3,5 roka od registrácie - osobný progres

Príspevok v téme: 3,5 roka od registrácie - osobný progres
Kontrol0r

V roku 2015 som sa registroval, pretože som sa cítil osamelý.
Je koniec roka čo je dobré obdobie na zhodnotenie progresu.

V 2015 som veľa pil až tak že som končil v nemocnici alebo na kraji cesty a polícia si myslela že som mrtvola. Bol som nikto. Každý ma mal len za pajaca ktorý zabáva ostatních.
Paradoxne som mal ale bližšie ku kontaktu s dievčatami pretože v opilosti som mal odvahu.
Mal som tesne po maturite a piť som chodil s bývalými spolužiakmi.

Bolo to zle, spíjal som sa do nemoty. A môžem povedať že som rád že žijem. V práci ma skoro vyhodili.

Začiatok roka 2017 som zmenil život. Zo dňa na deň som skončil s ľuďmi s ktorými som pil. Začal som sa venovať cestovaniu, turistike a koníčkom.
Veľkou barierou bola sociálna fóbia, takže najprv som všade chodil sám.
Časom som to ako tak potlačil a našiel si priateľov. K dievčatám mám ale ďalej. Triezvy sa s nimi nedokážem viac ako kamarátit.

Na druhej strane mám úžasné zážitky.
Precestoval som množstvo štátov, zatiaľ len eu ale teší ma to.

So sociálnou fóbiou som tiež pokročil. Potlačil som ju vo vzťahu s priateľmi na úroveň že dokážem ísť na výlet s cudzími ľuďmi. V práci som postúpil dosť málo, stále mám malý plat a nedokážem to zmeniť. Ale pokročil som a už sa dokážem rozprávať aj s nadriadenými.
Vo vzťahu k dievčatám som pokročil len v priateľskom vzťahu. Dokážem sa s nimi kamarátiť.
Skusil som AD lenže tieto lieky sú jedna veľká katastrofa. Vrátili sa mi panické ataky a bol som z nich iný. Hneď som ich vysadil. Sem tam chodím na pokec k psychologičke. Ale slúži my to viac menej na vyrozprávanie, dáva mi nejaké sociálne úlohy a podobne.

Telesne som na tom po kondičnej stránke o dosť lepšie, ale váha sa nezmenila vôbec stále 185 cm 65 kg po 3 rokoch.

Takže čo hovoríte na môj vývoj za 3 a pol roka? Je to slabota alebo dobré?

Ďalšie ciele sú:
Cestovať cestovať cestovať po svete, poraziť sociálnu fóbiu. Nájst si lepšiu prácu, skúsiť prácu mimo sk keďže teraz zarábam v IT 530€ v čistom

A dievčatá? Neviem či chcem, bojím sa že stratím tu slobodu na ktorú som si tak zvykol

Tomas12345

Flaarik :

I ked sa kastrácia odporúča len v krajných prípadoch ked vsetky ostatné možnosti zlyhajú, myslím že u teba by ta kastrácia bola potrebná čím skôr. Si až príliš agresívny zo svojej sexuálnej frustrácie, a ak to takto pôjde dalej tak môžeš sám ublížiť nielen sebe ale i ostatným. Sexuálny nevyrovnaný jedinec je pre okolie nebezpečný.

Co sa tej kastrácie týka, ide o spolahlivú metodu, ktorá skutocne dpkáže potlačiť sexuálny apetít. Nie nadarmo sa v niektorých prípadoch kastrujú i väzni so sexuálnymi prečinmi a to zcela úspešne.

"Českí sexuológovia sa opýtali 50-tich deviantov, ktorým odrezali semenníky, ako im je. Podľa odpovedí dobre. Nepociťujú agresiu ani chuť niekomu ublížiť. Medicínsky je dokázané, že recidíva je minimálna. Z 50-ky mužov zrecidivujú dvaja."

www.tvnoviny.sk

V minulosti sa ludia ktorí boli kastrovaní volali eunuchovia. Kastrácia ich zbavila sexuálnych pudov a preto sa mohli naplno venovat spravovaniu majetkov svojich pánov.

Flaarik

Daniela, zavolal som si bratranca ten pride, ma 16 rokov, takze aspon s niekym sa tu zabavim. Takze som ciastocne zachranil situaciu. Hrac hier ako ja takze aspon nieco sa zachrani, inak by som bol sam uplne

daniela2

Flaarik, čo keby si bral Silvester len deň ako každý iný? Ja ho napr. tento rok slávim takmer sama. Takmer preto, lebo mi susedia zverili psíka, kým odišli na 3 dni niekam na chatu. Mňa nevolali, ani s nimi nie som tak, psíka mi ale zverili. Teraz skučí a schováva sa, lebo vonku to už duní. A to by som sa s ním mala ešte prejsť, len sa veľmi bojí.

denisaf

MNiro45 ma pravdu kontrolor zmen pracu ked ti v tomto odbore platia tak slabo z toho si ani buducnost nevybudujes ani nic 500 eur ma dnes hoc kto bez maturity

MNiro45

Kontrol0r, 500 € v čistom na IT servisného technika je doslova výsmech, robím niečo podobné za 1500 v čistom + 500 zarobím bokom. Zmeň firmu, sprav si paragraf, živnosť atď...

Flaarik

Kontrolor, bohuzial nestaci, lebo som tu nenasiel ludi podla svojich predstav, doteraz si ma na steam nikdo nepridal. Doteraz som tu nedostal jediny typ na dobreho psychologa, ani dobru zoznamku serioznu. ani dobry typ na zoznamovaciu kancelarnu nic skratka.

Angelika3

Ahoj, ja si myslím, že je to ok. Hlavne, že hľadáš sám spôsoby, ako si pomôcť a rozvíjať sa, nenecháš si niečo diktovať šablónovitým spôsobom myslenia a konania.