Ahojte, ja sa chcem spytat muzov na problemy s toporenim (nepostavanim penisu pri sexe). Pretoze mam bohate skusenosti so sexom aj vsetkym okolo toho, mam cez 30r, ale tak toto sa mi stalo prvykrat a nerozumiem tomu. Ok, este som tomu nechala cas, po prvom sexe som to neriesila. Ale uz mi to neda...
Bola som s muzom, ktoremu sa velmi pacim, velmi ho aj vzrusujem,vsetko pre prvym sexom bolo fajn, aj rande, vecera proste klasika. A ked doslo k pohl. styku ja som vzrusena velmi, ale jemu sa nie a nie postavit. Najskor mi to neslo do hlavy, nakolko sa mi taketo nieco nikdy pri nikom nestalo este (vzdy boli muzi zo mna praveze este naopak vzrusení az tak, ze stacilo 2-3x zasunut a boli hotovi). Tu to bolo ako gumovy medvedik, nepomohalo ani moje vzrusenie, ani oralny sex (pri nom mu este viac zcitlivel !) az sa potom musel dlho robit pri mne rukou a nakoniec sa spravil. Pohl. styk sme mali 4x a zo vsetkych 4 stretnuti to bolo rovnako. Viem, ze chybu nemam hladat u seba, nakolko ako som pisala som sex. aktivna niekolko rokov, s roznymi muzmi, ale toto vidim prvykrat. Este som si myslela, ze pri prvom sexe ok (co ako vravim, skor bolo opacne, ze sa muz nedokazal kontrolovat, co som ho velmi vzrusovala a spravil sa), ale aby sa mu vobec "nepostavil" pri mne, ani pri orale (a ten mam odskusany na mnohych, takze nie, nerobim ho zle ani nejako inak), aby sa mu nepostavil. A problemom je, ze ide o mladeho 24.r muza, nemal ani sex dlhsie (rok skro), nepije vobec, ale fajci (cca 10ks/den). Ale aby takto mlady clovek mal uz takyto problem? Resp v com moze byt problem? Vo mne vraj nie je, aj mi to povedal, a to uz po tom 4raze som si uvedomila aj ja, ze to uz vazne asi nerobim ja nic zle, len sa mu pre nieco proste nepostavi. Tak ma to len zaujima.
Dakujem za rady a blizsie info, v com moze byt problem.
PS: a ano, pytala som sa ho to rovno, ale vraj to tak ma a je to u neho "normalne" ...???...tak mne toto po vsetkych zivotnych sexualnych skusenostiach, a roznych sex. partneroch teda vobec ako normalne nepride.