Problem s nepostavenim penisu - prosim rady od muzov

Príspevok v téme: Problem s nepostavenim penisu - prosim rady od muzov
brita

Ahojte, ja sa chcem spytat muzov na problemy s toporenim (nepostavanim penisu pri sexe). Pretoze mam bohate skusenosti so sexom aj vsetkym okolo toho, mam cez 30r, ale tak toto sa mi stalo prvykrat a nerozumiem tomu. Ok, este som tomu nechala cas, po prvom sexe som to neriesila. Ale uz mi to neda...
Bola som s muzom, ktoremu sa velmi pacim, velmi ho aj vzrusujem,vsetko pre prvym sexom bolo fajn, aj rande, vecera proste klasika. A ked doslo k pohl. styku ja som vzrusena velmi, ale jemu sa nie a nie postavit. Najskor mi to neslo do hlavy, nakolko sa mi taketo nieco nikdy pri nikom nestalo este (vzdy boli muzi zo mna praveze este naopak vzrusení az tak, ze stacilo 2-3x zasunut a boli hotovi). Tu to bolo ako gumovy medvedik, nepomohalo ani moje vzrusenie, ani oralny sex (pri nom mu este viac zcitlivel !) az sa potom musel dlho robit pri mne rukou a nakoniec sa spravil. Pohl. styk sme mali 4x a zo vsetkych 4 stretnuti to bolo rovnako. Viem, ze chybu nemam hladat u seba, nakolko ako som pisala som sex. aktivna niekolko rokov, s roznymi muzmi, ale toto vidim prvykrat. Este som si myslela, ze pri prvom sexe ok (co ako vravim, skor bolo opacne, ze sa muz nedokazal kontrolovat, co som ho velmi vzrusovala a spravil sa), ale aby sa mu vobec "nepostavil" pri mne, ani pri orale (a ten mam odskusany na mnohych, takze nie, nerobim ho zle ani nejako inak), aby sa mu nepostavil. A problemom je, ze ide o mladeho 24.r muza, nemal ani sex dlhsie (rok skro), nepije vobec, ale fajci (cca 10ks/den). Ale aby takto mlady clovek mal uz takyto problem? Resp v com moze byt problem? Vo mne vraj nie je, aj mi to povedal, a to uz po tom 4raze som si uvedomila aj ja, ze to uz vazne asi nerobim ja nic zle, len sa mu pre nieco proste nepostavi. Tak ma to len zaujima.
Dakujem za rady a blizsie info, v com moze byt problem.

PS: a ano, pytala som sa ho to rovno, ale vraj to tak ma a je to u neho "normalne" ...???...tak mne toto po vsetkych zivotnych sexualnych skusenostiach, a roznych sex. partneroch teda vobec ako normalne nepride.

Fungicidin

Inak ste ppsledne tri príspevky na hlavičku lebo problem je vyriešený.Toto je diskusne forum prečo každy počúva len seba?

samo223

ahoj, ani sa nesnaz riesit, ci vsimat si tych moralistov, ktori ti budu nadavat do slpaiek a potom sa takou nejakou na firemnom vecierku zviest. zena sa totiz nesmie uspokojovat. len chlapi. ta ma ostat panna aj po porode. zeny su tu na varenie a pranie pradla..

k veci. probemom moze byt aj vekovy rozdiel. jednoducho je z teba "vystraseny". pre chlapca v jeho veku si ty jackpot. nevie ako ta chytit, ako si to s tebou uzit. citi sa ako v skole pred tabulou. ma voci tebe urcite velky respekt. nechce ta sklamat a boji sa, ci sa ti v posteli dorovna. urcite chape, ze mas nejaky sexualny zivot za sebou a to ho moze strasit. u mladej a neskusenej by mu stal hned. ty si ine kafe. musi si ta zaradit. ci ta brat ako starsiu partnerku, ci ako seberovnu, ci sa nechat viest, ci s tebou skusat pre neho nove veci. no ma z toho v hlave hokej. ked vyhras v sportke, tiez nevies v prvy den, co s tolkymi peniazmi. a ked sa pred teba postavi nejaky tvoj hudobny/filmovy idol, tiez ti vyschne v krku :) zakladom je mat v posteli trpezlivost. ak sa mate naozaj radi, nechate si v posteli dostatok casu na vyriesenie problemu. musi vediet, ze to nie je pre teba trapne, ze ta to nehneva, ze ho mas rada aj pre ine veci a nestoji na tom vas vztah. skusat v posteli sposob, ako sa k nemu dostat. hladkat sa, bozkavat, rozpravat. ak to nevyjde jednu noc, tak druhu. stale ta moze uspokojit inym sposobom. skus odhalit nejake jeho fetise, sny, tuzby. mozno v sebe prave takto odomknete netuseny potencial, slast. a mozno aj ty zazijes v posteli nieco, co ti este ziadny nedal. netlacit na pilu. teda ak chcete spolu ostat. lebo toto sa nevyriesi za jednu noc. ale mozno mozes takto stratit dobreho chlapa, ktoremu ako vidies.. nejde len o sex :)

daniela2

môj ex mal v dôsledku úrazu odstránenú predkožku a mal občas problémy s erekciou, lebo že tým pádom bol menej citlivý na vzruchy. Ale zladili sme sa.
Nepíšeš nič o konkrétach, takže ho asi vziať za ručičku a ísť s ním k urológovi.

brita

Man_76 DAKUJEM, dakujem a este raz dakujem za tvoju odpoved normalneho cloveka a muza :)
Dovod mi uz povedal, lebo ja som uprimna a priama, normalne som sa ho spytala, ze toto nie je proste normalne. Ano uznal to a bol uprimny, a dovodom su jeho depresivne stavy posledne mesiace, a zial aj pri mne si to vraj riadne uvedomil, ked to neslo nijako z jeho strany...uvedomuje si, ze to zacina byt fakt vazne. Vobec to nema so mnou ako osobou a zenou nic spolocne, ani s pritazlivostou, ani s mojimi byvalymi "sex. partnermi", ako ste mi tu nakladali. Zasahuje mu to cele uz aj do sexuality. A to poznam aj od inych ludi, ale ja som sa s tym u muza prave teraz potykala prvykrat osobne.
Takze pani, triafali ste vedla, a prajem vam, aby ste si to raz skusili, ked som tu bola oznacena za vsetko mozne i nemozne, len pre zachovanie vasho muzskeho sexualneho ega :D

popravde0 - ja som nikde nenapisala, ze su taky vsetci a ani, ze takych poznam z vlast. skusenosti :D Ale predstavivost ti ide riadne teda. Dik za dalsiu odpoved s nulovou hodnotou od dospeleho a sebavedomeho muza (ironia- aby si to nechapal ako lichotku nahodou :D )

Man_76

Ahoj Brita.

Prosím Ťa, nevšímaj si zakomplexované názory pseudomoralistov.
Skúsim Ti dač pohľad "normálneho" muža, ktorý už má tiež za sebou nejaké skúsenosti.
Nikdy som netvrdil že som svätý, a asi žijem podobným spôsobom ako Ty. Ničoho sa neodriekam a snažím sa vychutnávať si život.
Áno, je pravda, vystriedal som dosť sexuálnych partneriek. Niektoré známosti boli len o vzájomnej sexuálnej príťažlivosti a možno uznáš, že keď je chlap (ale aj žena) bez pravidelného sexuálneho partnera, tak prečo by som si intímne chvíle nedoprial. A určite neodsudzujem ani nežnejšie pohlavie, však som robil to iste, darovali sme si navzájom potešenie.
Samozrejme je to iné, keď mám stálu partnerku, vtedy som verný len jej. Tak je to aj v súčasnosti.
Ale čo sa týka Tvojej otázky. Mužská erekcia a ženská príťažlivosť.
Vieš, nikdy som s tým nemal problémy, práve naopak, len raz, pred pár rokmi. Proste pri prvom sexe s novou partnerkou ma tá vecička neposlúchala... Nechápal som to, partnerka bola úžasná, sexi, nádherná... len môj penis nereagoval.
Samozrejme ma to naľakalo a na druhy deň som sa objednal na vyšetrenie u urológa. Výsledky boli skvele, vraj testosterónu mám žeby mi ho mohol zavidieť každý chlap a aj ostatné hodnoty som mal nadpriemerné. Diagnóza, vraj psychika a ze sa to občas stane každému, zvlášť pri novej partnerke.
Takže by som Ti poradil aby si partnera presvedčila na urologické vyšetrenie a odborník určite bude vedieť, čo ďalej.
Áno, môže to byt trápne a partner sa hanbiť, ale lekár ho dostane z jeho problému a následne si budete užívat zdravý , vášnivý sexuálny život.
A to zato stoji, no nie?

mrdimir

asi mu na tebe nieco vadi, alebo ho proste nevzrusujes, chemia nefunguje ani fyzicka ani dusevna, mozno sa premaha, aby fungovala, no nie, nepojde mu to s tebou...bodka...ty pofajci suseda a jeho nechaj ist, nech si najde zenu, ktora ho vzrusovat bude a bude k nej aj citit nieco, evidentne to nie je obtrtkavac, na akych si ty zvyknuta, s panem bohem..

popravde0

Tak si si nasla mladeho zajaca a tak mozno preto mu nrchce stat pri tebe. Ma stres ze si skusena a on mlady..
A preco obvinujes vsetkych muzov ze si platia kur*y?!
Potom aj ten tvoj ich mozno navstevuje co ty vies..?
Vela muzov miluje tu svoju a maju zabranu aby z lasky k nej platili nejakej stetke za sex. Ono uvedomely muz vie ze v takych vaginach je kopa spiny tak si nebude spinit svojho vtaka predsa alebo si neda svoj penis do huby nejakej kur*,e vyfajcit..
To ze typoznas samych takych asi o niecom vypoveda.

Meridian

Ps.a mas pravdu chlapovi musí stáť ak keď má teplotu,boli ho brucho alebo je unavený....Pri novom vzťahu určite....to sú hormóny !Nikto sa na vás nepozerá a nikdy sa ani nestretneme tak tu nemoralizujme páni .

Meridian

brita tribulus je seriozna vec naco tu riesis somariny celemu svetu mozes vysvetlovat kto si a ako to je aj tak to nepomôže.!písal som ti zaroveňneries debi... (lov)tak sa pozri na ten kotvičník lebo aj mna zase se-ru ludia ktorý m napisem a ani sa neobtazuju cao....