Keď sú mimozemšťania prečonám nepomôžu ?

Meridian

Marosko-n celkom výstižné.Pár vecí by som poopravil ale inak pre toto osadenstvo to stačí ,lebo aj tak budú krútit hlavami .
V prvomrade Anjeli a mimozemštania môže byť to isté lebo anjeli sú tiež mimozemšťania.
Mimozemštanov je viacero druhov od šedivákov,ktorý sú najznámejší a momentálne pôsobia v oblasti 51 až po nefilí z biblie.
V podstate mimozemská a ludskâ rasa sa miešala v starom Egypte kde mali predĺžené lebky a ich kríženie je vlastne boží zámer ,lebo človek by bol ešte dnes 100 rokov za opicami.
Nakoniec pokusy sa robia ty dobrý aby nám pomáhali aby mohli preprogramovat naše dna pre novú etapu ľudstva a tý povedzme zlý ,lebo by sa chceli inkarnovať na zem ale nemaju ludsku dušu tak im to je na prd.To čo je u nás tisícky rokov inde vo vesmíre môže byť dva dni pretože čas je priestorový ........Mimochodom oni sa zväčša materializujú až v našej slnečnej sústave.Kto to dočítal do konca asi má mnoho otázok asi aj protirečení a poviem pravdu nechce sa mi z niekým bojovať a presviedčať ho .

Marosko-n

Treba rozlišovať mimozemšťanov a anjelov. Treba sa veľa učiť, lebo kazdý tu si niečo vymýšľa a skresľuje. Sibila bola údajne veľmi vysoká žena. Je potomkom Anjelov, ktorý sa nechceli vrátiť do neba , zamilovali si pozemské dcery a mali s nimi deti, ktoré boli vysoké. O vysokých ľuďoch, národoch sa píše aj v Biblii. Našli sa aj hrobky pre 3 -4 metrových ľudí.
Dnes je ťažké určiť ako to presne bolo. Ale zrejme ich potomkovia založili na zemi Atlantídu a vládnu dnešným svetom. Od nich sa zrejme odlučila nejaká nespokojná skupina, ktorá vedela manipulovať s DNA.
A keď už boli skúšky dokončené, hromadne sa preprogramovali aby boli vyžšia rasa. No pri preprogramovaní DNA vznikli mimožemšťania, ale stratili dušu. Takže sú na vyžšej inteligenčnej úrovni, ale sú ako počítače.
Nemajú dušu, ktorú Boh dáva každému ľudskému jedincovi pri narodení. Od nich sa na veľa kmeňov rozdelili skupiny a ponevierajú sa po vesmíre. Na Zem im Boh zakázal chodiť. A ak sa odvážia naše vybrácie Zeme im na ich DNA škodí. Celá slnečná sústava je pre mimozemšťanov Tabu !! Vedci už majú hodne dôkazov.
Ľudstvo sa musí ako jedinečný druh vo vesmíre, vyvíjať samo. Lebo je napísané, ploďte sa a opanujte Zem. A na obraz Boží stvoril Boh Adama, človeka. A Boh nedovolí nikomu aby zasahoval do jeho diela. Boh chce dokázať Diablovi, že človek s jeho Božským rozumom uzná Boha a zavrhne Diabla.
Boh sľúbil anjelom, že budú večne žiť, preto Diablovi nemôže vziať život,ale môže ho obmedziť.Trebárs ho hodí do večného pekla.
Zatiaľ si človek nezaslúži plné božie milosti a jeho enegiu, lebo by sme ju zneužili. Ešte sme moc sebecký !!!
Z týchto udalostí vznikli rôzne verzie o anjeloch, mimozemšťanoch a podobne.

Tomas12345

Hocijaká mimozemská civilizácia ktorá by s ludstvom prišla do kontaktu, by nám nikdy nepomohla. Jednak si za svoje správanie ani ich pomoc nezaslúžime (vojny, chudoba, závist, nenavist , atd), a jednak by týmpádom dali o sebe vedieť, a pre hocijakú mimozemsku civilizaciu ktorá je ovela vyspelejsia než obyvatelia danej planéty, bude vzdy zaujimavejsie ( i zábavnejsie) sledovat obyvatelov danej planety ako sa budu medzi sebou správat a ako budú reagovat na nové a nové podmienky.

Nie je vsak vylucene, ze nejaky mimozemstania nasu planétu už navstivili, a aktuálne nás skumaju. Mozno to boli práve oni ktorí vytvorili určité udalosti na Zemi s tým, že sledujú naše správanie na dané udalosti.

Tomas12345

Marosko-n :

Neskutocne hluposti.

(Mimozemšťania nevedia rozlíšiť dobre mysliaceho človeka od zle mysliaceho. )

Naozaj ? Na rozlíšenie od dobrého a zlého človeka by stačilo vedieť čítať myšlienky. Mozog je ako vysielač, vysiela určité vlny, ktoré by mohol vyspelý mimozemský prijímač zachytiť a dokázať itieto myšlienky správne interpretovať a vyhodnotit na základe myslienok ci sa jedná o dobro mysliaceho cloveka alebo zlo mysliaceho človeka. Pravda, ludstvu je tato technologia este niekolko desiatok rokov vzdialena, ale mimozemstanov ktorí cestuju vesmírom určite nie.

(Preto si berú ľudí na výskum aby to vedeli rozlíšiť.)

Co som čítal vypovede ludí udajne unesený UFOM, išlo o genetické operácie, ktoré nemaju s citaním myslieno nič spoločneho.

(Ale už desaťtisíce rokov ich skúmania to nevedia zistiť.)

Načo nás mimozemstania 10 tisíc rokov dokola unášajú ked to stále nemá požadovaný efekt ? Ty by si tiež bol schopný opakovať tú istu chybu 10 tisícky rokov ?

( A mimozemšťania nám závidia, ako dokážeme sklbiť logiku, rozum, cit, nehu, lásku v jedno a nemyslieť ako počítač. A takto riešiť aj neriešiťeľné úlohy. Ešte nie sme tak vyspelý ! )

Mimozemstania nám nemaju vôbec čo závidiet. Co nám akože majú závidiet ? To že nevieme spolu spolupracovat, mame vysoku chudobu, nevieme vyliecit 99% chorôb, neustále proti sebe bojujeme ? Toto nemá so zdravým rozumom vôbec nič spoločného. Ked už niekto má niekomu závidiet, tak my mimozemstanom že dokázali vynájst taký lietajuci stroj ktorý dokáže prekonat vzdialenost o velkosti svetelných rokov.

Mimone

A ako si predstavujes taku pomoc? Daju nam svoje technologie, ktorym s nasim stupnom vyvoja nebudeme rozumiet? Daj simpanzovi auto, aby nemusel chodit peso, to je to iste...
A okrem toho, nik vyspely nebude ovplyvnovat nikoho vyvoj, aby mu neposkodil a nebolo mu to vycitane. V brazilskom pralese doteraz funguju kmene na primitivnej baze, nikdy nas nevideli, max lietadla na oblohe a nik im tam nejde na "pomoc".
Boze, ako niekto moze takto tupo vobec rozmyslat... prepac, ale nedalo mi ti to nenapisat, zamysli sa poriadne. Preco chcu niektori ludia, aby im niekto pomshsl, vsak ked su zdravi, tak okolo seba maju uplne vsetko, co k zivotu potrebuju a ak nie su lenivi a nenazrati, tak to musia okolo seba predsa vidiet? Videl si snad niekoho okolo teba umierat od hladu, ze vyzeral ako z koncentraku a zomrel (a nebol anorekrik samozrejme).
Ach joj, niektori ludia su velmi divni...

Marosko-n

Mimozemšťania nevedia rozlíšiť dobre mysliaceho človeka od zle mysliaceho. Preto si berú ľudí na výskum aby to vedeli rozlíšiť. Ale už desaťtisíce rokov ich skúmania to nevedia zistiť. Preto nove mimozemske technologie sú zatiaľ pre ľudstvo nepristupne ! Keby nás vedeli bez ujmi na zdraví, ovládať tak už by to nebol človek a zombi - robot. A mimozemšťania nám závidia, ako dokážeme sklbiť logiku, rozum, cit, nehu, lásku v jedno a nemyslieť ako počítač. A takto riešiť aj neriešiťeľné úlohy. Ešte nie sme tak vyspelý !

Evusikc

A preco by nam akoze mali pomahat? Za to, ze su vyspelejsi? To co je za logiku? V sra*kach sme preto, lebo sme aki sme...a preco by mala prist nejaka mimozemska bytost a davat tieto sra*ky len tak do poriadku??! Akoze za nase rozhodnutia nas ma prist niekto nezistne zachranovat? Preboha, zobud sa z toho zleho sna. Ty nie si schopny pomoct nezistne susedovi, bezdomovcovi, zvieratam na ulici, preco by mala nejaka vyspela civilizacia dojst a len tak nam pomahat? To je smiesne.....