do izby, mi sestra povedala, že mám sivú pleť na tvári. Absolútne mdlú, sivú a že to je od cigariet. Tak som sa pozrela do zrkadla, a naozaj mi moja tvár pripadala sivá. Nejak ma to šokovalo, najprv umyť, potom tonizer, potom krém... ale nejak vo mne vzniklo to, že sivá bola od cigarety, a odvtedy som si nezapálila... a keď sa náhodou ocitnem v zafajčenom priestore, už aj sa potom pozerám v zrkadle, ako vyzerám z toho dymu.
Žiadne príznaky som nemala. Len som sa stala akosi posadnutá pleťou, pleťovými maskami a kadečím. Ale už to prešlo. :-)

Tomas12345

michalovcan6 :

Tak to práveže funguje najlepsie, ked sa vysádza postupne, len tak si dokáže telo zvyknut na neustale sa zmensujuci príjem nikotínu. Ak sa vysadia cigarety naraz je to pre telo šok, a tie abstinencne príznaky su velmi silné a množstvo ludi to kvôli nim nedokáže zvládnut.

michalovcan6

ja som fajčil 35rokov pred 12 rokmi som si povedal že ak vyfajčím poslednú cigaretu z kartonu ktorý som mal ,že stým seknem, viem že som bol v robote a bola sobota.odvtedy nefajčím. predtým som to skúšal x krát .ale to boli len predsavzatia nefajčil som týžden dva a takto to šlo dookola ale vtedy som si povedal dosť. nie pre nejaké problémi zo zdravím ale hlavne skrz peniaze.vôbec to nebolo lahké celý rok sa mi snívalo z cigaretami, aj z kamionmi cigariet ked som prišiel na benzínku tankovať vždy som mal nutkanie ale odolal som.ak nemá te pevnú vôlu tak neprestanete .povedeť si dnes vyfajčím10 zajtra 9 tak to nefunguje

Tomas12345

Vysádzaj pomaly nech si tvoje telo na menej nikotínu zvykne a prispôsobí sa tomu. Vysádzaj 10% dávky každých 10 dní.

Medea7

To s tým vie aj mne niekto poradiť, hlavne keď som na invalidnom a celý deň nemám čo robiť. Môj zivotny plan bolo študovať lenže človek mieni Pan Boh mení.