Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

3,5 roka od registrácie - osobný progres

Príspevok v téme: 3,5 roka od registrácie - osobný progres
Kontrol0r

V roku 2015 som sa registroval, pretože som sa cítil osamelý.
Je koniec roka čo je dobré obdobie na zhodnotenie progresu.

V 2015 som veľa pil až tak že som končil v nemocnici alebo na kraji cesty a polícia si myslela že som mrtvola. Bol som nikto. Každý ma mal len za pajaca ktorý zabáva ostatních.
Paradoxne som mal ale bližšie ku kontaktu s dievčatami pretože v opilosti som mal odvahu.
Mal som tesne po maturite a piť som chodil s bývalými spolužiakmi.

Bolo to zle, spíjal som sa do nemoty. A môžem povedať že som rád že žijem. V práci ma skoro vyhodili.

Začiatok roka 2017 som zmenil život. Zo dňa na deň som skončil s ľuďmi s ktorými som pil. Začal som sa venovať cestovaniu, turistike a koníčkom.
Veľkou barierou bola sociálna fóbia, takže najprv som všade chodil sám.
Časom som to ako tak potlačil a našiel si priateľov. K dievčatám mám ale ďalej. Triezvy sa s nimi nedokážem viac ako kamarátit.

Na druhej strane mám úžasné zážitky.
Precestoval som množstvo štátov, zatiaľ len eu ale teší ma to.

So sociálnou fóbiou som tiež pokročil. Potlačil som ju vo vzťahu s priateľmi na úroveň že dokážem ísť na výlet s cudzími ľuďmi. V práci som postúpil dosť málo, stále mám malý plat a nedokážem to zmeniť. Ale pokročil som a už sa dokážem rozprávať aj s nadriadenými.
Vo vzťahu k dievčatám som pokročil len v priateľskom vzťahu. Dokážem sa s nimi kamarátiť.
Skusil som AD lenže tieto lieky sú jedna veľká katastrofa. Vrátili sa mi panické ataky a bol som z nich iný. Hneď som ich vysadil. Sem tam chodím na pokec k psychologičke. Ale slúži my to viac menej na vyrozprávanie, dáva mi nejaké sociálne úlohy a podobne.

Telesne som na tom po kondičnej stránke o dosť lepšie, ale váha sa nezmenila vôbec stále 185 cm 65 kg po 3 rokoch.

Takže čo hovoríte na môj vývoj za 3 a pol roka? Je to slabota alebo dobré?

Ďalšie ciele sú:
Cestovať cestovať cestovať po svete, poraziť sociálnu fóbiu. Nájst si lepšiu prácu, skúsiť prácu mimo sk keďže teraz zarábam v IT 530€ v čistom

A dievčatá? Neviem či chcem, bojím sa že stratím tu slobodu na ktorú som si tak zvykol

dobreuz

KontrlOr určite veľmi slušný progres za 3,5 roka. Mne sa podarilo tiež presne za 3,5 roka slušne pokročiť najmä fyzicky ale psychicky a je to naozaj skvelý pocit, keď sa človek obzrie spätne a vidí ten progres... Pekne blahoželám a držím palce aby ten progres stále rástol.

dobreuz

Flaarik ja mám 19 a nie som tu jediný, takže mládež tu je a aj hráč som, len nehrám na PS4 ale onlinovky.

Flaarik

To si ako pokročil? Tebe je ako zle? Mne tu nenapisal doteraz nikdo poriadny a slusny, mladez tu ani neni ani hraci ani nic. To ti tato delikventska stranka zmenila zivot? Kradnu sa tu nicky a podobne, mne sa zda ze sa mas moc dobre. Ja kamaratov nemam, neviem co to je. Dievca nemam ani som nikdy nemal. A ze mas zle ako pises to sa mi vobec nezda

cliatsi

Takže som mal napísať- Šťastné a veselé! :) tak to ti želám. Ale želať môžem čo chcem, keď z toho asi nič nebude že?
Treba zregenerovať sily v boji so životom do nového roku. A s týmto zdegerovaným systémom peňazí.
Buzerácia je tam na to, aby si plnil normy, aby mala firma čo najväčšie zisky a ty "zaslúženú" výplatu na ktorú budeš nadávať, lebo je to málo. Konieckoncov z toho neprofituješ ani ty dokonca ani tá firma, ale banky (ich majitelia), ktoré vydávajú dlhy-peniaze. Všetci o ne súperíme, aby sme ich mali čo najviac. Nie len ty nemáš peniaze na svoj život, ale sú to aj ľudia, čo si zobrali hypotéky-ďalšie dlhy, aby mohli žiť tak, ako si predstavujú, lebo na to nemajú tak ako ty.......podľa svojich priorít (samostatné bývanie).
Aj firma, pre kt. pracuješ chce mať čo najvyšší obrat a uspieť v konkurencii s inými firmami v tvojom regióne. Aj preto je taká výplata aká je. Ale to už vieš. Aj ostatní vo vašej firme tiež toľko nadávajú, lebo nemôžu byť spokojní s tou výplatou. To si myslím. Veľa roboty a málo peňazí.

Ale ešte ma teraz napadla jedna vec-mohol by si sa stať živnostníkom a pokúsiť sa rozbehnúť svoj vlastný biznis v tom, čo už vieš. Ako elektrotechnik myslím že by to nemuselo byť také zlé. A za prvý rok živnosti by si nemusel platiť soc. odvody.

Kontrol0r

Cliattsi - teraz na ráno na Vianoce taký článok? :D Dobré nervy mám. By som ich poslal do pi... po 3 dňoch. Z duše neznášam buzeráciu a opovrhujem takými spoločnosťami. Za týždeň by som mal toľko čiernych bodov, že by ma vyhodili :D A odišiel by som hrdý, lebo v takej firme pracovať je pod ľudskú úroveň. Čo si myslia tie "korporácie", že sme stroje? Svinstvo toto. Za chorobu čierny bod? By som vzal PN-ku na mesiac a nech ich roztrhne.

Cliattsi

Je to len môj nápad.
ALE- ABY SME NEIŠLI ĎALEKO OD REALITY, PREČÍTAJ SI TENTO ČLÁNOK: nazory.pravda.sk

novinárka tu píše,že ľudia zamestnani v Amazone vo VB(nie na Slovensku,inde) zarábajú také peniaze, ŽE SÚ NÚTENÍ SPAŤ V STANOCH VONKU:
"Za „prehrešky” sú trestaní systémom čiernych bodov, ktoré manažér uloží za zle zabalený tovar alebo za chorobu – napriek dokladu od lekára. Plat majú len o niečo vyšší ako minimálna mzda, niektorí preto bývajú v stanoch pri sklade. "

Čiže nebol by si zďaleka jediný na svete, kto by nemal riadne ubytovanie. A keby simal auto, venoval by si sa zároveň cestovaniu (tvojmu koníčku!) zabil by si 2 muchy jednou ranou :)

A ešte sú tu tie tvoje priority.
Keď po rokoch zistíš,že ti koníčky zožrali veľa prňazí, možno ich aj zmeníš.

Kontrol0r

Cliatsi- spať v aute je hlúposť, to možno tak max pár dni ak sa niekam cestuje.

Predsa človek potrebuje aj nejaký osobný priestor, od hygieny až po el. energiu. Proste hlúposť.
Noo ja pracujem aby som sa venoval tomu čo ma baví. Takže ak by som teraz zarábal 2000 v čistom tak aj tak by šla väčšina na koníčky :) Je to o prioritách.

Cliatsi

Takže čo hovoríte na môj vývoj za 3 a pol roka? Je to slabota alebo dobré?

Ja si myslím, že to je dobré vzhľadom na tvoje možnosti a problémy, ktoré máš. Dám ti radu, ktorú praktikujem ja- Dúfaj, že to bude lepšie aspoň o trošku. A tú trošku pre to sprav.
Aj keď pridám sa k tým, že tie koníčky ti žerú veľa peňazí. Skús si nájsť iný koníček- napr.. vyfarbuj mandaly. Taká omaľovávanka stojí max 3 eurá. Tým zabiješ čas a zrelaxuješ ducha

Cliatsi

Aha takže sorry.
Len dlho som uvažoval nad tými ľuďmi, čo tvrdia, že veľa peňazí z výplaty dajú na ubytovanie. Ja by som to preto riešil takto, aj keď to auto nemám, vzdal by som sa toho komfortu postele na ubytovni. A škoda že máš takých rodičov akých máš, lebo aj to k ničomu neprispieva. Ale čo už ti my poradíne?
Keď sa už bavíme o peniazoch, tak celý tento svet ovplyvňuje peňažný monetárny systém, ktorý je skazený a likviduje hodnotu všetkého okolo nás. Ten treba zmeniť. Všetky peniaze, kt. sú vydané sú dlhy. Odporúčam pozrieť toto video a pekne celé. Tu je to, za čím sa všetci naháňame: www.youtube.com

Kontrol0r_mobil

Pozri teraz mám 530 v čistom. Okolo 100 strava, sem tam niečo rodičom. Ostáva mi 400 na koníčky.
Ak by som mal v Ba 750, dal das 250 na bývanie a 150 na stravu ostalo by mi ešte menej ako teraz. A nemám auto. Mal som feldu ale už je po nej.