Prosim vas ako sa vam podarilo prestat s touto hlupou zavislostou ? Naplaste ? Neviem s tym seknut sere ma to dakujem za rady.
Ako prestat fajcit?
keď som pracovala v Nemecku, bola som tam úplne sama. Zabíjala som to cigaretami. Denne som vyfajčila aj 8-10 kusov a potom mala výčitky, že aj tie peniaze som si mohla odložiť.
Keď som sa už definitívne vrátila domov, a zapálila si na balkóne a vrátila sa potom do izby, mi sestra povedala, že mám sivú pleť na tvári. Absolútne mdlú, sivú a že to je od cigariet. Tak som sa pozrela do zrkadla, a naozaj mi moja tvár pripadala sivá. Nejak ma to šokovalo, najprv umyť, potom tonizer, potom krém... ale nejak vo mne vzniklo to, že sivá bola od cigarety, a odvtedy som si nezapálila... a keď sa náhodou ocitnem v zafajčenom priestore, už aj sa potom pozerám v zrkadle, ako vyzerám z toho dymu.
Žiadne príznaky som nemala. Len som sa stala akosi posadnutá pleťou, pleťovými maskami a kadečím. Ale už to prešlo. :-)
ja som fajčil 35rokov pred 12 rokmi som si povedal že ak vyfajčím poslednú cigaretu z kartonu ktorý som mal ,že stým seknem, viem že som bol v robote a bola sobota.odvtedy nefajčím. predtým som to skúšal x krát .ale to boli len predsavzatia nefajčil som týžden dva a takto to šlo dookola ale vtedy som si povedal dosť. nie pre nejaké problémi zo zdravím ale hlavne skrz peniaze.vôbec to nebolo lahké celý rok sa mi snívalo z cigaretami, aj z kamionmi cigariet ked som prišiel na benzínku tankovať vždy som mal nutkanie ale odolal som.ak nemá te pevnú vôlu tak neprestanete .povedeť si dnes vyfajčím10 zajtra 9 tak to nefunguje
biorezonancia
Alebo prejsť na zdravšie variantu fajčenia a to fajčenie čur... v.
To s tým vie aj mne niekto poradiť, hlavne keď som na invalidnom a celý deň nemám čo robiť. Môj zivotny plan bolo študovať lenže človek mieni Pan Boh mení.
Fajči dalej