Ako si mám nájsť frajerku?

Príspevok v téme: Ako si mám nájsť frajerku?
tmnf25

Prosím vás, chcem radu hlavne od chlapov...

Takže, ako sa mám zoznámiť a ako mám zaujať babu aby so mnou chcela chodiť? Mám ísť po viacerých naraz? A ako sa to vlastne robí aby som udržal jej záujem.... mám 25 rokov a nikdy v živote som nemal frajerku, takže som totálne neskúsený a neohrabaný... aspoň jeden vzťah by som chcel za život mať a pomaly mi už uteká vlak.... nejde mi to nájsť si ženu ale aspoň na pár mesiacov s nejakou chodiť a mať sex by vôbec nebolo na škodu. Ned mi to, stále na to myslím a neviem ako to ostatní robia že vzťahy sú pre nich úplná samozrejmosť... ako to robíte? Ako sa zoznamujete bez toho aby ste vyzerali ako zúfalec alebo nejaký creep, úchyl a pod. ??

Ako som už vravel, stačilo by mi aspoň keby som si mohol nájsť aspoň nejakú, je mi jedno akú, aspoň na chodenie na pár mesiacov, nech si môžem povedať že som mal aspoň jednu frajerku... ach jaj :(

naivny

ja som posluchol radu a išiel som na diskoteku zoznamovať sa. Tak som sa zoznámil. Strašne som sa tam nudil. Hudba na prasknutie bubienkov a vsetci bud postávali alebo tancovali. Pozrel som na hodinky a povedal si, že dve hodiny tu budem musieť vydržať aby som si mohol povedať, že ja som sa naozaj pokúšal. Potom som tam videl jednu babu v takom tmavozelenom tričku, trochu nižšia, ale pekná, štíhla, tmavovlasá, dobre sa pohybovala, a aj to preháňala, a chalani ju chytali, raz jeden, raz druhý...
Tak som sa na to nemohol pozerať, a išiel som tam, objal ju okolo pliec a vyviedol von, ale ešte predtým dopila pohár, ktorý tam mala. A ona že kam ideme. Ja že sa prejdeme. Medzitým sa už celá opierala o mňa, sotva som ju niesol. Zobral som ju na izbu, kde okamžite zaspala. Šťastie že tam bol len jeden spolubývajúci z dvoch, a jemu to nevadilo.
Spala v tom zelenom tričku a v rifliach na deke na ustlanej posteli, totálne zvalená, ešte topánky som jej vyzúval a hodil na ňu deku.
V noci sa prebudila na záchod, a začala panikáriť, že kde je, ale povedal som jej, aby nehysteričila, všetci spia a teraz spoje nejdú, takže nech si do rána tých pár hodín pospí. Ešte chvíľu sme sa rozprávali. Potom už asi nespala, ale ja áno.
Ráno odišla, raňajkami som ju neponúkol, lebo potom by som ja nemal. Ani som sa nedozvedel, ako sa volala... a v podstate, veď je to jedno. Podstata je tá, že nemám rád diskotéky. Ale aj tak som ju tam nemohol tak nechať. A zoznámil som sa s niekým, o kom ani neviem, ako sa volá a ani ma to nezaujíma.

Lollka

Bal viacero naraz, najlepsie tak aby o tom vedeli. Kazdej hovor ze si hladas docasny vztah aby si par mesiacov mohol zasuvat a zaroven aby si sa mohol chvalit ze si uz mal vztah. A nezabudni im zdoraznit ze ti je uplne jedno aku si najdes takze ak dotycna nahodou nema zaujem tak nech ti dohodi svoju kamaratku ci sestru. Alebo kludne aj matku ci babku. To urcite zaberie. Toto je presne to po com zeny tuzia, ty si to objavil a pobiju sa o teba. Kazda tuzi byt na par mesiacov bezvyznanmym matracom zakomplexovanemu chlapovi ktory si na nej bude liecit svoje komplexy.

Tomas12345

Ja myslím že pre tebe by bolo najlepsie kebyže žiaden partnerský vzťah nezažiješ. Co by sa vyriešilo tým že by si si nejaku babu nasiel a potom by ste sa rozišli a potom by si zas nikoho nemal a zase by si bol nestastny že nikoho nemáš. Proste tie partnerske vztahy sú najviac zradné pre človeka. Nemá zmysel upierat svoje stastie do nich, lebo sa potom zblázniš. Hladaj stastie inde, a partnerskym vztahom sa radšej vyhýbaj.

Tutanchamon_xD

TakToJe síce už neprispievam ale len chodím komentovať založené témy no to neznamená, že nemôžem skončiť ako Pilčuk. Som na tom v podstate rovnako ale zase mám iné názory na ženy a nehádžem ich všetky do jedného vreca.

TakToJe

Tutanchamon, cloo a pilcuk je jeden clovek avsak pilcuka blokli tak sa registroval znova a snad ho bloknu znova :D tak vidis, ty si s tym skoncil lebo si rozumny a nechces dopadnut ako on

Tutanchamon_xD

Ja som tu naštval už veľa ľudí mojimi príspevkami, ktoré som sem pred rokom pridával ale to čo píše Pilčuk a Cloo už normálne lezie aj mne na nervy. To sa normálne už nedá čítať. Ako obohrané staré platne.

BuvyhuX

Veľa ľudí má voči tomu výhrady, ale fajn babu si môžeš nájsť aj na internetových zoznamkách. Exustujú zoznamky od výmyslu sveta. Od badoo až po kresťanské zoznamky. Čo už je horšie, je zaujať v silnej konkurencii. Naviac, musíš nejako vyniknúť od začiatku, lebo pekná baba dostane veľa nudných správ každý deň. Ale to už je na každom osobitne ... a jedna rada platná pre väčšinu činnosti. Ak chceš mať úspech, musíš do toho investovať čas a úsilie. To isté platí aj pre zoznamovanie sa na internete aj z oči do očí. Držím palce.