Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s nepostavenim penisu - prosim rady od muzov

Príspevok v téme: Problem s nepostavenim penisu - prosim rady od muzov
brita

Ahojte, ja sa chcem spytat muzov na problemy s toporenim (nepostavanim penisu pri sexe). Pretoze mam bohate skusenosti so sexom aj vsetkym okolo toho, mam cez 30r, ale tak toto sa mi stalo prvykrat a nerozumiem tomu. Ok, este som tomu nechala cas, po prvom sexe som to neriesila. Ale uz mi to neda...
Bola som s muzom, ktoremu sa velmi pacim, velmi ho aj vzrusujem,vsetko pre prvym sexom bolo fajn, aj rande, vecera proste klasika. A ked doslo k pohl. styku ja som vzrusena velmi, ale jemu sa nie a nie postavit. Najskor mi to neslo do hlavy, nakolko sa mi taketo nieco nikdy pri nikom nestalo este (vzdy boli muzi zo mna praveze este naopak vzrusení az tak, ze stacilo 2-3x zasunut a boli hotovi). Tu to bolo ako gumovy medvedik, nepomohalo ani moje vzrusenie, ani oralny sex (pri nom mu este viac zcitlivel !) az sa potom musel dlho robit pri mne rukou a nakoniec sa spravil. Pohl. styk sme mali 4x a zo vsetkych 4 stretnuti to bolo rovnako. Viem, ze chybu nemam hladat u seba, nakolko ako som pisala som sex. aktivna niekolko rokov, s roznymi muzmi, ale toto vidim prvykrat. Este som si myslela, ze pri prvom sexe ok (co ako vravim, skor bolo opacne, ze sa muz nedokazal kontrolovat, co som ho velmi vzrusovala a spravil sa), ale aby sa mu vobec "nepostavil" pri mne, ani pri orale (a ten mam odskusany na mnohych, takze nie, nerobim ho zle ani nejako inak), aby sa mu nepostavil. A problemom je, ze ide o mladeho 24.r muza, nemal ani sex dlhsie (rok skro), nepije vobec, ale fajci (cca 10ks/den). Ale aby takto mlady clovek mal uz takyto problem? Resp v com moze byt problem? Vo mne vraj nie je, aj mi to povedal, a to uz po tom 4raze som si uvedomila aj ja, ze to uz vazne asi nerobim ja nic zle, len sa mu pre nieco proste nepostavi. Tak ma to len zaujima.
Dakujem za rady a blizsie info, v com moze byt problem.

PS: a ano, pytala som sa ho to rovno, ale vraj to tak ma a je to u neho "normalne" ...???...tak mne toto po vsetkych zivotnych sexualnych skusenostiach, a roznych sex. partneroch teda vobec ako normalne nepride.

Wtf

Man-ko zatrtkat si chces s britou? :-D
Napisala, ze leti na starych, zrejme prachatych a cuduje sa, ze sa im nepostavi?

Man_76

Kristepane, ludia, spamatajte sa a budte opat ludmi. Dnes mi po siahodlhom rokovani obchodna partnerka povedala ze veri v ludsku dobrotu a cestnost. Ked si citam prispevky, tak vazne o tom pochybujem.
Uvedomili ste si, ako sa toto forum nazyva? Vztahy. Takze je o tom, ze tu riesime vztahy a snazime sa pomoct aspon radou. Nemuslite, ze niektori ludia sa sem neprisli chvastat, ale riesit svoj problem. A ze to ma psychologicky efekt, aspon sa vyrozpravat? Povedat anonumne veci, ktore nepovieme ani svojmu najlepsiemu priatelovi? Veci, ktore nechceme aby okolie o nas vedelo?
A co robiite? Pred urcitym casom som riesil dost vazny problem v mojom sukromnom zivote a co sa mi dostalo. Bud nadavky najhrubsieho zrna, alebo mudre rady co urobit s partnerkou. A ako ste ju nazyvali, radsej ani nebudem opakovat. A aj mna. Zasluzim si to vsak, lebo podla vas je kazdy kto nema cely zivoy len jedneho partnera je kur.., ku....nik, haj..., spina, ko..., pi..., atd.
Nemyslite, ze ako mladí ludia, ked sme zacali sexualne zit, tak kazdy snival o laske na cely zivot, ale malokomu to vyjde? A teraz co? Mame cely zivot prezit v celibate?
Zaujimave je, ze ked tu niekto riesi ani nie problem, ale nieco formou ankety, prip. ako mlatit zeny, ako sa uzasne urobil, preco nechce vztah, preco nebude sexovat, preco nebude mat oralny sex a podobne, tak za nim stojite na 100%. Ale ked niekto pride s normalnym ludskym problemom vo vztahu, tak ho ukrizujete, ukamenujete...inkvizicia je oproti vam nic...
V tejto teme stojim na 100% za autorkou, ani ja by som nevedel byt s niekym, kto o mna evidentne nema az taky zaujem aky predstiera a ze sa rozhodla tak ako sa rozhodla? Je slobodna ludska bytost, ma pravo volby. Je to len jej a jej vec. A preco by si nemohla mysliet o partnerovi to co si mysli? Ak niekomu nestojim ani za hlupu spravu ci telefonat, tak preco s nim zabijat cas?
Ktory normalny zdravy clovek by chcel zit s clovekom, s ktorym sa nemoze ani pomilovat a ktory tento problem nechce ani riesit?

Brita, snad sa skoro dostanes z tohto vztahu (myslim citovo) a zacnes zit odznova a naplno. Ale v jednom sa asi mylis. Nemyslim,
ze vekovy rozdiel medzi partnermi musi byt na skodu.
Este na vysokej som mal spoluziaka, ktory sa zalubil do zeny o patnast rokov starsej, fungovalo im to boli stastny, maju dietatko a pokial viem su stale spolu a stastni...
A nemyslim, ze Tvoj problem bol v tom, zeby sa Ta partner bal. 20, 30, 40... to je jedno, pokial chemia funguje a ludom je spolu fajn.
Pre ilustraciu, ja uz mam blizie k 40 ako k 30, ale vobec si nepripadam ako seriozny distingovany pan, a uz urcite nie ako niekto, pred kym treba mat respekt.

Tak este raz, mili navsevnici fora. Bud si pomahajme, alebo sa aspon neurazajme. A nebudme anonymny hrdinovia. Je to lahke urazat niekoho, ked sa nemusime obavat nasledkov ze?
Krasny vecer vsetkym.

Angelika3

No vieš a možno má naozaj depresívne stavy, možno na to berie aj nejaké tabletky a tie môžu spôsobovať tento stav. Vnímaš to dosť necitlivo, aj keď už je to asi aj jedno.
Inak o mňa mal raz záujem jeden mladší o 11 rokov, strašne až prenasledoval a ti poviem, že ja by som pri ňom ani len nezvlhla, aj keď vyzeral dobre. Prosto nepochopím ako ženskú môže vzrušiť také mladé ucho.

Erdinka

Haha, mylne si namyslas, ze tych pred tym si neuveritelne vzrusovala a preto tri krat zasunuli a boli hotovi. Tak to neni. Oni by sa urobili velmi rychlo pri hocakej pipule. A tohto jednoducho nevzrusujes......neviem co viac riesis. Nie kazdy chlap pri tebe odpadava...

Kasia

Neviem prečo musíš sama seba a nejakých cudzích ľudí na fóre tak urtputne presviedčať, že chyba je v ňom a vôbec nie v tebe. Asi máš sama o sebe predsa len nejaké pochybnosti.
Je mi zle keď čítam o týchto vaších "vzťahoch".

brita

Man_76 Dakujem krasne za pekny prispevok, vazim si to, naozaj. Ano, mam svoj aj intelekt, nevedel o mojich sex. partneroch nic, to som spomenula len tu, aby som to usmernila. Mam za sebou len 3dlh. vztahy, iba to som muspomenula. On jeden vztha, a sexualne netusim, tak ako ani on o mne.
Ja som sa mu snazila vyjstv v ustrety, ale oklamal ma...a toto ja neprepacim. Keby povedal na rovinu o co kraca, v pohode, ja to chapem, a ja som mu aj hovorila, ze ten vekovy rozdiel je moc, ja si viem zhodnotit veci, ale on stale, ze co riesim vek...ze ved si rozumieme a to je podstatne. Nuz stroskotal na vlastnej lodi, presviadcal sa o inom. To nebol este ziadny vztah..u mna musim dotycneho poznat dlhsie par tyzdnov urcite, potom musi mat aj nejake vlohy do zivota a tak dalej. Ja som si vobec nerobila ziadne iluzie...dokonca som skor pocitala, ze to bude len o vztahu s vyhodami kym si na mna nezvykne a uvidime casom. Ale on to zabil, ze mi hned klame a nepostavi sa k tomu vobec ako muz teda, a este sa mi aj posledne 3dni maximalne vyhyba...Nie, nekontaktujem ho, napisala som 2spravy, nereaguje, takze je to jasny dokaz. Ale nevadi, mne to pride skor vtipne a hlavne teda pre mna dost poucne :) Po pravde, som na starsich....ale tiez keby prisiel ku mne teraz 45-50r muz, asi by som mala rovnaky respekt, nakolko aj som skusena aj som tomu otvorena, ale sama fakt neviem zarucit, ci by som nedopadla ako tento moj zajko :D :) Takze ho nesudim za to :) ale tychto dolu, co ma odsudili prajem, aby sa im tiez nepostavil, ked si to najviac budu zelat ;) .....spomente si na britu ;) !!!

Man_76

Brita, to mi je luto, ze sa Ti ruca nadejny vztah.
Viem ze ma do toho nic nie je, ale nechcete si stretnut a pohovorit si o tom? Mozno este nic nie je stratene a ked si rozumiete, tak mozno sa da este vsetko zachranit.
Ale mozno nie, nepoznam Teba, nepoznam jeho, je to naozaj len na vas dvoch ako sa rozhodnete. Kazdopadne Ti zelam, aby si si nasla chlapa, ktory Ti bude vyhovovat vo vsetkych smeroch a budes s nim stastna.
Je pravda, ze sa dnes vsetko hadze na psychiku. Mojim predchadzajucim prispevkom som chcel povedat len tolko, ze ked muzovi na zene privelmi zalezi, moze sa sustredit na to, aby bola s nim aj v tej posteli tak maximalne spokojna, ze sa nevie ani uvolnit.
A myslim, ze to je uplne normalne, ze kazdy chlap chce byt pre svoju partnerku tym najlepsim, co sa tyka postele, ale aj mimo nej.
Viem to podla seba, aj ja mam taky ochranarsky komplex, chcem byt pre partnerku ten najlepsi a takisto chcem aby sa pri mne citila milovana a v bezpeci. A prioritne aj co sa tuka sexualneho stastia. U kazdej svojej sexualnej partnerky som sa snazil aby bol spokojna hlavne ona, moje uspokojenie prislo vzdy az po jej. A myslim, ze tak to ma byt. Ked muz miluje, mysli hlavne na zenu, nie na seba.
Mozem Ti dat radu? Co sa tyka aj buducich vztahov. My muzi vyzerame tvrdo a nad vecou, ale v skutocnostio sme vo vnutri riadne citlivy. V buducnosti radsej partnerom nespominaj byvalych milencov a uz urcite nie nieco, co ste spolu i intimnych chvilkach robievali. My nechceme pocut, kolko muzov mala zena pred nami, ale chceme pocut Ty si ten najlepsi... Vies, muzske ego.
Napriklad aj ja som nikdy nehovoril nic blizsie o predchadzajucich partnerkach, ked sa ma na to nova laska pytala, proste som povedal ze mama za sebou minulost, ale teraz je mrtva a pochovana, sme tu my dvaja a to je dolezite.
Ak sa teda rozhodnes zanechat tento vztah a zacat novy, zacni ho s cistym stitom a zi len pre pritomnost vas dvoch.
Nech Ti to vyjde. Najdi si chlapa, pre ktoreho budes vsetkym.

brita

samo223 dakujem pekne, inak toto bol aj moj nazor vlastne, mam nejaky ten zmysel, len som si to asi nechcela plne pripustit, preto som chcela nazor od muzov..uz vidim, ze to bolo zle rozhodnutie, to su len prasce, presne :)
To, ze to hadze na psychiku sa ani mne moc nezda...fakt mesiac bol ok, kym sme spolu len komunikovali a az ked doslo ku styku, zrazu takyto problem. Pride mi, ze som pre neho strasne nedosiahnutelna celkovo, asi s tym tiez nepocital, proste az pri tomto to zistil a zlakol sa, proste blok, ze ma sklame... To si myslim ako dospela zena, proste tu tento nas vekovy rozdiel nepusti (32 vs 23). A vraj chce byt pre mna najdokonalejsi muz...moc chce byt dokonaly pre mna, a to nejde, taky neexistuje, a to ja viem, aj som mu to povedala.
A na psychiku to uhral prave preto, aby nemusel povedat, ze sa ma zlakol a ze cuva z toho...no nevadi.

falus1 - ja som sa ho to pytala asi 4x uz, a teraz som mu dala poslednu sancu a dal zo seba toto...A ako pisem, napisal mi medzi tymi riadkami o depke aj to, ze chce byt pre mna najlepsim a najdokonalejsim muzom. Takze toto by chlap s depkou nenapisal, lebo toto je normalna vec dnes, je to ochorenie a neriesil by takuto hlupost cim chce byt, ale ze mu proste nie je dobre zdravotne len. A strani sa mi, takze urcite to bude skor strach zo zlynahania a ze sa ma asi vazne boji...Ja by som mala asi tiez respekt pred 45rocnym, to priznam :) Ano, bola som brzda asi v tom, ze kym sme sa nepustili do sexu, bolo mi s nim super :D Ale zasa som sa poucila :) Takze pre mna skusenost, a pre teba len zasa moznost ako pouzit invektivy a niekoho urazat, ked si tu anonymne, ze? ;)

falus1

Brita ty si riadna brzda riešiť toto na nete..., stačilo sa jeho opýtať a máš odpoveď, načo sa to pýtaš cudzích mužov? Si proste brzda. Chudak chlap!