Problem s nepostavenim penisu - prosim rady od muzov

Príspevok v téme: Problem s nepostavenim penisu - prosim rady od muzov
brita

Ahojte, ja sa chcem spytat muzov na problemy s toporenim (nepostavanim penisu pri sexe). Pretoze mam bohate skusenosti so sexom aj vsetkym okolo toho, mam cez 30r, ale tak toto sa mi stalo prvykrat a nerozumiem tomu. Ok, este som tomu nechala cas, po prvom sexe som to neriesila. Ale uz mi to neda...
Bola som s muzom, ktoremu sa velmi pacim, velmi ho aj vzrusujem,vsetko pre prvym sexom bolo fajn, aj rande, vecera proste klasika. A ked doslo k pohl. styku ja som vzrusena velmi, ale jemu sa nie a nie postavit. Najskor mi to neslo do hlavy, nakolko sa mi taketo nieco nikdy pri nikom nestalo este (vzdy boli muzi zo mna praveze este naopak vzrusení az tak, ze stacilo 2-3x zasunut a boli hotovi). Tu to bolo ako gumovy medvedik, nepomohalo ani moje vzrusenie, ani oralny sex (pri nom mu este viac zcitlivel !) az sa potom musel dlho robit pri mne rukou a nakoniec sa spravil. Pohl. styk sme mali 4x a zo vsetkych 4 stretnuti to bolo rovnako. Viem, ze chybu nemam hladat u seba, nakolko ako som pisala som sex. aktivna niekolko rokov, s roznymi muzmi, ale toto vidim prvykrat. Este som si myslela, ze pri prvom sexe ok (co ako vravim, skor bolo opacne, ze sa muz nedokazal kontrolovat, co som ho velmi vzrusovala a spravil sa), ale aby sa mu vobec "nepostavil" pri mne, ani pri orale (a ten mam odskusany na mnohych, takze nie, nerobim ho zle ani nejako inak), aby sa mu nepostavil. A problemom je, ze ide o mladeho 24.r muza, nemal ani sex dlhsie (rok skro), nepije vobec, ale fajci (cca 10ks/den). Ale aby takto mlady clovek mal uz takyto problem? Resp v com moze byt problem? Vo mne vraj nie je, aj mi to povedal, a to uz po tom 4raze som si uvedomila aj ja, ze to uz vazne asi nerobim ja nic zle, len sa mu pre nieco proste nepostavi. Tak ma to len zaujima.
Dakujem za rady a blizsie info, v com moze byt problem.

PS: a ano, pytala som sa ho to rovno, ale vraj to tak ma a je to u neho "normalne" ...???...tak mne toto po vsetkych zivotnych sexualnych skusenostiach, a roznych sex. partneroch teda vobec ako normalne nepride.

brita

A pani, vsetci, co ste ma odsudili si pekne seriete do huby...

Mam velmi dobre informacie, ze ziadny muz (cest vynimkam) nema problem s prostitukami, ci prilezitostnym sexom hocikde, tam sa vam postavi na pockanie, aj ked logicky viete kolko taka stetka ma "denne/tyzdenne" klientov :D
A doma mate slusnu zenu/manzelku/partnerku/priatelku a pri nej ani za boha sa vam neskor postavit (po dlhsom spoluziti) ze? Lebo vsak "nuda vo vztahu" :D
...a mne tu idete davat nejake mravne kazania :D
Dakujem, ako vravim, neviete o mne nic, som normalna zena, a podla vas nie je dobra ani taka keby mala jedneho, ani taka co ma skusenosti s viacerymi (nevravim, ze ich bolo 100!)...A ze zeny nevedia, co chcu :D Hej, urcite podla tychto slov, ako ste ma tu rozobrali, ste ma urcite o tom presvecili :)
Vodu kazdem, vino pijem...;) takto ste na mna vsetci zaposobili

A tema bola uplne ina. A zial, on ani nevie kolko partnerov som mala, to nevedel u mna ziadny muz, takze urcite toto je ten dovod jeho disfunkcnosti :D :D To ma pobavilo najviac :D :D

brita

Tak len pre spresnenie, kedze odpovede nikde, a len ste ma rovno odsudili, aj ked ma absolutne nepoznate:
Napisala som preto aj svoj vek (cez 30r), mam za sebou 3 dlhodobe vztahy, medzi nimi som mala vzdy 2-3r pauzu, takze si to spocitajte....A medzi vztahmi som 3r akoze nemala s prepacenim trtkat? Vy pani trtkate len vo vztahoch? Staci ist na pokec, a kazdy druhy zadany si tam hlada vaginu a nema problem jej este aj za to zaplatit, a pritom ma doma pekne fungujucu rodinu ;)
Takze to, ze mam aktivny sex. zivot neznamena, ze kazdy vikend do mna nikto novy pcha svoj ocas páni. Ale chcela som to upresnit, ze za tie roky sa to nestalo ani raz vo vztahoch a tiez ani ak som mala niekoho na sex dlhodobejsie (prilozitostne nepreferujem! pre upresnenie mojej situacie). Nikde som nenapisala, ze rozahujem nohy kade chodim a pri kazdej moznej prilezitosti. Aj tento muz sa k tomu dostal po urcitom case, boli sympatie, vecera, rozumieme si...ja nie som ziadna radodajka a planovala som s nim aj nieco dlhsie. Ale kedze ani po 4x to neslo (v sexe), tak som sa len snazila najst nejaku normalnu odpoved. Ale odpovede k veci zasa nikde - len sudit cloveka a hlavne anonymne a ked o mne prd viete. Dakujem. Toto nepotrebujem. Zariadim sa teda sama...ano, kolikov je dost, a chlapec aj vdaka vam (dalsim muzom) u mna stratil ako taky zaujem po tychto riadkoch. Mam svoj vek, aby som tu riesila nepostaveny penis (co som teda myslela v dobrom), takze uz ma to aj preslo. Skoda, ze vam teraz nemoze podakovat, ze ste mu takto pomohli teraz :) (za chlapsku stranu myslim) Pekny den zelam.

TakToJe

fffff- mne sa to nahodou paci ze povie o sebe aka je. V tomto prilade že pekná. Ja neznašam ked pekní ludia povedia že su škaredí. Pritom to hovoria len preto aby im ten druhý polichotil a dal najavo že pravdu nemajú.
A to že chodiaca diera, tak ak si to ten muž uvedomuje, tak potom načo s ňou lezie do postele :) nemusí predsa. A zrejme fake téma keďže uživatelka sa nevyjadruje

ffffff

viem že sa tu rieši problém s erekciou, ale mňa zaráža to ako sa sama vnímaš a ako sama seba popisuješ...kks ty nie si "žena" potom, ale chodiaca diera ktorej súčasťou je len atraktívne telo (a to tiež nevieme že či až tak...) takže chalan ťa tiež môže vnímať podobne, vieš pretože nie každý chlap je nadržaný z takej ženy... síce postaviť sa mu postaví, ale ak ho má vopchať do odpadovej stoky tak stráca erekciu..ak ti s ním ide len o sex tak pre teba nieje problém vymeniť kolíka... keď cucaš aj kkty jak cukríky hocikomu

Meridian

Úplne seriozne a bez potreby robiť reklamu.
Tribulus terestis možno si o tom počula je to vlastne kotvičník zemný rastlina buď v športovej výžive akebo v lekárni naštuduj na nete nebudem ti o tom písať všetko si nájdeš.Na debi sa vyser....je to prírodné žiadna chémia .Dva tri týždne a uvidite rozdiel.....

Denis26

On ma 24
Ty asi nieco okolo 20
A pises ze si mala viacero sexualnych partnerov.. Ty si jaka trtkacka? :-O
Mozno ked si predstavi kolki v tebe boli tak mu hned ochabne...
Ale asi ho nevzrusujes ked pri tebe mu nestoji..

Asdfd

No ty ocividne podla popisku mavas sex s kadekym a v poradí asi s 50tym chlapom. Čoskoro sa z teba stane tovareň na choroby.

Nepostavil sa mu lebo sa bál, bol v strese, asi si neveril či ťa dobre spraví alebo nie, ak si kosť a on menej pekný od teba. Alebo ma iné zdravotné lroblemy s tym spojene a ani o tom nevie